Wouter Verkaik

NVM Makelaar (wat is dit?)
  • NVM logo
  • MVA logo
  • vastgoedcert logo
  • funda logo
VastgoedCert registratienummer: K53074965

Over NVM Makelaar Wouter Verkaik

Opleidingen

  • Academie voor Vastgoed – Kandidaat Register Makelaar Taxateur
  • VastgoedCert

Specialisaties

  • Appartement

Talen

Nederlands, Engels

Aantal jaar ervaring

5

Tarieven

Reken af op de manier die jouw voorkeur heeft. De mogelijkheden:

  • Courtage
  • Vast bedrag

Statistieken

Aantal actuele woningen: 7
Aantal woningen verkocht: 1

Wouter is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woningen in de regio’s Dordrecht en Rotterdam.

Waar kan ik jou bij helpen?

Het kopen van een huis

Het vinden van jouw droomhuis in de regio’s Dordrecht en Rotterdam, vraagt om lokale kennis, ervaring en een passie voor het matchen van jouw wensen met jouw ideale woning. Ik sta klaar om deze reis met je aan te gaan, van de eerste zoekopdracht tot het moment dat je de sleutel in handen hebt.

Bij elke stap ben ik er om je te adviseren en ondersteunen. Of het nu gaat om het onderzoeken van het huidige woningaanbod, het inzichtelijk maken van de werkelijke waarde van een potentiële woning, of het voeren van scherpe onderhandelingen; ik zet mijn lokale kennis en netwerk in om ervoor te zorgen dat jij niet alleen het huis vindt dat je zoekt, maar ook de beste deal sluit.

Met een oog voor jouw wensen en behoeften, filter ik het aanbod om alleen de huizen te tonen die echt bij jou passen. Tijdens bezichtigingen kijk ik met een kritische blik, waarbij ik potentiële problemen signaleer voordat ze jou kunnen verrassen. En als we het juiste huis gevonden hebben, sta ik aan jouw zijde om te onderhandelen over de prijs, voorwaarden en alles wat erbij komt kijken om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

De koop van een huis is een van de grootste beslissingen in je leven. Ik maak graag die beslissing makkelijker met mijn expertise, toewijding en persoonlijke zorg. Alsof het om mijn eigen huis gaat!

Aankoopmakelaar

Het verkopen van een huis

Het verkopen van een huis is geen dagelijkse bezigheid. Maar voor mij NVM Makelaar, actief in de regio’s Dordrecht en Rotterdam, is dat wel het geval. Ik ondersteun je graag bij elke stap: van advies en prijsbepaling tot bezichtigingen en de uiteindelijke onderhandelingen. Jouw woning wordt op de meest aantrekkelijke manier gepresenteerd, waarbij ik gebruikmaak van de nieuwste technieken en cijfers. Elke bezichtiging regel ik van A tot Z, met de zorg alsof het mijn eigen huis betreft.

In nauw overleg met jou gaan we voor het beste bod onder de meest gunstige voorwaarden. Mijn lokale marktkennis en netwerk zetten we in jouw voordeel in. Na een succesvolle onderhandeling stel ik de koopakte op en begeleid ik je tot en na de overdracht bij de notaris.

Woning verkopen
Wouter Verkaik

Mijn werkgebied

Onderstaande plaatsen vallen binnen mijn werkgebied.

Plaatsen

Dordrecht, Rotterdam

Dordrecht

Rotterdam

Woningaanbod van Wouter Verkaik

Woningen van Wouter Verkaik

Bekijk alle woningen van Wouter Verkaik (7)

Interesse?

Spreekt het profiel en de werkwijze van Wouter Verkaik je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Wouter Verkaik eerst een vraag.

Wouter Verkaik