Even voorstellen: Patricia Bosma de Munk

Even voorstellen: Patricia Bosma de Munk
Home > Blog > Even voorstellen: Patricia Bosma de Munk

Maak kennis met Patricia Bosma, makelaar (K-RMT) en vastgoedbeheerder in de regio rond Utrecht waaronder Zeist, de Bilt en groot Utrecht.

Patricia is een gepassioneerde en toegewijde makelaar die altijd streeft naar het beste resultaat voor haar klanten. Ze begrijpt dat het kopen of verkopen van een huis een belangrijke stap is in het leven van haar klanten en ze doet er alles aan om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Aanvankelijk werkzaam in marketingmanagement en consultancy, stapte Patricia een paar jaar geleden over naar de wereld van vastgoed en makelaardij. Na veertien verhuizingen in binnen- en buitenland, bedacht ze dat dit ook een expertise was geworden en heeft zich omgeschoold. Daarmee komt haar brede kennis en kunde binnen handbereik van onze klanten.

Patricia is een makelaar die zich richt op het vinden van oplossingen voor alle klanten, van expats tot vastgoedbeleggers, van ouderen tot starters. Allemaal hebben ze hun eigen behoefte en verhaal.

Ze is zeer bekwaam in het onderhandelen en heeft uitstekende communicatieve vaardigheden, waardoor ze in staat is om de beste deals te sluiten. Met haar uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en haar passie voor het helpen van mensen, is Patricia de ideale makelaar voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning of het verkopen van hun huidige woning.

Momenteel is ze gevestigd in Bosch en Duin en bedient ze cliënten in de regio’s Zeist, de Bilt en Groot Utrecht.

Waarom ze deze regio zo mooi vindt? “Vanwege de groene omgeving met veel parken en bossen, de prachtige architectuur en historische gebouwen bijvoorbeeld langs de Zeyster Lustwarande, en natuurlijk de geweldige voorzieningen waaronder mooie winkelstraten, verscheidene lagere en middelbare scholen, een keur aan restaurants, en niet onbelangrijk, zeer goede verbindingen met openbaar vervoer (trein en bus). Met heerlijk Utrecht om de hoek is dit de perfecte woonomgeving.

Naast Nederland heeft ze haar expertise ook ingezet in Zwitserland, Mexico, Dubai en Koeweit. Ze spreekt haar talen en verwelkomt internationale professionals en expats om aan te kloppen voor goed advies. Vanuit haar expatervaring staat ze deze groep klanten graag bij met raad en daad.

Patricia is zeer flexibel qua werktijden en kan eventueel bezichtigingen doen in het weekend of ’s avonds. Haar aanpak past perfect bij VanHuyse!

Wil je meer weten over Patricia of heb je een vraag over hoe zij jou kan bijstaan bij het kopen, verhuren of verkopen van je woning? Stuur een email naar naar patricia@vanhuyse.nl, bel 06 221 33 065, of kijk op haar agentpagina,