Ons verhaal

Over VanHuyse

Stel je voor dat je online een makelaar kunt kiezen die echt bij je past. Op basis van expertise, werkgebied en persoonlijke informatie. Dat je zelf kunt kiezen welke werkzaamheden je uitbesteedt, en dat je met die makelaar kunt afrekenen zoals jij wilt.  

Bij VanHuyse is dat precies hoe het werkt. Met onze agent zoeker kies je zelf de makelaar die bij je past. De door jou geselecteerde makelaar staat op elk moment van de dag klaar voor vragen over de belangrijkste beslissing in je leven. Het kopen of verkopen van je woning. En door de inzet van onze slimme digitale oplossingen houden we meer tijd over voor jou. Zo geniet jij van nog betere service.

VanHuyse is het eerste en enige woonplatform waar jij centraal staat. Want hoe je ook ondersteund wilt worden bij je aan- of verkoop, VanHuyse heeft de oplossing. Veel zelf doen? Geen probleem! Samenwerken? Doen we met veel plezier. 

Jij bepaalt. 

Onze missie

Onze missie is het verlenen van de beste service, altijd en overal. Bij VanHuyse worden we blij van het delen van onze kennis en ervaring. Met jou, en met onze agenten. Jou helpen we met onze ervaring en kennis bij het verkopen of vinden van je (droom)huis. Jouw agent heeft het antwoord op alle vragen over jouw wooncarrière. Zo is je agent een sparringpartner op gebied van verduurzamen, woonlasten, juridische woonzaken, verbouwen en iedere andere vraag omtrent wonen. Je hebt altijd en overal toegang tot advies dat voor jou het verschil maakt! En dankzij onze VanHuyse Academie weet je zeker dat de kennis van jouw agent altijd up-to-date is.

Maak kennis met de bedenker van VanHuyse

VanHuyse is een idee van Frederik van Till. Als oprichter en voormalig eigenaar van een makelaarskantoor met zeven vestigingen en bestuurslid van NVM Wonen met de portefeuilles data, innovatie, aankoop en young professionals, vond hij dat het anders kan. Beter, innovatiever en met de wensen van de consument als middelpunt.

Als je een huis wilt kopen of verkopen doe je dat niet met een kantoor. Je kiest voor een specialist waar je een klik mee hebt. Iemand die snapt, hoort en voelt wat er bij jou speelt en je daarin bijstaat. 

Bij VanHuyse kies je zelf met welke specialist je samenwerkt. Dat kan een keuze zijn op basis van expertise, werkgebied, beoordelingen, of een combinatie van alle eigenschappen die iemand belangrijk vindt.

Tegelijkertijd geven het VanHuyse platform en de VanHuyse Academie mij de kans mijn kennis te delen met andere vastgoedprofessionals. Als VanHuyse agent heb je de vrijheid van een ondernemer, maar wel met een sterk merk achter je. Samen groeien en de beste service leveren aan de consument, dat is gaaf!

Frederik van Till -VanHuyse

Onze agents

Alleen de beste NVM-makelaars en taxateurs worden VanHuyse agent. De voorselectie hebben we al voor je gemaakt. Zo weet je zeker dat je samenwerkt met een specialist.

Met onze agent zoeker vind je eenvoudig en snel de vastgoedspecialist die bij jou past. Kies op basis van expertise, werkgebied, beoordeling of een combinatie van eigenschappen die jij belangrijk vindt. Dankzij ons landelijk dekkende netwerk is er altijd een agent bij jou in de buurt.

Of je nu een woning wilt kopen of verkopen. Vragen hebt over verduurzamen, woonlasten, juridische woonzaken of verbouwen. Jouw VanHuyse agent staat voor je klaar met advies waar je echt iets aan hebt. VanHuyse is het platform waar jij centraal staat. Jouw partner in wonen. 

Het VanHuyse team

Wat je woonvraag ook is, bij VanHuyse hebben we het antwoord. Samen met onze agents zorgen we altijd voor toekomstbestendige en duurzame antwoorden op jouw woonvragen. En onze agents, die staan er niet alleen voor. Maak kennis met het team achter VanHuyse.

Compare listings

Vergelijken