Even voorstellen: Marcel Overhof

Even voorstellen: Marcel Overhof
Home > Blog > Even voorstellen: Marcel Overhof

Maak kennis met Marcel, onze Kandidaat Register Makelaar Taxateur in Zuid-Limburg, waar hij is geboren en getogen. Hoe is zijn carrière verlopen, wat vindt hij het leukste aan zijn werk en wie is hij naast makelaar? Lees gauw verder in onderstaande blog.

Marcel is in 1993 begonnen als hypotheekadviseur bij De Hypotheker en heeft daarna vanaf 1999 twee vestigingen van Hypotheek Visie gerund in Sittard en Geleen. Dit heeft hij jaren met veel plezier gedaan. Toch miste hij iets in zijn werk.

Hij kwam erachter dat hij mensen niet alleen wilde helpen met een hypotheek maar met het hele aan- of verkooptraject, van begin tot het eind. Het dynamische van de makelaardij sprak hem enorm aan. In 2015 startte hij met zijn makelaarsopleiding en ging hij aan de slag bij Aelmans Makelaardij, waar heel Zuid-Limburg zijn werkgebied was. Vervolgens werkte hij bij Adam Mostard en Hommes Makelaars in Maastricht, totdat hij de kans kreeg bij VanHuyse. Een nieuwe uitdaging!

“Persoonlijke begeleiding van steeds weer verschillende mensen gedurende het gehele traject van aan- of verkoop. De beste koper vinden bij iedere woning. Het verschil kunnen maken. Dat is steeds weer de uitdaging in mijn werk.”

Marcel is gedreven en betrokken en ziet vaak kansen die andere makelaars niet zien. Hij gaat voor een optimale presentatie van jouw woning en iedere bezichtiging verdient zijn volle aandacht. Zo bereikt hij voor jou het optimale resultaat.

“Persoonlijke aandacht voor jou, jouw situatie en je woning staat bij mij hoog in het vaandel. Na iedere bezichtiging kun je op een uitgebreide terugkoppeling rekenen.”

Wie is Marcel naast makelaar?

Marcel, inmiddels vader van drie volwassen kinderen, is een ontdekker van mooie plekken in Nederland en daarbuiten. Hij kan enorm genieten van de natuur en goede muziek.

In zijn vrije tijd wandelt en fotografeert hij graag. Routes langs het water zijn z’n favoriet, bijvoorbeeld het Geleenbeekdal of langs de Geul. Onlangs ontdekte hij Madeira, met zijn prachtige wandelpaden langs de levada’s – irrigatiekanaaltjes die rond de heuvels stromen. Naast de rust van de natuur zoekt Marcel ook graag de gezelligheid op van de terrasjes aan de Markt in Meerssen of Sittard of bij Café Zuid in Maastricht. Ook is hij te vinden op festivals zoals Sint Rosa en Bruis.

Wil je meer weten over Marcel of heb je een vraag over hoe hij jou kan helpen bij het verkopen of juist bij het vinden van een woning? Kijk dan op zijn agentpagina, mail naar 06 298 66 293.

Even voorstellen: Marcel Overhof