Over Patricia Bosma, Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Patricia Bosma, Kandidaat Register Makelaar Taxateur, is dé ideale partner voor jouw vastgoedtransacties in Bosch en Duin en Utrecht. Met een efficiënte en betrouwbare aanpak handelt Patricia snel zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Haar uitgebreide ervaring in commerciële functies geeft haar een uniek inzicht en vaardigheden als makelaar.

Patricia staat bekend om haar talent om de juiste kopers en verkopers bij elkaar te brengen en succesvolle deals te realiseren. Haar focus ligt op het uitbreiden van haar portfolio met hoogwaardige woningen in Bosch en Duin, waarmee ze haar klanten de best mogelijke service biedt.

Maar Patricia gaat verder dan alleen de transactie. Ze fungeert vaak als een coach voor haar cliënten, blijft beschikbaar voor advies, zelfs na de sleuteloverdracht, en hecht waarde aan de kleinste details om de beste prijs te realiseren. Haar buitengewone flexibiliteit in werkuren betekent dat bezichtigingen in het weekend of ’s avonds geen enkel probleem zijn.

Met Patricia als jouw makelaar ben je in goede handen, van begin tot eind en ver daarna. Haar marktkennis, menselijk inzicht en toewijding aan positieve resultaten maken haar de perfecte keuze voor al jouw vastgoedbehoeften.

Stel Patricia een vraag, of vraag een offerte aan
Bellen (06 221 33 065), mailen naar patricia@vanhuyse.nl, of een appje is natuurlijk ook mogelijk.

Patricia Bosma

Werkwijze

Jouw samenwerking met Patricia begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin bespreek je jouw wensen en Patricia deelt haar kennis van de markt. Zo ontdek je waar jouw mogelijkheden en kansen liggen. Integriteit en discretie staan uiteraard tijdens het hele proces centraal.

Aantal jaar ervaring

18

Opleidingen

 • Master Business Administration met specialisatie in International Marketing
 • Academie voor Vastgoed
  KRM-T met specialisatie Wonen
 • Mediator
 • VastgoedCert

Trainingen

 • Beter makelen
  - 2022

Klanten over Patricia

5,0 (14 reviews)
Sjoerd Sterk

Na bijna twee jaar zoeken en talloze teleurstellingen, kregen we uiteindelijk van Patricia Bosma de gouden tip om ons op de markt te begeven. Binnen 48 uur hebben we het huis gevonden en gekocht waar we niet alleen via Patricia veel over wisten, maar waarbij we ook nog eens een zeer scherpe prijs hebben weten te onderhandelen – en dat in de huidige marktomstandigheden! Met mijn huidige inzichten kan ik iedereen op voorhand adviseren om contact op te nemen met Patricia Bosma van Vanhuyse om aanzienlijk wat tijd, energie en geld te besparen!

Verleende dienst(en):

 • Aankoopmakelaar
Marja en Peter

Patricia is een vertrouwens wekkende persoon en om die reden hebben wij haar niet alleen een maar direct drie woningen gegeven om te verkopen
Zij heeft dit vol vuur en inzet gedaan. En met het gewenste resultaat want de woningen zijn snel verkocht ; zelf sneller dan de omliggende woningen in de directe omgeving.

Ze is zeer communicatief. Ze geeft geeft na elke bezichtiging feedback en reageert snel op email en app. Patricia stelt zich flexibel op naar zowel ons als verkopers als naar de kijkers en potentiele kopers van de woningen. Ondanks het feit dat de woningen ver uit elkaar lagen ( driebergen utrecht en Rotterdam) nam zij de opdracht aan, wat ons een aanspreekpunt gaf .
Zij is enthousiast en geeft zich 100% naar ons als verkopers en naar de kijkers. Haar zgn aftersales is heel bijzonder en attent.

Marja en Peter

Verleende dienst(en):

 • Verkoopmakelaar
Andrii Vakulyshyn

Patricia, de beste makelaar, ze heeft ons geholpen een prachtig appartement te huren, we zijn hier erg blij mee.

Verleende dienst(en):

 • Aanhuur

Eerder verkocht door Patricia

Bekijk alle verkochte woningen van Patricia (5)

Eerder verhuurd door Patricia

Bekijk alle verhuurde woningen van Patricia (2)

Interesse?

Spreek het profiel en de werkwijze van Patricia je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Patricia eerst een vraag.