Nicolette van Leeuwe

Kandidaat Register Makelaar Taxateur (wat is dit?)
 • NVM Logo
 • mva
 • funda logo
 • vastgoedcert
5/5 (9 reviews)
VastgoedCert registratienummer: K96772354

Over Kandidaat Register Makelaar Taxateur Nicolette van Leeuwe

Opleidingen

 • Academie voor Vastgoed
  Kandidaat Register Makelaar Taxateur
 • PR-opleiding
 • VastgoedCert

VanHuyse Academie

 • Beter makelen

Specialisaties

 • Appartement
 • Woonhuis

Talen

Nederlands, Engels

Aantal jaar ervaring

21

Tarieven

Reken af op de manier die jouw voorkeur heeft. De mogelijkheden:

 • Courtage
 • Vast bedrag
 • Uurtarief

Statistieken

Aantal actuele woningen: 3
Aantal woningen verkocht: 11
Aantal woningen aangekocht: 9

Maak kennis met Nicolette van Leeuwe, Kandidaat Register Makelaar Taxateur bij VanHuyse. Haar expertise en toewijding in de vastgoedwereld blijven niet onopgemerkt. In de bruisende markten van Abcoude, Amstelveen, Amsterdam en daarbuiten, staat Nicolette bekend om haar uitzonderlijke service en diepgaande kennis. Nicolette voorziet klanten van deskundig advies, waarbij alle details worden behandeld, van eigendomsdocumenten tot erfpachtvoorwaarden. Nicolette is altijd bereikbaar om je te voorzien van professioneel advies. Zoals een tevreden klant vertelde: “Ze was altijd beschikbaar en bereikbaar, ongeacht het moment of de dag, met deskundig advies. Haar oog voor detail was fenomenaal; ze controleerde alles tot in de puntjes, van de woning tot alle documenten, van erfpacht tot VvE-notulen.

Altijd een persoonlijke aanpak

Haar klanten prijzen haar persoonlijke en zorgvuldige begeleiding, waarbij ze unieke strategieën biedt, afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant. “Met haar geweldige klantenservice en grondige aanpak, waren we bij Nicolette in zeer goede handen“.

Of je nu een woning koopt of verkoopt, Nicolette’s strategische vaardigheden leveren snelle en bevredigende resultaten: “In een korte tijd voor de tweede keer samengewerkt met Nicolette van VanHuyse. Professioneel, sterk dienstverlenend en erg betrokken. In 10 dagen van Te koop tot Verkocht op een zowel voor verkoper als kopers plezierige manier.” bevestigt een klant.

Net even anders

Nicolette is niet alleen een expert in haar vakgebied, maar legt ook een persoonlijke connectie met zowel kopers als verkopers. Haar unieke aanpak, zoals bijvoorbeeld het aanmoedigen van verkopers om een brief aan de nieuwe bewoners te schrijven, getuigt van haar mensgerichte benadering.

Waar kan ik jou bij helpen?

Het kopen van een huis

Het vinden van jouw droomhuis in de regio’s Abcoude, Amstelveen en Amsterdam, vraagt om lokale kennis, ervaring en een passie  voor het matchen van jouw wensen met jouw ideale woning. Ik sta klaar om deze reis met je aan te gaan, van de eerste zoekopdracht tot het moment dat je de sleutel in handen hebt.

Bij elke stap ben ik er om je te adviseren en ondersteunen. Of het nu gaat om het onderzoeken van het huidige woningaanbod, het inzichtelijk maken van de werkelijke waarde van een potentiële woning, of het voeren van scherpe onderhandelingen; ik zet mijn lokale kennis en netwerk in om ervoor te zorgen dat jij niet alleen het huis vindt dat je zoekt, maar ook de beste deal sluit.

Met een oog voor jouw wensen en behoeften, filter ik het aanbod om alleen de huizen te tonen die echt bij jou passen. Tijdens bezichtigingen kijk ik met een kritische blik, waarbij ik potentiële problemen signaleer voordat ze jou kunnen verrassen. En als we het juiste huis gevonden hebben, sta ik aan jouw zijde om te onderhandelen over de prijs, voorwaarden en alles wat erbij komt kijken om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

De koop van een huis is een van de grootste beslissingen in je leven. Ik maak graag die beslissing makkelijker met mijn expertise, toewijding en persoonlijke zorg. Alsof het om mijn eigen huis gaat!

Aankoopmakelaar Nicolette van Leeuwe

Het verkopen van een huis

Het verkopen van een huis is geen dagelijkse bezigheid. Maar voor mij is dat wel het geval. Ik ondersteun je graag bij elke stap: van advies en prijsbepaling tot bezichtigingen en de uiteindelijke onderhandelingen. Jouw woning wordt op de meest aantrekkelijke manier gepresenteerd, waarbij ik gebruikmaak van de nieuwste technieken en cijfers. Elke bezichtiging regel ik van A tot Z, met de zorg alsof het mijn eigen huis betreft.

