Marcel Overhof KRMT

Woon je in de regio Zuid-Limburg en overweeg je je woning te verkopen? Of zoek je juist een nieuwe woning die perfect bij je past? Marcel helpt je graag!

Marcel is er goed in om jouw wensen naar de praktijk te vertalen. Hij hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht gedurende het gehele aan- of verkoopproces. Daarnaast heeft hij aandacht voor de details die echt het verschil kunnen maken.

“Iedere bezichtiging verdient mijn volle aandacht, zo bereik ik voor beide partijen het optimale resultaat.”

Marcel is een gedreven en betrokken makelaar die vaak kansen ziet waar andere makelaars afhaken. Hij is nauwkeurig, proactief, doet altijd alles in overleg en is iemand op wie je kunt vertrouwen.

Stel Marcel een vraag, of vraag een offerte aan
Bellen (043 60 428 888), mailen naar marcel.overhof@vanhuyse.nl, of een appje is natuurlijk ook mogelijk.

Makelaar Marcel Overhof

Werkwijze

Hoe gaat Marcel te werk? Marcel nodigt je graag uit voor een vrijblijvend gesprek om met je te praten over de verkoop van je woning of te luisteren naar de wensen die jij hebt bij het kopen van een nieuwe woning. Als er een klik is, zorgt Marcel ervoor dat alles soepel verloopt en houdt hij je continu op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Aantal jaar ervaring

9

Opleidingen

  • Academie voor Vastgoed
  • Heao Economisch-Juridisch

Klanten over Marcel

5,0 (13 reviews)
Dhr. Janssen

Marcel Overhof heeft zich bewezen als een toonaangevende makelaar, Hij was zowel onze aankoop- maar ook verkoopmakelaar. Zijn professionele aanpak en doelgerichtheid maakten onze vastgoedtransacties moeiteloos en succesvol. Vanaf het eerste gesprek toonde Marcel een diepgaand begrip van de markt. Als aankoopmakelaar luisterde hij naar onze wensen en hielp ons om een mooie overeenkomst te bereiken bij onze ideale woning. Als verkoopmakelaar presenteerde hij ons eigendom op een manier die resulteerde in een vlotte en mooie verkoop.

Marcel’s heldere communicatie en efficiënte begeleiding maakten het proces voor ons als cliënten bijzonder aangenaam. Als je een makelaar zoekt die zowel bij aankoop als verkoop uitblinkt, dan is Marcel Overhof de professional die resultaten levert. Bedankt, Marcel, voor jouw uitstekende werk!

Verleende dienst(en):

  • Aankoopmakelaar
  • Verkoopmakelaar
Resi Hoogenboom

Marcel is naast professioneel en kundig, betrokken, punctueel en begeleidt alles op een zeer prettige manier van A tot Z. Van de kopers hoorden wij naderhand terug dat ook hij richting hen zeer plezierig was met een goede dossierkennis.

Verleende dienst(en):

  • Verkoopmakelaar
Simon van Strijp

Ik ben origineel met Marcel in zee gegaan vanwege zijn sympathieke en open uitstraling. Marcel was een enorme aanwinst voor mijn koopproces. Het was prettig om niet alleen een ervaren blik te hebben bij een bezichtiging, maar ook iemand te hebben die de bestanden van de VVE kon interpreteren en vergelijken. Naast de professionele ondersteuning is de samenwerking ook persoonlijk, warm en behulpzaam geweest. Bedankt voor de hulp.

Verleende dienst(en):

  • Aankoopmakelaar

Woningen van Marcel

Bekijk alle woningen van Marcel (4)

Eerder verkocht door Marcel

Bekijk alle verkochte woningen van Marcel (1)

Interesse?

Spreek het profiel en de werkwijze van Marcel je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Marcel eerst een vraag.