Even voorstellen: Lieke Bloemhof

Even voorstellen Lieke Bloemhof
Home > Blog > Even voorstellen: Lieke Bloemhof

Maak kennis met Lieke Bloemhof, de eerste Register Makelaar en taxateur die zich als agent aansloot bij VanHuyse. Wat vindt Lieke zo leuk aan haar werk en waar houdt ze zich mee bezig als ze niet op zoek is naar het leukste huis tegen de beste prijs? Dat en meer vroegen we haar voor deze blog.

Lieke werkt als makelaar en taxateur in ‘t Gooi. De vraag waarom ze daarvoor gekozen heeft kan ze makkelijk beantwoorden: ‘mijn hart ligt in ‘t Gooi’. Lieke wordt in 1981 geboren in Laren en groeit op in Huizen en Naarden/Bussum. Haar middelbare school ligt op de grens van Laren en Hilversum. ‘Daardoor ken ik het hele Gooi op mijn duimpje’. vertelt Lieke. En die kennis van de omgeving komt goed van pas als vastgoedprofessional.

Toch startte Liekes carrière niet in ‘t Gooi. Na haar studie HBO Leisure Management in Amsterdam kreeg zij namelijk een baan bij Poundwise Financial Coaching en Makelaardij. Lieke vertelt: ‘Daar heb ik de kans gekregen om het makelaarsvak zowel in theorie als praktijk te leren. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan bij De Nieuwe Amsterdamsche Makelaardij’. Lieke werd al jong lid van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars en Taxateurs (NVM). ‘Toentertijd was ik zelfs een van de jongste Register Makelaars en Taxateurs die bij NVM aansloot’.

Na 10 jaar Amsterdam was het, getrouwd met haar grote liefde en zwanger van haar tweede, voor Lieke tijd om terug te keren naar ‘t Gooi. ‘We kochten een huis in Naarden en met mij verplaatste ook mijn werkgebied zich naar ‘t Gooi’. Lieke werkte in totaal 9 jaar in ‘t Gooi in loondienst. ‘Eerst bij Siewe Makelaars en later bij Puur Makelaars Bussum’. In deze jaren leerde ze ‘t Gooi nog beter kennen en in 2021 trad ze toe tot het bestuur van NVM Gooi en Eemlanden. ‘Frederik hoefde tijdens mijn intake dus eigenlijk niet eens te vragen naar welk werkgebied mijn voorkeur uitging’, lacht Lieke.

En dat brengt ons bij de dag van vandaag. Lieke is sinds 1 oktober aangesloten bij VanHuyse. Als eerste in een lange rij agents. ‘De liefde voor makelaardij groeit nog elke dag’, vertelt Lieke. Het leukste aan haar werk? Dat is zonder twijfel de afwisseling tussen binnen en buiten en natuurlijk de verschillende rollen die je als vastgoedprofessional aanneemt.

Lieke’s tips voor ‘t Gooi? ‘Laat je vooral niet tegenhouden door de vooroordelen maar kom zelf ervaren hoe fijn het hier is. En als je dan toch in ‘t Gooi bent, ga dan vooral eten bij mijn lievelingsrestaurant: Lokaal Naarden’.

Wil je meer weten over Lieke of heb je een vraag over hoe zij jou kan helpen bij het vinden of verkopen van je woning? Kijk dan op haar agentpagina, mail naar lieke@vanhuyse.nl of bel 06 11 19 90 27.