Jouw huis verkopen

Dat doe je met een VanHuyse verkoopmakelaar

Je wilt je woning verkopen. Daar komt veel bij kijken. De vraagprijs bepalen, foto’s en video’s maken, de juiste doelgroep kiezen, bezichtigingen begeleiden, onderhandelen met een potentiële koper. 

Dan is het wel zo prettig om ondersteund te worden door een expert. Een NVM-makelaar, die je van A tot Z begeleidt bij de verkoop van jouw woning. Die je werk uit handen neemt en alle juridische haken en ogen kent. Iemand die bij twijfels of vragen altijd voor je klaar staat. 

Jouw VanHuyse verkoopmakelaar is zo iemand. En omdat je zelf kiest uit ons landelijk dekkende aanbod gecertificeerde verkoopmakelaars, is er altijd een makelaar bij je past. Wat je huis verkopen met VanHuyse extra leuk maakt? Jij bepaalt! Wil je veel zelf doen? Geen probleem! Samenwerken? Doen we met veel plezier. 

Het verkoopproces

Je woning verkopen. Dat begint bij het bepalen van de juiste vraagprijs. VanHuyse is een NVM-makelaar. Dat betekent dat onze agents niet alleen veel ervaring hebben, maar ook toegang tot de beste tools en data. Zo weet je zeker dat jouw huis tegen de beste vraagprijs op de markt komt. En ons speciale mediateam zorgt dat jouw woning online op de beste manier gepresenteerd wordt, bij de juiste doelgroep.

Staat jouw woning eenmaal te koop? Dan screent jouw VanHuyse verkoopmakelaar de kijkers. Zo weet je zeker dat alleen echt geïnteresseerde partijen naar de woning komen kijken. Natuurlijk  begeleidt je agent de bezichtigingen en onderhandelt de agent namens jou met een potentiële koper. Je krijgt advies over prijs en voorwaarden, zodat jij alleen het beste bod accepteert. 

Drie dagen na het tekenen van de koopakte is het tijd voor champagne, je hebt jouw huis voor de beste prijs verkocht!

Werkwijze en kosten

Bij VanHuyse bepaal je zelf hoe veel jouw agent voor je doet. Geef je je graag het hele proces uit handen? We helpen je. Zo veel mogelijk zelf doen, maar wel met een expert binnen handbereik? Je VanHuyse agent staat voor je klaar.  

Dankzij onze agent zoekfunctie, kies je eenvoudig hoe en met wie je jouw huis wilt verkopen. En bij VanHuyse reken je af zoals jij wilt. Kies je voor een vast bedrag, op basis van courtage of misschien zelfs afspraken op basis van uurtarief? Het kan allemaal. 

Een ding is zeker, investeren in een VanHuyse verkoopmakelaar betaalt zich altijd terug.

 

Interesse in een verkoopmakelaar?

Heb je interesse in een VanHuyse verkoopmakelaar? Zoek dan de agent die jou past via onze agent zoekfunctie. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

VanHuyse blog - verkopen

patricia bosma de munk portret

Even voorstellen: Patricia Bosma de Munk

Maak kennis met Patricia Bosma, kandidaat makelaar en vastgoedbeheerder in regio’s Zeist, de Bilt en Groot Utrecht. Waarom heeft Patricia voor de vastgoedmarkt gekozen en wat vindt zij het leukste aan het vak? Dat en meer vroegen we haar voor deze blog.

Lees verder »
Lieke Bloemhof - VanHuyse

Even voorstellen: Lieke Bloemhof

Maak kennis met Lieke Bloemhof, de eerste Register Makelaar die zich als agent aansloot bij VanHuyse. Wat vindt Lieke zo leuk aan makelen en waar houdt ze zich mee bezig als ze niet op zoek is naar het leukste huis tegen de beste prijs? Dat en meer vroegen we haar voor deze blog.

Lees verder »

Compare listings

Vergelijken