VanHuyse blog

Inspiratie in wonen

Wat doet een taxateur

Wat doet een taxateur?

Iedereen die wel eens een huis gekocht, verkocht of verbouwd heeft, heeft ermee te maken gehad. Een taxateur. Maar, wat doet een taxateur? Wanneer heb je een taxatierapport nodig? En waar moet je op letten bij het kiezen van een taxateur?

Lees verder »
Woningtypes

Welke woningtypes passen bij jou?

Als je op zoekt bent naar een nieuwe woning, krijg je te maken met verschillende woningtypes. Denk hierbij aan eindwoning of maisonnette. Wat betekenen de verschillende woningtypes, welke type past bij jouw situatie en wat zijn de belangrijkste voor- en nadelen per woningtype?

Lees verder »

Bosch en Duin: een parel op de Utrechtse Heuvelrug.

Bosch en Duin is een prachtig dorp op de Utrechtse Heuvelrug. Met de lommerrijke lanen, een tennisclub, een golfbaan is het één van de mooiste villadorpen op de Utrechtse Heuvelrug. Bosch en Duin heeft veel te bieden. In deze blog geeft VanHuyse agent en makelaar in Bosch en Duin Patricia je drie redenen om voor Bosch en Duin te kiezen.

Lees verder »
patricia bosma de munk portret

Even voorstellen: Patricia Bosma de Munk

Maak kennis met Patricia Bosma, kandidaat makelaar en vastgoedbeheerder in regio’s Zeist, de Bilt en Groot Utrecht. Waarom heeft Patricia voor de vastgoedmarkt gekozen en wat vindt zij het leukste aan het vak? Dat en meer vroegen we haar voor deze blog.

Lees verder »
Lieke Bloemhof - VanHuyse

Even voorstellen: Lieke Bloemhof

Maak kennis met Lieke Bloemhof, de eerste Register Makelaar die zich als agent aansloot bij VanHuyse. Wat vindt Lieke zo leuk aan makelen en waar houdt ze zich mee bezig als ze niet op zoek is naar het leukste huis tegen de beste prijs? Dat en meer vroegen we haar voor deze blog.

Lees verder »

Compare listings

Vergelijken