Ontmoet het VanHuyse team

Even voorstellen…

Wat je woonvraag ook is, bij VanHuyse hebben we het antwoord. Samen met onze agents zorgen we altijd voor toekomstbestendige en duurzame antwoorden op jouw woonvragen. En onze agents, die staan er niet alleen voor. Maak hieronder kennis met het team achter VanHuyse.

Frederik van Till

Frederik van Till

Functie: oprichter, directie en Register Makelaar
E-mail: frederik@vanhuyse.nl

VanHuyse is een idee van Frederik van Till. Als oprichter en voormalig eigenaar van een makelaarskantoor met zeven vestigingen en bestuurslid van @NVM Wonen met de portefeuilles data, innovatie, aankoop en young professionals, vond hij dat het anders kan. Beter, innovatiever en met de wensen van de consument als middelpunt.  Het VanHuyse platform en de VanHuyse Academie geven Frederik de kans zijn kennis te delen met andere vastgoedprofessionals. Samen groeien en de beste service leveren aan de consument. Voor, tijdens en na de transactie. Hoe gaaf is dat?

Laura Grifioen

Functie: financiën

Laura is sparringspartner voor finance, HR- en belastingadvies. Met slimme en efficiënte automatiseringen en veel ervaring staat Laura, vanuit haar onderneming Fixed Finance, agents en onszelf bij met raad en daad. Ook kunnen we bij haar terecht voor arbeidsrechtelijk en fiscaal advies. Hierdoor houden onze agents tijd over om te doen waar ze goed in zijn. 

Frans Kofflard

Frans Kofflard

Functie: opleidingen

Frans is de drijvende kracht achter de VanHuyse Academie. Een rol die hem, dankzij zijn jarenlange ervaring als docent en resultant, past als een zelf gebouwd huis. Kennis overdragen en ambitie omzetten in resultaat, daar wordt hij blij van. En jij ook, want dankzij de VanHuyse Academie is de kennis van onze agents altijd up-to-date.

Rogier Mostert

Functie: online marketing
E-mail: rogier@vanhuyse.nl

Ruim 17 jaar ervaring als online marketeer, auteur en trainer. Dat is Rogier in een notendop. Vanuit zijn onderneming Webmonnik.nl, organiseert en beheert Rogier alles rondom de website en online marketing tools van VanHuyse. Daarnaast schrijft hij blogs en zorgt ervoor dat onze online presence staat als een huis.

Rogier Mostert
Ermelinda Brouwer

Ermelinda Brouwer

Functie: (online) marketing
E-mail: ermelinda@vanhuyse.nl

Chronisch nieuwsgierig en flink direct zijn, dat is handig als marketeer. Ermelinda zorgt, vanuit haar onderneming Content Brouwer, dat onze VanHuyse agents op de juiste manier gepresenteerd worden, schrijft de webteksten en ondersteunt Rogier bij de contentmarketing.

Daarnaast bemoeit ze zich ook graag met de offline marketing van VanHuyse.

Compare listings

Vergelijken