Monique van Loon, Register Makelaar en Register Taxateur

Maak kennis met Monique, registermakelaar en -taxateur in de regio Noord-Kennemerland en de Kop van Noord-Holland. Ze is geboren en getogen in haar werkgebied, dat zich uitstrekt over een groot gedeelte van Noord-Holland. Hierdoor heeft ze een uitstekend beeld van de verschillende woningen, de voorzieningen in de buurt en kan ze jou adviseren over in welke wijken je niet of juist wel wilt wonen.

Haar doel is jou te ontzorgen bij de verkoop van jouw woning of je te helpen bij het vinden van een nieuwe woning. Haar prioriteit is ervoor te zorgen dat jij je straks thuis voelt op je nieuwe plek. Monique is betrokken, transparant, gedreven voor het beste resultaat, goed bereikbaar, heeft kennis van zaken en biedt service op maat. “Doen wat je zegt en zeggen wat je doet, dat vind ik enorm belangrijk.”

Monique van Loon

Werkwijze

Is er een klik tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek? Dan gaat Monique meteen voor je aan de slag. Ze helpt je met veel plezier en deskundigheid bij de verkoop van jouw woning of bij het vinden van jouw nieuwe thuis.

Aantal jaar ervaring

16

Opleidingen

  • Register Makelaar en Register Taxateur
  • VastgoedCert
  • NRVT

Woningen van Monique

Bekijk alle woningen van Monique (1)

Eerder verkocht door Monique

Bekijk alle verkochte woningen van Monique (1)

Interesse?

Spreek het profiel en de werkwijze van Monique je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Monique eerst een vraag.