Roeland van Schaaijk

Kandidaat Register Makelaar Taxateur (wat is dit?)
 • NVM logo
 • MVA logo
 • vastgoedcert logo
 • funda logo
5/5 (7 reviews)
VastgoedCert registratienummer: K43486790

Over Kandidaat Register Makelaar Taxateur Roeland van Schaaijk

Opleidingen

 • K-RMT
 • WFT hypothecair advies

Specialisaties

 • Appartement
 • Woonhuis

Talen

Nederlands, Engels, Duits

Aantal jaar ervaring

8

Tarieven

Reken af op de manier die jouw voorkeur heeft. De mogelijkheden:

 • Courtage
 • Vast bedrag
 • Uurtarief

Statistieken

Aantal actuele woningen: 14
Aantal woningen verkocht: 2

Je woont in de regio Kennemerland of in de Zaanstreek en bent op zoek naar een makelaar die 24/7 voor je klaar staat. Een makelaar die je helpt bij de verkoop of aankoop van een woning, maar die je ook kan helpen als je op zoek bent naar een huurwoning. Heb je een woning die je wilt verhuren? Ook dan ben je bij Roeland aan het juiste adres.

Hij doet er alles aan om je te helpen bij het vinden van de perfecte woning. Tijdens het hele verkoop of aankoopproces neemt hij je alle zorg uit handen en zorgt voor een goede communicatie. Voor jou het maximale resultaat behalen, dat is wat hij belangrijk vindt. Hij is pas tevreden als jij dat ook bent.

Roeland is een gedreven makelaar waarbij jij altijd centraal staat.

Waar kan ik jou bij helpen?

Het kopen van een huis

Het vinden van jouw droomhuis in de regio’s Kennemerland of in de Zaanstreek, vraagt om lokale kennis, ervaring en een passie voor het matchen van jouw wensen met jouw ideale woning. Ik sta klaar om deze reis met je aan te gaan, van de eerste zoekopdracht tot het moment dat je de sleutel in handen hebt.

Bij elke stap ben ik er om je te adviseren en ondersteunen. Of het nu gaat om het onderzoeken van het huidige woningaanbod, het inzichtelijk maken van de werkelijke waarde van een potentiële woning, of het voeren van scherpe onderhandelingen; ik zet mijn lokale kennis en netwerk in om ervoor te zorgen dat jij niet alleen het huis vindt dat je zoekt, maar ook de beste deal sluit.

Met een oog voor jouw wensen en behoeften, filter ik het aanbod om alleen de huizen te tonen die echt bij jou passen. Tijdens bezichtigingen kijk ik met een kritische blik, waarbij ik potentiële problemen signaleer voordat ze jou kunnen verrassen. En als we het juiste huis gevonden hebben, sta ik aan jouw zijde om te onderhandelen over de prijs, voorwaarden en alles wat erbij komt kijken om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

De aankoop van een huis is een van de grootste beslissingen in je leven. Ik maak graag die beslissing makkelijker met mijn expertise, toewijding en persoonlijke zorg. Alsof het om mijn eigen huis gaat!

 

Aankoopmakelaar

Het verkopen van een huis

Het verkopen van een huis is geen dagelijkse bezigheid. Maar voor mij, actief in de regio’s Kennemerland of in de Zaanstreek, is dat wel het geval. Ik ondersteun je graag bij elke stap: van advies en prijsbepaling tot bezichtigingen en de uiteindelijke onderhandelingen. Jouw woning wordt op de meest aantrekkelijke manier gepresenteerd, waarbij ik gebruikmaak van de nieuwste technieken en cijfers. Elke bezichtiging regel ik van A tot Z, met de zorg alsof het mijn eigen huis betreft.

In nauw overleg met jou gaan we voor het beste bod onder de meest gunstige voorwaarden. Mijn lokale marktkennis en netwerk zetten we in jouw voordeel in. Na een succesvolle onderhandeling stel ik de koopakte op en begeleid ik je tot en na de overdracht bij de notaris.

