Lieke Bloemhof, aan- en verkoopmakelaar, taxateur

Zorgeloos een woning aan- of verkopen in ‘t Gooi? Dat doe je met Lieke Bloemhof.

Ze is jouw sparringspartner voor al je woonvragen, heeft een groot netwerk in ‘t Gooi, verstand van zaken en luistert goed naar haar klant.

Voor mij is een soepel proces, in combinatie met de best mogelijke deal, leidend in mijn werk

Naast makelaar en taxateur is Lieke ook bestuurder van NVM-afdeling ‘t Gooi. Het leukste aan haar werk? Dat is zonder twijfel de afwisseling, tussen binnen en buiten en natuurlijk de verschillende rollen die je als vastgoedprofessional aanneemt.

Stel Lieke een vraag, of vraag een offerte aan
Bellen (06 111 99 027), mailen naar lieke@vanhuyse.nl, of een appje is natuurlijk ook mogelijk.

Lieke Bloemhof

Werkwijze

Jouw samenwerking met Lieke begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Is er een klik? Dan gaat Lieke graag voor je aan de slag. Jij vertelt je wensen en Lieke zorgt ervoor dat alle fases plezierig en juist verlopen.

Snel een taxatie van je huis nodig?

Lieke is dé taxateur voor ‘Gooi, Almere en omgeving Weesp. Bij Lieke ben je aan het juiste adres als je snel een kwalitatief taxtierapport nodig hebt dat door elke bank wordt geaccepteerd.

Bekijk alle info over taxaties door Lieke.

Aantal jaar ervaring

20

Opleidingen

 • HBO Leisure Management
 • RM – Academie voor Vastgoed
 • VastgoedCert
 • NRVT

Trainingen

 • Beter makelen
  - 2022

Klanten over Lieke

5,0 (3 reviews)
Ingrid Reichmann

Lieke is een top-makelaar, ook voor het hogere segment. Ze heeft mijn mooie huis verkocht én gezorgd dat ik ook mijn droomhuis heb gevonden. Lieke is creatief, empathisch en zakelijk tegelijk. Ze zit er bovenop en zorgt dat de deal op een goede manier wordt afgerond. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Verleende dienst(en):

 • Aankoopmakelaar
 • Verkoopmakelaar
Kopers Huygensstraat in Hilversum

Lieke is not just a makelaar but also a wonderful advisor. We worked with Lieke to assist us on our purchase of a home in Hilversum. She accompanied us on all the visits and gave us honest feedback and great advice on the property, the location, the need for renovations, the bidding process, bid amounts and in general helped us make the right choice by continually giving us very helpful pointers and things to think about when buying a home. She was great to work with and the communication with her was smooth, always on point and in time. I would highly recommend her, especially for expats looking to buying homes in and around Hilversum, Bussum and adjacent areas.

Verleende dienst(en):

 • Aankoopmakelaar

Wij kunnen Lieke van harte aanbevelen! Ze heeft ons gedurende het hele traject goed geadviseerd bij de aankoop van ons huis. Wij hebben het als zeer prettig ervaren dat ze bij elke bezichtiging aanwezig was. Ook is haar achtergrond als taxateur waardevol. Ze kent de markt goed en de communicatie verliep prettig!

Verleende dienst(en):

 • Aankoopmakelaar

Woningen van Lieke

Bekijk alle woningen van Lieke (1)

Eerder verkocht door Lieke

Bekijk alle verkochte woningen van Lieke (7)

Interesse?

Spreek het profiel en de werkwijze van Lieke je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Lieke eerst een vraag.