Monique van Loon

NVM Register Makelaar / NVM Register Taxateur (wat is dit?)
 • NVM logo
 • MVA logo
 • vastgoedcert logo
 • funda logo
VastgoedCert registratienummer: V907746215

Over NVM Register Makelaar / NVM Register Taxateur Monique van Loon

Opleidingen

 • Register Makelaar en Register Taxateur
 • VastgoedCert
 • NRVT

Specialisaties

 • Appartement
 • Woonhuis

Talen

Nederlands, Engels

Aantal jaar ervaring

16

Tarieven

Reken af op de manier die jouw voorkeur heeft. De mogelijkheden:

 • Courtage
 • Vast bedrag
 • Uurtarief

Statistieken

Aantal actuele woningen: 2
Aantal woningen verkocht: 2

Maak kennis met Monique, registermakelaar en -taxateur in de regio Noord-Kennemerland en de Kop van Noord-Holland. Ze is geboren en getogen in haar werkgebied, dat zich uitstrekt over een groot gedeelte van Noord-Holland. Hierdoor heeft ze een uitstekend beeld van de verschillende woningen, de voorzieningen in de buurt en kan ze jou adviseren over in welke wijken je niet of juist wel wilt wonen.

Haar doel is jou te ontzorgen bij de verkoop van jouw woning of je te helpen bij het vinden van een nieuwe woning. Haar prioriteit is ervoor te zorgen dat jij je straks thuis voelt op je nieuwe plek. Monique is betrokken, transparant, gedreven voor het beste resultaat, goed bereikbaar, heeft kennis van zaken en biedt service op maat. Monique: “Doen wat je zegt en zeggen wat je doet, dat vind ik enorm belangrijk.

Waar kan ik jou bij helpen?

Het kopen van een huis

Het vinden van jouw droomhuis in de regio’s Noord-Kennemerland en de Kop van Noord-Holland, vraagt om lokale kennis, ervaring en een passie voor het matchen van jouw wensen met jouw ideale woning. Als aankoopmakelaar sta ik klaar om deze reis met je aan te gaan, van de eerste zoekopdracht tot het moment dat je de sleutel in handen hebt.

Bij elke stap ben ik er om je te adviseren en ondersteunen. Of het nu gaat om het onderzoeken van het huidige woningaanbod, het inzichtelijk maken van de werkelijke waarde van een potentiële woning, of het voeren van scherpe onderhandelingen; ik zet mijn lokale kennis en netwerk in om ervoor te zorgen dat jij niet alleen het huis vindt dat je zoekt, maar ook de beste deal sluit.

Met een oog voor jouw wensen en behoeften, filter ik het aanbod om alleen de huizen te tonen die echt bij jou passen. Tijdens bezichtigingen kijk ik met een kritische blik, waarbij ik potentiële problemen signaleer voordat ze jou kunnen verrassen. En als we het juiste huis gevonden hebben, sta ik aan jouw zijde om te onderhandelen over de prijs, voorwaarden en alles wat erbij komt kijken om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

De koop van een huis is een van de grootste beslissingen in je leven. Ik maak graag die beslissing makkelijker met mijn expertise, toewijding en persoonlijke zorg. Alsof het om mijn eigen huis gaat!

Aankoopmakelaar

Het verkopen van een huis

Het verkopen van een huis is geen dagelijkse bezigheid. Maar voor mij, actief in de regio’s Noord-Kennemerland en de Kop van Noord-Holland, is dat wel het geval. Als verkoopmakelaar bied ik ondersteuning bij elke stap: van advies en prijsbepaling tot bezichtigingen en de uiteindelijke onderhandelingen. Jouw woning wordt op de meest aantrekkelijke manier gepresenteerd, waarbij ik gebruikmaak van de nieuwste technieken en cijfers. Elke bezichtiging regel ik van A tot Z, met de zorg alsof het mijn eigen huis betreft.

In nauw overleg met jou gaan we voor het beste bod onder de meest gunstige voorwaarden. Mijn lokale marktkennis en netwerk zetten we in jouw voordeel in. Na een succesvolle onderhandeling stel ik de koopakte op en begeleid ik je tot en na de overdracht bij de notaris.

Woning verkopen

De taxatie van een huis

Een betrouwbare taxatie van je woning is cruciaal, of je nu koopt, verkoopt of simpelweg de waarde van je huis wilt weten. Ik stel graag een (gevalideerd) taxatierapport voor je op in de regio Noord-Kennemerland en de Kop van Noord-Holland.

Elke taxatie begint met een uitgebreide inspectie van de woning. Ik kijk verder dan de vier muren, met aandacht voor de unieke kenmerken van het huis, de locatie en de huidige markttrends. Deze aanpak garandeert dat je een realistische en marktconforme waardering krijgt, ondersteund door een gedetailleerde onderbouwing die zowel transparant als begrijpelijk is en geaccepteerd wordt door de instantie waarvoor jij de taxatie nodig hebt.

Taxatie
Monique van Loon

Mijn werkgebied

Onderstaande plaatsen vallen binnen mijn werkgebied.

Plaatsen

Alkmaar, Bergen, Callantsoog, Castricum, Egmond, Heemskerk, Heerhugowaard, Heiloo, Schagen, Schoorl, Warmenhuizen

Alkmaar

Bergen

Callantsoog

Castricum

Egmond

Heemskerk

Heiloo

Schagen

Schoorl

Warmenhuizen

Woningaanbod van Monique

Woningen van Monique

Bekijk alle woningen van Monique (2)

Blog

Meer berichten

Interesse?

Spreekt het profiel en de werkwijze van Monique je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Monique eerst een vraag.

Monique van Loon