Even voorstellen: Patricia Bosma de Munk

Patricia Bosma de Munk
Home > Blog > Even voorstellen: Patricia Bosma de Munk

Maak kennis met Patricia Bosma, kandidaat makelaar en vastgoedbeheerder in regio’s Zeist, de Bilt en Groot Utrecht. Waarom heeft Patricia voor de vastgoedmarkt gekozen en wat vindt zij het leukste aan het vak? Dat en meer vroegen we haar voor deze blog.

Na een carrière in marketing en advies koos Patricia 18 jaar geleden voor de veelzijdigheid van de vastgoedmarkt. De kennis en ervaring uit haar marketingcarrière komen ook als makelaar nog goed van pas. ‘Goede fotografie en film helpen, samen met de juiste verkoopteksten een huis nog beter verkopen.’ vertelt Patricia.

Van de keuze voor een nieuwe carrière als makelaar en vastgoedbeheerder heeft ze nog geen seconde spijt gehad. ‘Het persoonlijke contact, de veelzijdigheid en de kennis en ervaring die ik mag inzetten, heerlijk.’.  Ervaring heeft Patricia niet alleen op zakelijk vlak. Zelf is ze maar liefst 14 keer verhuisd. In Nederland, maar ook in Zwitserland, Mexico, Koeweit en Dubai. ‘Ook ik heb geboden, misgegrepen, gejuicht. In spanning afgewacht, getekend en geproost. Gekocht en verkocht. Ik weet hoe dat voelt, wat het met je doet. Die ervaring neem ik mee in mijn werk’.

Inmiddels is Patricia gesetteld in Nederland. Haar werkgebied beslaat de regio’s Zeist, de Bilt en Groot Utrecht. Het mooiste deel van deze regio’s? ‘Dat is bij uitstek Bosch en Duin. De rust, de ruimte, de natuur om de hoek. En dan toch zo centraal gelegen en bereikbaar, fantastisch.’ Zelf is Patricia ook actief in Bosch en Duin. Niet alleen als makelaar, maar ook in de buurtvereniging en bij de golfclub ‘Stilzitten is niets voor mij’ lacht ze.

Dat merk je ook aan haar werkwijze. ‘Ik ben ontzettend flexibel qua werktijden. Bezichtigingen in het weekend of de avonduren zijn geen probleem’. Die instelling past goed bij VanHuyse, waar Patricia sinds november 2022 aangesloten is als agent. Het leukste aan haar werk? Dat is voor haar de mens achter de transactie. ‘Een passend thuis vinden voor een expat, het bedankje na een snelle, discrete overdracht, het realiseren van een goede verkoop. Ja, daar word ik blij van’. 

Wil je meer weten over Patricia of heb je een vraag over hoe zij jou kan helpen bij het vinden, verhuren of verkopen van je woning? Kijk dan op haar agentpagina, mail naar patricia@vanhuyse.nl of bel 06 221 33 065