Even voorstellen: Roeland van Schaaijk

Roeland van Schaaijk - VanHuyse
Home > Blog > Even voorstellen: Roeland van Schaaijk

We stellen graag Roeland van Schaaijk aan je voor. Roeland is Kandidaat Register Makelaar Taxateur bij VanHuyse in Kennemerland en de Zaanstreek.

Met een passie voor handel is Roeland zijn carrière gestart bij de ABN AMRO als beleggingsadviseur. Na 10 jaar heeft hij de stap gezet om zijn eigen onderneming te starten in het vastgoed. Dat beviel hem heel goed al bleef de financiële wereld ook trekken. Hij had een goede klik met de Rabobank en kwam hierdoor opnieuw in de financiële sector terecht, maar het vastgoed bleef trekken.

Overstap naar de makelaardij

Uiteindelijk wist hij het zeker: in de makelaardij lag zijn hart. Na het behalen van zijn makelaarspapieren, sloot hij zich aan bij JRS Makelaars in Haarlem. Na waardevolle ervaring te hebben opgedaan, maakte hij de overstap naar Brantjes Makelaars in de Zaanstreek. En toen kwam VanHuyse op zijn pad – een nieuwe uitdaging die hij met beide handen aangreep, waardoor hij weer kon ondernemen.

Roeland als makelaar

Roeland is een gedreven makelaar die zich volledig inzet om voor jou de perfecte woning te vinden. Bij verkoop is het zijn taak om jou volledig te ontzorgen en het maximale resultaat te behalen. Hij staat gedurende het hele traject 24/7 voor je klaar. Dat is de toewijding waar hij voor staat!

Wat doet Roeland in zijn vrije tijd?

Naast een gepassioneerde makelaar, is Roeland de trotse vader van twee zoontjes van 7 en 9 jaar en woont hij samen met zijn partner. Twee jaar geleden verhuisde het gezin naar het idyllische Vogelenzang (Gemeente Bloemendaal), ingeklemd tussen bos en duin. In zijn vrije tijd houdt Roeland van reizen en hardlopen. Het liefst rent hij door de Amsterdamse Waterleidingduinen, waar hij tijdens het hardlopen van de prachtige natuur kan genieten. Voor een ontspannen hapje en een drankje beveelt hij ’t Panneland in Vogelenzang aan. Gelegen tussen het bos en de duinen, is alleen de wandeling ernaartoe voor Roeland al een feest!

Meer weten?

Wil je meer weten over Roeland of heb je een vraag over hoe hij jou kan helpen bij het vinden of verkopen van je woning? Bezoek dan zijn agentpagina, mail naar roeland.van.schaaijk@vanhuyse.nl of bel: 06-13 44 91 42.

Roeland van Schaaijk - VanHuyse