Nicolette van Leeuwe in een rood colbert agent bij VanHuyse

Nicolette van Leeuwe

In welke regio’s is Nicolette actief:
Groot Amsterdam, Amstelveen, Abcoude en de Vechtstreek

Waar kan Nicolette je bij helpen:
aankoop en verkoop verhuur-aanhuur en adviseren bij het maken van toekomst-keuzes

Tarieven

Op basis van courtage, vast bedrag of uurtarief. 

Nicolette van Leeuwe, Kandidaat Makelaar

Of het nu gaat om verkoop, aankoop of huur van een woning bij Nicolette ben je aan het juiste adres. Ook voor advies bij het maken van keuzes in je wooncarrière staat ze voor je klaar.

Nicolette is een mensenmens. Onderdeel worden van een belangrijk en vaak emotioneel proces is wat ze het mooist vindt aan haar vak. “Ik sta bekend om mijn professionele en betrokken aanpak. Mensen echt ontzorgen tijdens een traject. Alleen maar blije en tevreden gezichten als de handtekeningen zijn gezet en de sleutels worden overgedragen. Daar ga ik voor!”.

Wat je woonwens ook is, Nicolette helpt je verder. Tijdens én na kantooruren staat ze voor je klaar. Ook leuk om te weten: ze kent de heerlijkste curry recepten.

 

Werkwijze

Klikt het tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek? Dan gaat Nicolette graag voor je aan de slag. Dankzij haar jarenlange ervaring en ruime mensenkennis weet ze precies waar jij behoefte aan hebt. Vaak nog voordat je het zelf door hebt. 

Nicolette van Leeuwe in een blauwe blouse

Aantal jaar ervaring in vastgoed

  • 20 jaar 

Opleidingen en registraties

Voltooide trainingen in de VanHuyse Academie

  • Beter makelen – 2022

Reviews over Nicolette

Wat een fijn persoon en wat een fantastische makelaar! Hadden ons geen betere kunnen wensen. Ze heeft echt fijne tips en adviezen (ook een aantal uit grootmoeders tijd) die heel nuttig en slim zijn. De persoonlijke noot van haarzelf zowel naar ons als naar de potentiële kopers hebben wij en de kopers als zeer prettig ervaren. Ik kan Nicolette iedereen aanraden, ze neemt de tijd voor je, heeft altijd tijd voor je en neemt ook tijd voor de bezichtigingen! Wat een fijn en lieve vrouw, niet het stereotype (sorry makelaars) makelaar, wat ik echt als een compliment zie. Ik gun iedereen een Nicolette om hun huis te verkopenWera, Zaandam

Van begin tot eind heeft Nicolette ons iedere keer positief verrast met haar persoonlijke betrokkenheid. ze kon zich inleven in onze situatie met 2 jonge kinderen en nam ons ontzettend veel werk uit handen. 

Regelmatig nam ze contact op om ons op de hoogte te houden van het proces, bood pro-actief haar hulp aan en was ook buiten kantooruren beschikbaar voor vragen. Ze was ons altijd 2 stappen voor en daarom hebben wij helemaal geen stress ervaren, er werd voor ons gezorgd!

Naast de zeer prettige samenwerking heeft ze ons dankzij haar expertise ook nog eens geholpen aan een prachtig verkoopresultaat. Ontzettend fijn om met zo’n warm persoon dit proces te mogen meemaken, nu alles is afgerond gaan we haar nog missen!  – Amanda, Amstelveen

Compare listings

Vergelijken