Lieke Bloemhof

Register Makelaar, Register Taxateur (wat is dit?)
 • NVM Logo
 • mva
 • funda logo
 • vastgoedcert
5/5 (5 reviews)
VastgoedCert registratienummer: V671322118

Over Register Makelaar, Register Taxateur Lieke Bloemhof

Opleidingen

 • HBO Leisure Management
 • RM – Academie voor Vastgoed
 • VastgoedCert
 • NRVT

VanHuyse Academie

 • Beter makelen

Specialisaties

 • Appartement
 • Woonhuis

Talen

Nederlands, Engels

Aantal jaar ervaring

20

Tarieven

Reken af op de manier die jouw voorkeur heeft. De mogelijkheden:

 • Courtage
 • Vast bedrag
 • Uurtarief

Statistieken

Aantal woningen verkocht: 8
Aantal woningen aangekocht: 13

Zorgeloos een woning aan- of verkopen in ‘t Gooi? Dat doe je met Lieke Bloemhof.

Ze is jouw sparringspartner voor al je woonvragen, heeft een groot netwerk in ‘t Gooi, verstand van zaken en luistert goed naar haar klant.

Voor mij is een soepel proces, in combinatie met de best mogelijke deal, leidend in mijn werk

Naast makelaar en taxateur is Lieke ook bestuurder van NVM-afdeling ‘t Gooi. Het leukste aan haar werk? Dat is zonder twijfel de afwisseling, tussen binnen en buiten en natuurlijk de verschillende rollen die je als vastgoedprofessional aanneemt.

Snel een taxatie van je huis nodig?

Lieke is dé taxateur voor ‘Gooi, Almere en omgeving Weesp. Bij Lieke ben je aan het juiste adres als je snel een kwalitatief taxtierapport nodig hebt dat door elke bank wordt geaccepteerd.

Bekijk alle info over taxaties door Lieke.

Waar kan ik jou bij helpen?

Een huis dat bij je past tegen de juiste prijs

Is de vraagprijs wel reëel? Wat is nou eigenlijk de echte waarde van dat huis? Klopt het wel wat de verkopend makelaar zegt? Zomaar een paar vragen die opkomen als je serieus op zoek bent naar een huis. Ik help je om je wensen helder te krijgen en behartig jouw belangen, zodat je met zekerheid een huis koopt dat bij je past, tegen de juiste prijs.

Ik ben jouw vaste aanspreekpunt

Te allen tijde ben ik jouw vaste aanspreekpunt. Dit is van belang om de aankoop op een zorgvuldige wijze te begeleiden. Voor ieder huis dat je wil bezichtigen neem ik ruim de tijd, zodat jij rustig rond kunt kijken. Na afloop bespreken we het huis en kun je me de vragen, die je ongetwijfeld hebt, stellen. Als aankoopmakelaar heb ik naast alle technische en juridische aspecten, ook aandacht voor de vraag of het huis daadwerkelijk bij jou en je situatie past.

Het onderhandelings- en biedingsproces

Heb je je droomhuis gevonden en ben je klaar voor een bod? Ik adviseer je in het onderhandelings- en biedingsproces en onderhoud het contact met de verkopend makelaar. Naast de waarde van het huis spelen ook zaken mee als onderhoud, uitkomst van de bouwkundige keuring, oplevertermijn en financieringsbehoefte.

De deal is rond!

Gefeliciteerd, je hebt bijna een huis gekocht! De opgestelde koopakte wordt door mij gecontroleerd, net als alle bijlagen en bijbehorende documentatie. Samen nemen we de akte nog eens helemaal door, zodat je precies weet waar je voor tekent. Tot slot ben ik aanwezig bij de inspectie en overdracht van het huis.

Aankoopmakelaar

Het verkopen van een huis

Het verkopen van een huis is geen dagelijkse bezigheid. Maar voor mij is dat wel het geval. Als verkoopmakelaar bied ik ondersteuning bij elke stap.

Stap 1

Bij onze eerste afspraak maken we kennis en luister ik naar wat je van mij en het verkoopproces verwacht. Goede voorbereiding is key, dus ik zorg dat ik al uittreksels heb van het Kadaster, informatie over het huis en een modelmatige waardebepaling. Nadat we samen door het huis hebben gelopen, kijken we of mijn informatie aansluit bij wat ik heb gezien en past bij jouw verwachtingen. Ook kan ik je meteen al wat stylingtips en onderhoudsadvies geven voor het beste verkoopresultaat. Na onze kennismaking stuur ik je per mail een verkoopadvies. Hierin staat niet alleen de vraagprijs die ik zou adviseren, maar ook een verkoopplan en mijn verkooptarief.

