Jouw droomhuis kopen

Dat doe je met een aankoopmakelaar

Een nieuw huis kopen, daar wil je begeleiding bij. Van iemand die weet wat jouw woonwensen zijn. Iemand met kennis en ervaring. 

Een NVM-makelaar. Een expert die ervoor zorgt dat jij jouw droomhuis vindt en tegen de juiste prijs koopt. Die je zorgen uit handen neemt en alle juridische en bouwkundige haken en ogen kent. Service, advies en een kritische blik, daar gaat het om. 

Jouw VanHuyse aankoopmakelaar begeleidt je daarom van A tot Z in de zoektocht naar een woning. Van het ontdekken van je woonwensen tot de sleuteloverdracht en daarna. En, omdat je zelf een keuze maakt uit ons ruime aanbod gekwalificeerde NVM-makelaars, weet je zeker dat jouw aankoopmakelaar bij je past. 

 

 

Aankoopmakelaar

Het aankoopproces

De aankoop van jouw nieuwe woning begint met een gesprek met de VanHuyse agent die bij je past. Jouw agent zet je woonwensen om in een zoekprofiel. Komt er een geschikte woning op de markt? Dan ontvang je direct persoonlijk bericht. En dankzij jouw VanHuyse agent plan je eenvoudig en snel een bezichtiging.

 

We doen het samen
VanHuyse is jouw partner in wonen. Bij bezichtigingen gaat er daarom altijd een VanHuyse agent met je mee. Aankopen is een emotioneel proces. Jouw agent houdt daarom altijd het hoofd koel en kent alle juridische en bouwkundige details. Zo zorgt jouw agent ervoor dat je geen gebreken over het hoofd ziet. Wil je het huis kopen? Dan onderhandelt jouw VanHuyse agent voor je, met als resultaat de beste aankoopprijs. 

Werkwijze en kosten

Investeren in een aankoopmakelaar, dat betaalt zich altijd terug. Bij VanHuyse reken je af zoals jij wilt. Kies je voor een vast bedrag, op basis van courtage of misschien zelfs afspraken op basis van uurtarief? Bij VanHuyse kan het allemaal.

Alleen de beste NVM-makelaars worden VanHuyse agent. De voorselectie hebben wij al voor je gemaakt. Het enige wat jij moet doen, is de agent kiezen die het beste bij je past. En heb je na het aankoopproces nog vragen? Ook dan staan we voor je klaar. Niet voor niets zeggen we: wij zijn VanHuyse, jouw partner in wonen.

kosten vanhuyse aankoopmakelaar

Klaar om je aankoopmakelaar te kiezen?

Ben je klaar om met een VanHuyse aankoopmakelaar op zoek te gaan naar jouw droomhuis? Kies vandaag nog de agent die bij jou past met de agent zoekfunctie. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

VanHuyse blog - aankopen

patricia bosma de munk portret

Even voorstellen: Patricia Bosma de Munk

Maak kennis met Patricia Bosma, kandidaat makelaar en vastgoedbeheerder in regio’s Zeist, de Bilt en Groot Utrecht. Waarom heeft Patricia voor de vastgoedmarkt gekozen en wat vindt zij het leukste aan het vak? Dat en meer vroegen we haar voor deze blog.

Lees verder »
Lieke Bloemhof - VanHuyse

Even voorstellen: Lieke Bloemhof

Maak kennis met Lieke Bloemhof, de eerste Register Makelaar die zich als agent aansloot bij VanHuyse. Wat vindt Lieke zo leuk aan makelen en waar houdt ze zich mee bezig als ze niet op zoek is naar het leukste huis tegen de beste prijs? Dat en meer vroegen we haar voor deze blog.

Lees verder »

Compare listings

Vergelijken