Woning verkopen

Huis verhuren

Het succesvol verhuren van je huis begint met een strategie die niet alleen de juiste huurders aantrekt, maar ook zorgt voor een zorgeloze verhuurervaring voor jou als verhuurder. Of je nu een ervaren verhuurder bent of voor het eerst je woning gaat aanbieden op de huurmarkt, ik bied de expertise en ondersteuning die nodig zijn om je woning optimaal te presenteren en te beheren.

Het proces start met een grondige evaluatie van je woning, waarbij we samen de huurprijs vaststellen op basis van een realistische marktwaardering en jouw verwachtingen. Ik zorg ervoor dat je woning opvalt in de markt, door professionele fotografie, doeltreffende marketingstrategieën en mijn uitgebreide netwerk van potentiële huurders.

Het vinden van betrouwbare huurders is cruciaal. Daarom voer ik een zorgvuldige screening uit van kandidaten, inclusief kredietwaardigheid, referenties en achtergrondcontroles, om ervoor te zorgen dat je woning in goede handen komt. Gedurende het hele proces sta ik klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de beste praktijken voor het beheren van je eigendom en het navigeren door de huurwetgeving.

Eenmaal de ideale huurder gevonden, zorg ik voor een vlekkeloze overdracht, inclusief het opstellen van een solide huurovereenkomst, het regelen van de borg, en het coördineren van de sleuteloverdracht. Mijn doel is om het verhuurproces zo efficiënt en voordelig mogelijk te maken, terwijl jouw belangen altijd voorop staan.

Laat mij de last van het verhuren van je woning wegnemen, zodat je kunt genieten van de inkomsten van je investering zonder de stress en tijdsinvestering die daar normaal gesproken bij komen kijken. Samen zorgen we ervoor dat je woning niet alleen een bron van inkomsten is, maar ook een zorgeloze investering blijft.

Woning verhuren
Meer diensten tonen
Roeland van Schaaijk

Mijn werkgebied

Onderstaande plaatsen vallen binnen mijn werkgebied.

Plaatsen

Aerdenhout, Assendelft, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, IJmuiden, Koog aan de Zaan, Krommenie, Oostzaan, Overveen, Purmerend, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Vogelenzang, Westzaan, Wormer, Zaandam, Zaandijk, Zandvoort

Aerdenhout

Assendelft

Bennebroek

Bentveld

Bloemendaal

Haarlem

Heemstede

Hillegom

IJmuiden

Koog aan de Zaan

Krommenie

Oostzaan

Overveen

Purmerend

Santpoort-Noord

Santpoort-Zuid

Vogelenzang

Westzaan

Wormer

Zaandam

Zaandijk

Zandvoort

Reviews

5/5 (7 reviews)
Erwin

Roeland heeft ons perfect geholpen met de verkoop van onze woning! Geen vraag was hem te veel en zelfs in het weekend konden we hem goed bereiken. Ook zijn aanpak wijkte in positief zin af van de andere makelaar die wij in het verleden hebben gehad.

Verleende dienst(en):

 • Verkoopmakelaar
Thijs van de Acker

Roeland heeft perfect werk geleverd als verkoopmakelaar van onze woning!Hij heeft de woning fors boven de vraagprijs weten te verkopen. Ook was hij altijd te bereiken, ook op momenten dat wij vrij waren, in de avonduren en in het weekend!

Verleende dienst(en):

 • Verkoopmakelaar
Tim

Zeer goed geholpen door Roeland bij de verkoop van mijn huis. Roeland heeft door een hele actieve benadering mijn huis in hele korte tijd voor een fantastische prijs verkocht!

Verleende dienst(en):

 • Verkoopmakelaar

Woningaanbod van Roeland

Woningen van Roeland

Bekijk alle woningen van Roeland (14)

Blog

Meer berichten

Interesse?

Spreekt het profiel en de werkwijze van Roeland je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Roeland eerst een vraag.

Roeland van Schaaijk