Marcel Overhof

5/5 (20 reviews)
VastgoedCert registratienummer: K14345125

Over KRMT Marcel Overhof

Opleidingen

  • Academie voor Vastgoed
  • Heao Economisch-Juridisch

Specialisaties

  • Appartement
  • Woonhuis

Talen

Nederlands, Engels, Duits

Aantal jaar ervaring

9

Tarieven

Reken af op de manier die jouw voorkeur heeft. De mogelijkheden:

  • Courtage
  • Vast bedrag
  • Uurtarief

Statistieken

Aantal actuele woningen: 2
Aantal woningen verkocht: 8
Aantal woningen aangekocht: 20

Woon je in de regio Zuid-Limburg en overweeg je je woning te verkopen? Of zoek je juist een nieuwe woning die perfect bij je past? Marcel helpt je graag!

Marcel is er goed in om jouw wensen naar de praktijk te vertalen. Hij hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht gedurende het gehele aan- of verkoopproces. Daarnaast heeft hij aandacht voor de details die echt het verschil kunnen maken.

Marcel: “Iedere bezichtiging verdient mijn volle aandacht, zo bereik ik voor beide partijen het optimale resultaat.

Marcel is een gedreven en betrokken makelaar die vaak kansen ziet waar andere makelaars afhaken. Hij is nauwkeurig, proactief, doet altijd alles in overleg en is iemand op wie je kunt vertrouwen.

Waar kan ik jou bij helpen?

Het kopen van een huis

Het vinden van jouw droomhuis in de regio Zuid-Limburg, vraagt om lokale kennis, ervaring en een passie voor het matchen van jouw wensen met jouw ideale woning. Ik sta klaar om deze reis met je aan te gaan, van de eerste zoekopdracht tot het moment dat je de sleutel in handen hebt.

Bij elke stap ben ik er om je te adviseren en ondersteunen. Of het nu gaat om het onderzoeken van het huidige woningaanbod, het inzichtelijk maken van de werkelijke waarde van een potentiële woning, of het voeren van scherpe onderhandelingen; ik zet mijn lokale kennis en netwerk in om ervoor te zorgen dat jij niet alleen het huis vindt dat je zoekt, maar ook de beste deal sluit.

Met een oog voor jouw wensen en behoeften, filter ik het aanbod om alleen de huizen te tonen die echt bij jou passen. Tijdens bezichtigingen kijk ik met een kritische blik, waarbij ik potentiële problemen signaleer voordat ze jou kunnen verrassen. En als we het juiste huis gevonden hebben, sta ik aan jouw zijde om te onderhandelen over de prijs, voorwaarden en alles wat erbij komt kijken om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

De aankoop van een huis is een van de grootste beslissingen in je leven. Ik maak graag die beslissing makkelijker met mijn expertise, toewijding en persoonlijke zorg. Alsof het om mijn eigen huis gaat!

Aankoopmakelaar

Het verkopen van een huis

Het verkopen van een huis is geen dagelijkse bezigheid. Maar voor mij, actief in de regio Zuid-Limburg, is dat wel het geval. Ik ondersteun je graag bij elke stap: van advies en prijsbepaling tot bezichtigingen en de uiteindelijke onderhandelingen. Jouw woning wordt op de meest aantrekkelijke manier gepresenteerd, waarbij ik gebruikmaak van de nieuwste technieken en cijfers. Elke bezichtiging regel ik van A tot Z, met de zorg alsof het mijn eigen huis betreft.

In nauw overleg met jou gaan we voor het beste bod onder de meest gunstige voorwaarden. Mijn lokale marktkennis en netwerk zetten we in jouw voordeel in. Na een succesvolle onderhandeling stel ik de koopakte op en begeleid ik je tot en na de overdracht bij de notaris.

Woning verkopen
Marcel Overhof

Mijn werkgebied

Onderstaande plaatsen vallen binnen mijn werkgebied.

Plaatsen

Beek, Berg en Terblijt, Born, Brunssum, Cadier en Keer, Eijsden, Geleen, Geulle, Gulpen, Heerlen, Hoensbroek, Hulsberg, Kerkrade, Klimmen, Landgraaf, Maastricht, Margraten, Meerssen, Mheer, Noorbeek, Nuth, Simpelveld, Sint Geertruid, Sittard, Slenaken, Stein, Ulestraten, Valkenburg a/d Geul, Voerendaal, Wittem

Beek

Berg en Terblijt

Born

Brunssum

Cadier en Keer

Eijsden

Geleen

Geulle

Gulpen

Heerlen

Hoensbroek

Hulsberg

Kerkrade

Klimmen

Landgraaf

Maastricht

Margraten

Meerssen

Mheer

Noorbeek

Nuth

Simpelveld

Sint Geertruid

Sittard

Slenaken

Stein

Ulestraten

Valkenburg a/d Geul

Voerendaal

Wittem

Reviews

5/5 (20 reviews)
Annemieke Akker

Marcel reageerde als eerste op mijn informatie-aanvraag en als enige tijdens carnaval. Daarmee ging een proces van start wat zich het beste laat omschrijven als uiterst efficiënt en toch zeer plezierig en ontspannen. Ik had op dat moment geen idee waar ik wilde wonen. Mede door te werken met het zoekprogramma Copaan werd het Marcel en mij al snel duidelijk wat ik belangrijk vond aan een woning en waar ik wilde wonen en kon mijn zoekgebied, dat aanvankelijk Roermond, Sittard en Maastricht besloeg, binnen enkele weken teruggebracht worden tot een bepaalde wijk in Maastricht. En had ik binnen de korste keren mijn stek gevonden!
Marcel’s inbreng was daarbij aanzienlijk zonder enige druk uit te oefenen. Hij kent de markt heel goed, en voorzag me steeds van essentiele informatie. Toen de woning eenmaal gevonden was heeft hij de onderhandelingen zo gevoerd, dat het bod van mijn kant inclusief ontbindende voorwaarden meteen geaccepteerd kon worden door de verkopende partij. Zowaar geen sinecure! Zijn uitgebreide netwerk en goede verstandhouding met de verkopende makelaar zal hier ook zeker een rol bij gespeeld hebben.

Marcel is heel goed in bepalen waar pijnpunten zitten en is oplossingsgericht. Bovendien heeft hij gewoon een realistische kijk op de zaak. Dit alles, en het ontbreken van een 9-tot-5 mentaliteit, heeft mij een hele goede woning opgeleverd op een lokatie waar ik mij thuisvoel en waar ik met veel plezier zal gaan wonen. Al met al was het een plezierig traject van de eerste kennismaking tot en met de eindinspectie en de overdracht van de woning. Marcel, heel hartelijk bedankt!

Verleende dienst(en):

  • Aankoopmakelaar
Marion

Korte lijnen en komt alle afspraken na. Goed bereikbaar en prettig in de communicatie en omgang. Kortom, een deskundig iemand die weet waar hij het over heeft!

Verleende dienst(en):

  • Verkoopmakelaar
Mevr. Looijen

Marcel is eerlijk, open, duidelijk, communicatief sterk en helder in het verwachtingenmanagement, m.a.w. een aanrader!

Verleende dienst(en):

  • Verkoopmakelaar

Woningaanbod van Marcel

Woningen van Marcel

Bekijk alle woningen van Marcel (2)

Blog

Meer berichten

Interesse?

Spreekt het profiel en de werkwijze van Marcel je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Marcel eerst een vraag.

Marcel Overhof