Over Patricia Bosma, makelaar

Of het nu gaat om verkopen, verhuren of beheren van vastgoed in de regio’s Zeist, De Bilt en Groot Utrecht, Patricia Bosma kan je helpen.

Patricia werkt snel en efficiënt, kwaliteit en tempo gaan hand in hand. Dankzij haar kennis van de markt, ruime ervaring en mensenkennis is zij de perfecte partner voor al jouw vastgoedwensen.

Ik ben soms bijna meer coach dan makelaar. Tot ver na de sleuteloverdracht bellen opdrachtgevers nog voor advies. Geweldig om zo’n band met elkaar op te kunnen bouwen.

Wat je vraag ook is, Patricia begeleidt je van opdracht tot oplevering en ver daarna. Met oog voor details en met als doel om de beste prijs te realiseren. Ook fijn: ze is ontzettend flexibel in werkuren, dus ook bezichtigingen in weekend of avonduren zijn geen probleem.

Patricia Bosma

Werkwijze

Jouw samenwerking met Patricia begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin bespreek je jouw wensen en Patricia deelt haar kennis van de markt. Zo ontdek je waar jouw mogelijkheden en kansen liggen. Integriteit en discretie staan uiteraard tijdens het hele proces centraal.

Aantal jaar ervaring

18

Opleidingen

  • Master Business Administration met specialisatie in International Marketing
  • Academie voor Vastgoed
    KRM-T met specialisatie Wonen
  • Mediator
  • VastgoedCert

Trainingen

  • Beter makelen
    - 2022

Klanten over Patricia

5,0 (2 reviews)

Heel blij met hoe Patricia ons geholpen heeft! Nog dezelfde middag antwoord op onze vragen. Vakkundig, efficiënt en heel prettig in het contact.

Marina Dijkstra

We worked with Patricia on handing over the rental apartment. The process was smooth. She communicates clearly about what is expected the day of the handover and has been extremely professional during the process. We received unexpected emails after the move, and she was excellent at helping to forward the emails to our new address. She has extensive market knowledge and i highly recommend her as a housing agent!

(Vertaald door Google)
Samen met Patricia hebben we gewerkt aan de oplevering van het huurappartement. Het proces verliep soepel. Ze communiceert duidelijk over wat er op de dag van de overdracht wordt verwacht en is tijdens het proces uiterst professioneel geweest. We ontvingen onverwachte e-mails na de verhuizing en ze hielp uitstekend met het doorsturen van de e-mails naar ons nieuwe adres. Ze heeft uitgebreide marktkennis en ik beveel haar van harte aan als makelaar!

ABC TIN

Woningen van Patricia

Bekijk alle woningen van Patricia (1)

Interesse in agent Patricia

Spreek het profiel en de werkwijze van Patricia je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Patricia eerst een vraag.