In nauw overleg met jou gaan we voor het beste bod onder de meest gunstige voorwaarden. Mijn lokale marktkennis en netwerk zetten we in jouw voordeel in. Na een succesvolle onderhandeling stel ik de koopakte op en begeleid ik je tot en na de overdracht bij de notaris.

verkoopmakelaar Nicolette van Leeuwe

Woning aanhuren

Het vinden van de perfecte huurwoning vraagt om geduld, doorzettingsvermogen en vooral, de juiste begeleiding. Of je nu voor het eerst gaat huren of op zoek bent naar een nieuwe huurervaring, ik ben er om je te ondersteunen als aanhuur makelaar van jouw ideale woning.

Samen beginnen we met het in kaart brengen van jouw wensen en eisen: van de locatie en grootte tot aan specifieke voorzieningen en je budget. Met deze informatie duik ik in het actuele aanbod, gebruikmakend van zowel mijn netwerk als mijn lokale marktkennis, om woningen te vinden die niet alleen aan jouw criteria voldoen, maar ook echt aanvoelen als thuis.

Bij het aanhuren van een woning komt veel kijken. Ik begeleid je door het gehele proces: van het plannen van bezichtigingen en het beoordelen van huurovereenkomsten tot aan onderhandelingen over de huurvoorwaarden. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat je volledig geïnformeerd en comfortabel bent met elke stap en dat alle afspraken duidelijk en eerlijk zijn vastgelegd.

Huis huren
Meer diensten tonen
Nicolette van Leeuwe - VanHuyse

Mijn werkgebied

Onderstaande plaatsen vallen binnen mijn werkgebied.

Plaatsen

Abcoude, Amstelveen, Amsterdam, Baambrugge, Badhoevedorp, Breukelen, Loenen aan de Vecht, Loosdrecht, Nigtevecht , Ouderkerk Aan De Amstel , Zaandam

Abcoude

Amstelveen

Amsterdam

Baambrugge

Badhoevedorp

Breukelen

Loenen aan de Vecht

Loosdrecht

Nigtevecht

Ouderkerk Aan De Amstel

Zaandam

Reviews

5/5 (9 reviews)
Roy

Erg fijn geholpen door makelaar Nicolette. Zij was goed bereikbaar en kwam afspraken na. Zij had oog voor detail en nam ons zorgen uit handen. Nicolette, bedankt!

Verleende dienst(en):

 • Aankoopmakelaar
Bart Eijssink

Nicolette is een topmakelaar! Als verkoper zijn wij geheel ontzorgd en van goed advies voorzien. Nicolette staat altijd voor je klaar!

Verleende dienst(en):

 • Verkoopmakelaar
Andres Henao

Our collaboration with Nicolette, our agent at VanHuyse, was nothing short of stellar. She was available at all hours to provide us with top-notch, expert advice. Her keen attention to detail covered every facet—from the property itself to complex documents, ground lease terms, and homeowners association minutes. As international buyers unfamiliar with the local buying process and neighborhoods, Nicolette’s thorough and personalized approach was invaluable. She made us feel incredibly well-taken care of, demystifying the complexities of the Dutch real estate market for us. She led us smoothly from the beginning to the conclusion of our purchase, skillfully negotiating a wonderful apartment at a favorable price thanks to her intelligent bidding strategy. We unreservedly recommend her for anyone, particularly those new to the Dutch real estate market, seeking meticulous and tailored guidance.

Vertaling:

Onze samenwerking met Nicolette, onze agent bij VanHuyse, was ronduit geweldig. Zij stond op ieder uur van de dag klaar om ons van uitstekend en deskundig advies te voorzien. Haar scherpe oog voor detail omvatte elk facet: van het pand zelf tot complexe documenten, erfpachtvoorwaarden en notulen van de VvE. Omdat internationale kopers niet bekend waren met het lokale koopproces en de buurten, was Nicolette’s grondige en persoonlijke aanpak van onschatbare waarde. Ze zorgde ervoor dat we ons ongelooflijk goed verzorgd voelden, waardoor de complexiteit van de Nederlandse vastgoedmarkt voor ons werd gedemystificeerd. Zij heeft ons vanaf het begin tot het einde van onze aankoop vlot begeleid en dankzij haar intelligente biedstrategie vakkundig onderhandeld over een prachtig appartement tegen een gunstige prijs. Wij raden haar zonder voorbehoud aan voor iedereen, vooral voor degenen die nieuw zijn op de Nederlandse vastgoedmarkt, die nauwgezette en op maat gemaakte begeleiding zoeken.

Verleende dienst(en):

 • Aankoopmakelaar

Woningaanbod van Nicolette

Woningen van Nicolette

Bekijk alle woningen van Nicolette (3)

Interesse?

Spreekt het profiel en de werkwijze van Nicolette je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Nicolette eerst een vraag.

Nicolette van Leeuwe - VanHuyse