Patricia Bosma-de Munk

Kandidaat Register Makelaar Taxateur (wat is dit?)
 • NVM Logo
 • mva
 • funda logo
 • vastgoedcert
5/5 (16 reviews)
VastgoedCert registratienummer: K37642024

Over Kandidaat Register Makelaar Taxateur Patricia Bosma-de Munk

Opleidingen

 • Master Business Administration met specialisatie in International Marketing
 • Academie voor Vastgoed
  KRM-T met specialisatie Wonen
 • Mediator
 • VastgoedCert

VanHuyse Academie

 • Beter makelen

Specialisaties

 • Appartement
 • Woonhuis

Talen

Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans

Aantal jaar ervaring

19

Tarieven

Reken af op de manier die jouw voorkeur heeft. De mogelijkheden:

 • Courtage
 • Vast bedrag

Statistieken

Aantal actuele woningen: 1
Aantal woningen verkocht: 5
Aantal woningen verhuurd: 3
Aantal woningen aangekocht: 4

Patricia Bosma, Kandidaat Register Makelaar Taxateur, is dé ideale partner voor jouw vastgoedtransacties in Bosch en Duin en Utrecht. Met een efficiënte en betrouwbare aanpak handelt Patricia snel zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Haar uitgebreide ervaring in commerciële functies geeft haar een uniek inzicht en vaardigheden als makelaar.

Patricia staat bekend om haar talent om de juiste kopers en verkopers bij elkaar te brengen en succesvolle deals te realiseren. Haar focus ligt op het uitbreiden van haar portfolio met hoogwaardige woningen in Bosch en Duin, waarmee ze haar klanten de best mogelijke service biedt.

Maar Patricia gaat verder dan alleen de transactie. Ze fungeert vaak als een coach voor haar cliënten, blijft beschikbaar voor advies, zelfs na de sleuteloverdracht, en hecht waarde aan de kleinste details om de beste prijs te realiseren. Haar buitengewone flexibiliteit in werkuren betekent dat bezichtigingen in het weekend of ’s avonds geen enkel probleem zijn.

Met Patricia als jouw makelaar ben je in goede handen, van begin tot eind en ver daarna. Haar marktkennis, menselijk inzicht en toewijding aan positieve resultaten maken haar de perfecte keuze voor al jouw vastgoedbehoeften.

Waar kan ik jou bij helpen?

Het verkopen van een huis

Denk je eraan je woning te verkopen? Laat het over aan de expert!

Als toegewijde verkoopmakelaar combineer ik lokale marktkennis met een persoonlijke aanpak om je huis snel en tegen de beste prijs te verkopen. Je woning verdient niets minder dan de allerbeste marketing en de hoogst mogelijke opbrengst.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Strategische marketing
Ik zorg ervoor dat jouw woning optimaal gepresenteerd wordt op alle relevante platforms en gebruik de nieuwste marketingtechnieken om de aandacht van gekwalificeerde kopers te trekken.

Professionele fotografie en video
Met professionele foto’s, video’s en een virtuele tour wordt jouw woning van zijn beste kant getoond, wat essentieel is voor een sterke eerste indruk.

Onderhandelingen
Dankzij mijn ervaring en onderhandelingsvaardigheden zorg ik ervoor dat je de best mogelijke prijs voor jouw woning krijgt.

Volledige begeleiding
Van de eerste bezichtiging tot aan de notariële afhandeling, ik sta je bij elke stap van het verkoopproces bij!

Laat de verkoop van je woning in Utrecht, Zeist of Bosch en Duin in mijn handen en ik zorg ervoor dat het proces soepel, transparant en zonder stress verloopt. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies en laten we samen jouw woning succesvol op de markt brengen!

Woning verkopen

Het kopen van een huis

Het vinden van jouw droomhuis in de regio’s Utrecht en Bosch en Duin, vraagt om geduld, doorzettingsvermogen, de juiste begeleiding voor het matchen van jouw wensen met jouw ideale woning, en vooral lokale kennis. Ik sta klaar om deze reis met je aan te gaan, van de eerste zoekopdracht tot het moment dat je de sleutel in handen hebt.

