Monique Huizer

NVM Makelaar (wat is dit?)
 • NVM logo
 • MVA logo
 • vastgoedcert logo
 • funda logo
5/5 (6 reviews)
VastgoedCert registratienummer: K38142664

Over NVM Makelaar Monique Huizer

Opleidingen

 • Academie voor Vastgoed – Kandidaat Register Makelaar Taxateur
 • VastgoedCert
 • Binnenhuisarchitectuur
 • Diverse trainingen bij de Academie voor Vastgoed

Specialisaties

 • Appartement
 • Woonhuis

Talen

Nederlands, Engels

Aantal jaar ervaring

30

Tarieven

Reken af op de manier die jouw voorkeur heeft. De mogelijkheden:

 • Courtage
 • Vast bedrag
 • Uurtarief
 • Flexibele courtage

Statistieken

Aantal actuele woningen: 2
Aantal woningen verkocht: 2
Aantal woningen aangekocht: 3

Monique Huizer, onze NVM Makelaar in het gebied rondom ’s-Hertogenbosch, het hart van Brabant. Zij is in 1994 begonnen in de makelaardij en heeft daardoor enorm veel ervaring waarmee ze jou kan helpen. Ze helpt je niet alleen graag bij de verkoop van je woning, maar ook bij de zoektocht naar jouw droomhuis.

Wat ze het leukste vindt aan haar werk? “Dat ik opdrachtgevers mag helpen in alle fases van hun leven. Of dat nu starters zijn die nog geen enkele woonervaring hebben, het gezin dat wil verhuizen wegens gezinsuitbreiding, een situatie omtrent een echtscheiding of het afwikkelen van een nalatenschap. Elke situatie vergt weer een andere benadering. Die afwisseling vind ik heerlijk.

Monique gaat voor jou door het vuur en doet geen half werk. Ze staat voor kwaliteit, is betrokken, persoonlijk en succesvol. Ze begeleidt je volledig van A tot Z waarbij ze jou zo veel mogelijk probeert te ontzorgen tijdens dit spannende proces.

Waar kan ik jou bij helpen?

Het kopen van een huis

Het vinden van jouw droomhuis in de regio ’s-Hertogenbosch, vraagt om lokale kennis, ervaring en een passie voor het matchen van jouw wensen met jouw ideale woning. Ik sta klaar om deze reis met je aan te gaan, van de eerste zoekopdracht tot het moment dat je de sleutel in handen hebt.

Bij elke stap ben ik er om je te adviseren en ondersteunen. Of het nu gaat om het onderzoeken van het huidige woningaanbod, het inzichtelijk maken van de werkelijke waarde van een potentiële woning, of het voeren van scherpe onderhandelingen; ik zet mijn lokale kennis en netwerk in om ervoor te zorgen dat jij niet alleen het huis vindt dat je zoekt, maar ook de beste deal sluit.

Met een oog voor jouw wensen en behoeften, filter ik het aanbod om alleen de huizen te tonen die echt bij jou passen. Tijdens bezichtigingen kijk ik met een kritische blik, waarbij ik potentiële problemen signaleer voordat ze jou kunnen verrassen. En als we het juiste huis gevonden hebben, sta ik aan jouw zijde om te onderhandelen over de prijs, voorwaarden en alles wat erbij komt kijken om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

De koop van een huis is een van de grootste beslissingen in je leven. Ik maak graag die beslissing makkelijker met mijn expertise, toewijding en persoonlijke zorg. Alsof het om mijn eigen huis gaat!

 

Aankoopmakelaar

Het verkopen van een huis

Het verkopen van een huis is geen dagelijkse bezigheid. Maar voor mij, actief in de regio ’s-Hertogenbosch, is dat wel het geval. Ik ondersteun je graag bij elke stap: van advies en prijsbepaling tot bezichtigingen en de uiteindelijke onderhandelingen. Jouw woning wordt op de meest aantrekkelijke manier gepresenteerd, waarbij ik gebruikmaak van de nieuwste technieken en cijfers. Elke bezichtiging regel ik van A tot Z, met de zorg alsof het mijn eigen huis betreft.

In nauw overleg met jou gaan we voor het beste bod onder de meest gunstige voorwaarden. Mijn lokale marktkennis en netwerk zetten we in jouw voordeel in. Na een succesvolle onderhandeling stel ik de koopakte op en begeleid ik je tot en na de overdracht bij de notaris.

Woning verkopen

Huis verhuren

Het succesvol verhuren van je huis begint met een strategie die niet alleen de juiste huurders aantrekt, maar ook zorgt voor een zorgeloze verhuurervaring voor jou als verhuurder. Of je nu een ervaren verhuurder bent of voor het eerst je woning gaat aanbieden op de huurmarkt, ik bied de expertise en ondersteuning die nodig zijn om je woning optimaal te presenteren en te beheren.

Het proces start met een grondige evaluatie van je woning, waarbij we samen de huurprijs vaststellen op basis van een realistische marktwaardering en jouw verwachtingen. Ik zorg ervoor dat je woning opvalt in de markt, door professionele fotografie, doeltreffende marketingstrategieën en mijn uitgebreide netwerk van potentiële huurders.

Het vinden van betrouwbare huurders is cruciaal. Daarom voer ik een zorgvuldige screening uit van kandidaten, inclusief kredietwaardigheid, referenties en achtergrondcontroles, om ervoor te zorgen dat je woning in goede handen komt. Gedurende het hele proces sta ik klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de beste praktijken voor het beheren van je eigendom en het navigeren door de huurwetgeving.

Eenmaal de ideale huurder gevonden, zorg ik voor een vlekkeloze overdracht, inclusief het opstellen van een solide huurovereenkomst, het regelen van de borg, en het coördineren van de sleuteloverdracht. Mijn doel is om het verhuurproces zo efficiënt en voordelig mogelijk te maken, terwijl jouw belangen altijd voorop staan.

Woning verhuren
Monique Huizer

Mijn werkgebied

Onderstaande plaatsen vallen binnen mijn werkgebied.

Plaatsen

’s Hertogenbosch, Schijndel, Veghel, Sint Michielsgestel, Den Dungen, Berlicum, Heeswijk-Dinther, Sint-Oedenrode, Oisterwijk

’s Hertogenbosch

Schijndel

Veghel

Sint Michielsgestel

Den Dungen

Berlicum

Heeswijk-Dinther

Sint-Oedenrode

Oisterwijk

Reviews

5/5 (6 reviews)
Lotte Wijnen

Fijne makelaar met een persoonlijke aanpak. Neemt de tijd om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast reageert ze snel wanneer je haar nodig hebt. Ze heeft ons goed geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis!

Verleende dienst(en):

 • Aankoopmakelaar
EJG Roelen

Monique Huizer hanteert een perfecte balans tussen zakelijk en persoonlijk/minder formeel contact. Ze is betrokken en aanwezig (letterlijk) op de momenten dat dat nodig of gewoon prettig is. Een resultaatgerichte professional die daarnaast meedenkt, ontzorgt en helpt bij praktische problemen.

Verleende dienst(en):

 • Verkoopmakelaar
Fabienne

Superfijn geholpen door monique huizer! Ze is heel seccuur, denkt overal met je mee, is begripvol en heeft veel kennis en ervaring.

Woningaanbod van Monique

Woningen van Monique

Bekijk alle woningen van Monique (2)

Blog

Meer berichten

Interesse?

Spreekt het profiel en de werkwijze van Monique je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Monique eerst een vraag.

Monique Huizer