Nicolette van Leeuwe

Of het nu gaat om verkoop, aankoop of huur van een woning bij Nicolette ben je aan het juiste adres. Ook voor advies bij het maken van keuzes in je wooncarrière staat ze voor je klaar.

Nicolette is een mensenmens. Onderdeel worden van een belangrijk en vaak emotioneel proces is wat ze het mooist vindt aan haar vak. “Ik sta bekend om mijn professionele en betrokken aanpak. Mensen echt ontzorgen tijdens een traject. Alleen maar blije en tevreden gezichten als de handtekeningen zijn gezet en de sleutels worden overgedragen. Daar ga ik voor!”.

Wat je woonwens ook is, Nicolette helpt je verder. Tijdens én na kantooruren staat ze voor je klaar. Ook leuk om te weten: ze kent de heerlijkste curry recepten.

Nicolette van Leeuwe

Werkwijze

Klikt het tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek? Dan gaat Nicolette graag voor je aan de slag. Dankzij haar jarenlange ervaring en ruime mensenkennis weet ze precies waar jij behoefte aan hebt. Vaak nog voordat je het zelf door hebt.

Aantal jaar ervaring

20

Opleidingen

 • Academie voor Vastgoed
  Kandidaat Register Makelaar Taxateur
 • PR-opleiding
 • VastgoedCert

Trainingen

 • Beter makelen
  - 2022

Klanten over Nicolette

5,0 (4 reviews)
Vonne Underpar

Mevrouw Nicolette van Leeuwe is een perfecte makelaar. Zij is enthousiast, empatisch, heeft bruikbare antwoorden op alle vragen, geeft goed advies, is goed bereikbaar en zij heeft een goede verkooptekst en moois foto’s gemaakt.Het appartement is snel verkocht.Kortom: niets dan lof !!. Ik raad deze makelaar zeker aan

Verleende dienst(en):

 • Verkoopmakelaar
Dhr. P. Ronner

VanHuyse – Partner in Wonen is betrokken, energiek, doortastend en heeft veel toegevoegde waarde geleverd.

Verleende dienst(en):

 • Verkoopmakelaar
Verkoper Mr. Sixlaan 25

Nicolette van Leeuwe is een uitzonderlijk intrinsiek gemotiveerde makelaar. Zij maakt zowel met verkoper als koper persoonlijk contact. Zij hielp ons aan de juiste, zeer prettige mensen, die rondom verkoop nodig zijn. Wij konden goede afspraken maken rond de verkoopstrategie. De verkoop ging snel en zeer bevredigend. Nicolette draagt de verkoper op een brief aan de volgende bewoner te schrijven. Deze opdracht was heel waardevol. De brief leverde heel veel positieve reacties op! Wij kunnen Nicolette zeer aanbevelen!

Verleende dienst(en):

 • Verkoopmakelaar

Woningen van Nicolette

Bekijk alle woningen van Nicolette (2)

Eerder verkocht door Nicolette

Bekijk alle verkochte woningen van Nicolette (6)

Interesse?

Spreek het profiel en de werkwijze van Nicolette je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Nicolette eerst een vraag.