Stap 2

Ja, je hebt gekozen voor een betrokken en kundige makelaar! We kunnen aan de slag met de verkoop. Alle formaliteiten, denk aan een getekende opdracht tot dienstverlening, kopie ID en personalia, worden gemakkelijk en digitaal verwerkt. Ik regel zaken zoals de fotografie, video-opname, plattegronden en presentatie op social media. Op de dag van de fotografie ben ik aanwezig om de fotograaf te begeleiden. Desgewenst kom ik vooraf even kijken of het huis klaar is voor verkoop en fotografie. Ik noteer alle details en kenmerken van het huis, om een zo volledig mogelijke presentatie te maken voor geïnteresseerde kijkers.

Stap 3

Er is interesse! In overleg met jou, plan ik de bezichtigingen met geïnteresseerde kijkers in. Alle bezichtigingen worden door mij persoonlijk verzorgd, dat is het voordeel van een zelfstandig makelaar. Ik neem de tijd om kijkers rond te leiden en goed te informeren. Ik wil ook weten waar zij vandaan komen en waar ze naar op zoek zijn. Ik probeer een verbinding te maken tussen hun wensen en jouw huis. Na afloop laat ik je weten hoe de bezichtigingen zijn verlopen. Volgen er één of meerdere biedingen, dan bekijken we samen wat de beste onderhandelingsstrategie is.

Stap 4

We hebben een deal! Na de mondelinge of per mail bevestigde overeenkomst stel ik de koopakte op. Het kan zijn dat de koper vooraf of na tekenen van de koopakte een bouwtechnische keuring wil laten uitvoeren. Bij deze keuring ben ik aanwezig en ik adviseer je bij eventueel tegenvallende zaken uit het bouwtechnisch rapport. Daarnaast houd ik de financieringstermijn van de koper in de gaten en adviseer ik je als er bijvoorbeeld uitstel wordt gevraagd door de koper. Zijn de voorbehouden verlopen, dan volgen alleen nog de inspectie en overdracht van het huis. Ook daarbij ben ik aanwezig voor een soepele overdracht.

Lieke Bloemhof - VanHuyse

Taxatierapport

Wil je een hypotheek af- of oversluiten, dan heb je een gevalideerd taxatierapport nodig. Ik ben aangesloten bij het NWWI (Nederlands Wonen en Waarde Instituut) en kan voor alle (recht)banken en de Belastingdienst een taxatierapport maken.
Meer dan alleen de waarde van het onroerend goed

Een taxatierapport gaat verder dan alleen de waarde van het onroerend goed. Er wordt uitgebreid gekeken naar de staat van onderhoud, milieu-aspecten, bestemmingsplan en het Kadaster. Ook publiekrechtelijke en privaatrechtelijke zaken, zoals erfdienstbaarheden, monumentenstatus, splitsing en eigendom, worden uitgebreid beschreven en bekeken.

Waarde

De waarde wordt geduid met referentieobjecten en modelmatige waardes. Het is ook mogelijk om een waarde na verbouwing vast te stellen, voor als je de verbouwing wilt meefinancieren. Dit alles resulteert in een uitgebreid rapport en een volledig onderbouwde waarde.

Kosten

Het basistarief bedraagt € 825 inclusief BTW, recherche- en validatiekosten. De extra kosten van een taxatierapport zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals grootte van het huis, wel of geen verbouwing, appartementsrecht en erfpacht. Wil je weten wat een taxatierapport voor jou kost? Neem dan contact met mij op.

Lieke Bloemhof - VanHuyse
Verkoopmakelaar - verkocht

Mijn werkgebied

Onderstaande plaatsen vallen binnen mijn werkgebied.

Plaatsen

Blaricum, Bussum, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden

Blaricum

Bussum

Hilversum

Huizen

Laren

Naarden

Reviews

5/5 (5 reviews)
Verkoper Iepenlaan 97 Bussum

Zeer goed en professioneel geholpen met de verkoop van ons huis in Bussum. Nadat de foto’s waren gemaakt en we in overleg het huis op de markt hebben gezet werd het zeer snel verkocht. Alles van begin tot einde werd zeer snel en professioneel opgepakt. Ik kan een ieder aanraden om met Lieke Bloemhof in zee te gaan!

Verleende dienst(en):

 • Verkoopmakelaar
Kopers Bodemanstraat in Hilversum

We zijn via via bij Lieke terecht gekomen en zijn hartstikke blij met de hulp die ze ons heeft geboden. Zonder Lieke was het niet gelukt om zo snel zo’n fijn huis te vinden.

Verleende dienst(en):

 • Aankoopmakelaar
Ingrid Reichmann

Lieke is een top-makelaar, ook voor het hogere segment. Ze heeft mijn mooie huis verkocht én gezorgd dat ik ook mijn droomhuis heb gevonden. Lieke is creatief, empathisch en zakelijk tegelijk. Ze zit er bovenop en zorgt dat de deal op een goede manier wordt afgerond. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Verleende dienst(en):

 • Aankoopmakelaar
 • Verkoopmakelaar

Woningaanbod van Lieke

Lieke Bloemhof - VanHuyse

Blog

Meer berichten

Interesse?

Spreekt het profiel en de werkwijze van Lieke je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Lieke eerst een vraag.

Lieke Bloemhof - VanHuyse