Kandidaat Register Makelaar Taxateur Marcel Overhof

Woon je in de regio Zuid-Limburg en overweeg je je woning te verkopen? Of zoek je juist een nieuwe woning die perfect bij je past? Marcel helpt je graag!

Marcel is er goed in om jouw wensen naar de praktijk te vertalen. Hij hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht gedurende het gehele aan- of verkoopproces. Daarnaast heeft hij aandacht voor de details die echt het verschil kunnen maken.

“Iedere bezichtiging verdient mijn volle aandacht, zo bereik ik voor beide partijen het optimale resultaat.”

Marcel is een gedreven en betrokken makelaar die vaak kansen ziet waar andere makelaars afhaken. Hij is nauwkeurig, proactief, doet altijd alles in overleg en is iemand op wie je kunt vertrouwen.

Makelaar Marcel Overhof

Werkwijze

Hoe gaat Marcel te werk? Marcel nodigt je graag uit voor een vrijblijvend gesprek om met je te praten over de verkoop van je woning of te luisteren naar de wensen die jij hebt bij het kopen van een nieuwe woning. Als er een klik is, zorgt Marcel ervoor dat alles soepel verloopt en houdt hij je continu op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Aantal jaar ervaring

8

Opleidingen

  • Academie voor Vastgoed
  • Heao Economisch-Juridisch

Klanten over Marcel

5,0 (5 reviews)
Aankoopklant

Marcel heeft mij tijdens mijn lange zoektocht naar een nieuw huis op een zeer vriendelijke, open en professionele manier geholpen. Altijd ruimte voor overleg, advies of een luisterend oor. En met geweldig resultaat; een eigen plek gevonden die geheel aan mijn wensen voldoet 😊. Ik kan Marcel van harte aanbevelen als makelaar!

Verleende dienst(en):

  • Aankoopmakelaar
Dhr. Carlo Habets

Ik heb een geweldige begeleiding gehad, vanaf begin tot einde. Mijn eigen wensen zijn goed meegenomen, er was over iedere stap overleg en het resultaat is uiteindelijk zeer bevredigend.

Verleende dienst(en):

  • Verkoopmakelaar
Mevr. Vanwesenbeeck

Goed contact met Marcel, voelde heel vertrouwd en stond mij met raad en daad bij. Altijd bereid mijn vragen te beantwoorden. Hij was er stellig van overtuigd dat mijn huis snel verkocht zou worden en daar heeft hij 100% gelijk in gehad.

Verleende dienst(en):

  • Verkoopmakelaar

Interesse?

Spreek het profiel en de werkwijze van Marcel je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Marcel eerst een vraag.