Bij elke stap ben ik er om je te adviseren en ondersteunen. Of het nu gaat om het onderzoeken van het huidige woningaanbod, het inzichtelijk maken van de werkelijke waarde van een potentiële woning, of het voeren van scherpe onderhandelingen; ik zet mijn lokale kennis en netwerk in om ervoor te zorgen dat jij niet alleen het huis vindt dat je zoekt, maar ook de beste deal sluit.

Huis aankopen

Huis verhuren

Als ervaren verhuurmakelaar help ik je graag bij het vinden van betrouwbare huurders en het maximaliseren van je rendement. Ik begrijp dat jouw woning niet zomaar een object is, maar een waardevolle investering die met zorg behandeld moet worden.

Maak gebruik van mijn expertise om je woning snel en efficiënt te verhuren. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en laten we samen werken aan het optimaliseren van je verhuurproces!

Huis verhuren

Mijn werkgebied

Onderstaande plaatsen vallen binnen mijn werkgebied.

Plaatsen

Bosch en Duin, Bilthoven, De Meern , Den Dolder, Gemeente De Bilt, Groenekan, Huis ter Heide, Leidsche Rijn, Maartensdijk, Nieuwegein, Utrecht, Zeist

Bosch en Duin

Bilthoven

De Meern

Den Dolder

Gemeente De Bilt

Groenekan

Huis ter Heide

Leidsche Rijn

Maartensdijk

Nieuwegein

Utrecht

Zeist

Reviews

5/5 (16 reviews)
Elisabeth Bertels

Wij kunnen ons geen fijnere aankoopmakelaar voorstellen dan Patricia! Doordat wij plots onze huidige huurwoning moesten verlaten gingen we opzoek naar een koopwoning. Het liefst wilden wij meteen door verhuizen van onze huurwoning naar een koopwoning, maar dan moesten wij binnen 2 maanden een woning vinden. En dankzij Patricia, is dat ons gelukt! Zij is een deskundige makelaar die ons moeiteloos door het labyrint van de hectische woningmarkt heeft geleid. We hebben de samenwerking met haar als enorm prettig ervaren; ze is altijd bereikbaar, reageert snel en adequaat op onze vragen, is betrokken bij elk detail in het proces en heeft ons op alle fronten met raad en daad bijgestaan. Haar persoonlijke benadering en professionele integriteit maakten elke stap in het proces helder en stressvrij. Patricia gaat de extra mile om je als koper te helpen bij het vinden van een woning die echt bij jou past. Wij raden haar van harte aan bij iedereen die opzoek is naar een betrouwbare makelaar!

Verleende dienst(en):

 • Aankoopmakelaar
Alexander Ceha

Patricia heeft me fantastisch geholpen bij het vinden van geschikte huurders voor mijn huis. Haar communicatie is snel en effectief, en ze heeft duidelijk jaren aan ervaring die ze graag met jou deelt. Ik ben zeer tevreden met haar dienstverlening en kan haar van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare makelaar.

Verleende dienst(en):

 • Verhuur
Sjoerd Sterk

Na bijna twee jaar zoeken en talloze teleurstellingen, kregen we uiteindelijk van Patricia Bosma de gouden tip om ons op de markt te begeven. Binnen 48 uur hebben we het huis gevonden en gekocht waar we niet alleen via Patricia veel over wisten, maar waarbij we ook nog eens een zeer scherpe prijs hebben weten te onderhandelen – en dat in de huidige marktomstandigheden! Met mijn huidige inzichten kan ik iedereen op voorhand adviseren om contact op te nemen met Patricia Bosma van Vanhuyse om aanzienlijk wat tijd, energie en geld te besparen!

Verleende dienst(en):

 • Aankoopmakelaar

Woningaanbod van Patricia

Woningen van Patricia

Bekijk alle woningen van Patricia (1)
Lieke Bloemhof - VanHuyse

Blog

Meer berichten

Interesse?

Spreekt het profiel en de werkwijze van Patricia je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Patricia eerst een vraag.

Patricia Bosma