Ivette Ruijters

NVM Makelaar (wat is dit?)
 • NVM Logo
 • mva
 • funda logo
 • vastgoedcert
5/5 (4 reviews)

Over NVM Makelaar Ivette Ruijters

Opleidingen

 • Academie voor vastgoed
  Kandidaat Register Makelaar Taxateur
 • VastgoedCert

Specialisaties

 • Appartement
 • Woonhuis

Talen

Nederlands, Engels, Spaans

Aantal jaar ervaring

24

Tarieven

Reken af op de manier die jouw voorkeur heeft. De mogelijkheden:

 • Courtage
 • Vast bedrag
 • Uurtarief

Statistieken

Aantal actuele woningen: 3
Aantal woningen verkocht: 7
Aantal woningen verhuurd: 7

Ben je op zoek naar een betrokken makelaar in ’t Gooi, de Vechtstreek of Amsterdam en omgeving? Naar iemand die luistert naar jouw wensen en de tijd neemt om mee te denken? Maak kennis met NVM Makelaar Ivette.

Het mooiste aan het vak vind ik het samenwerken met allerlei verschillende mensen. Om betrokken te zijn bij belangrijke keuzes in verschillende periodes in hun levens. Dat is bijzonder”.

Typisch Ivette: Ze doet wat ze zegt, is altijd goed bereikbaar, reageert snel en zorgt dat zaken naar volle tevredenheid worden afgehandeld.

Naast het aan- en verkopen en andere makelaarsactiviteiten, ontzorgt ze haar buitenlandse klanten die vastgoed hebben in Nederland.

Waar kan ik jou bij helpen?

Het kopen van een huis

Het vinden van jouw droomhuis in de regio’s ’t Gooi, de Vechtstreek of Amsterdam en omgeving, vraagt om lokale kennis, ervaring en een passie voor het matchen van jouw wensen met jouw ideale woning. Ik sta klaar om deze reis met je aan te gaan, van de eerste zoekopdracht tot het moment dat je de sleutel in handen hebt.

Bij elke stap ben ik er om je te adviseren en ondersteunen. Of het nu gaat om het onderzoeken van het huidige woningaanbod, het inzichtelijk maken van de werkelijke waarde van een potentiële woning, of het voeren van scherpe onderhandelingen; ik zet mijn lokale kennis en netwerk in om ervoor te zorgen dat jij niet alleen het huis vindt dat je zoekt, maar ook de beste deal sluit.

Met een oog voor jouw wensen en behoeften, filter ik het aanbod om alleen de huizen te tonen die echt bij jou passen. Tijdens bezichtigingen kijk ik met een kritische blik, waarbij ik potentiële problemen signaleer voordat ze jou kunnen verrassen. En als we het juiste huis gevonden hebben, sta ik aan jouw zijde om te onderhandelen over de prijs, voorwaarden en alles wat erbij komt kijken om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

De koop van een huis is een van de grootste beslissingen in je leven. Ik maak graag die beslissing makkelijker met mijn expertise, toewijding en persoonlijke zorg. Alsof het om mijn eigen huis gaat!

Aankoopmakelaar

Het verkopen van een huis

Het verkopen van een huis is geen dagelijkse bezigheid. Maar voor mij is dat wel het geval. Ik ondersteun je graag bij elke stap: van advies en prijsbepaling tot bezichtigingen en de uiteindelijke onderhandelingen. Jouw woning wordt op de meest aantrekkelijke manier gepresenteerd, waarbij ik gebruikmaak van de nieuwste technieken en cijfers. Elke bezichtiging regel ik van A tot Z, met de zorg alsof het mijn eigen huis betreft.

In nauw overleg met jou gaan we voor het beste bod onder de meest gunstige voorwaarden. Mijn lokale marktkennis en netwerk zetten we in jouw voordeel in. Na een succesvolle onderhandeling stel ik de koopakte op en begeleid ik je tot en na de overdracht bij de notaris.

Verkoopmakelaar

Woning aanhuren

Het vinden van de perfecte huurwoning vraagt om geduld, doorzettingsvermogen en vooral, de juiste begeleiding. Of je nu voor het eerst gaat huren of op zoek bent naar een nieuwe huurervaring, ik ben er om je te ondersteunen als aanhuur makelaar van jouw ideale woning.

Samen beginnen we met het in kaart brengen van jouw wensen en eisen: van de locatie en grootte tot aan specifieke voorzieningen en je budget. Met deze informatie duik ik in het actuele aanbod, gebruikmakend van zowel mijn netwerk als mijn lokale marktkennis, om woningen te vinden die niet alleen aan jouw criteria voldoen, maar ook echt aanvoelen als thuis.

Bij het aanhuren van een woning komt veel kijken. Ik begeleid je door het gehele proces: van het plannen van bezichtigingen en het beoordelen van huurovereenkomsten tot aan onderhandelingen over de huurvoorwaarden. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat je volledig geïnformeerd en comfortabel bent met elke stap en dat alle afspraken duidelijk en eerlijk zijn vastgelegd.

Huis huren
Meer diensten tonen
Verkoopmakelaar - verkocht

Mijn werkgebied

Onderstaande plaatsen vallen binnen mijn werkgebied.

Plaatsen

't Gooi, Amsterdam, Blaricum, Bussum, Eemnes, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden

't Gooi

Amsterdam

Blaricum

Bussum

Eemnes

Hilversum

Huizen

Naarden

Reviews

5/5 (4 reviews)
Dhr. De Graaf

Wij Uil-en-Spiegel Vastgoed B.V. Werken al jaren samen met Ivette, niks anders dan lof en mijn complimenten aan deze vrouw, ze doet wat er gedaan moet worden en altijd beschikbaar voor ons als klant.

Verleende dienst(en):

 • Verhuur
Mevrouw Toom

Alles verliep top met onze makelaar Ivette. Kwam afspraken na, goede duidelijke communicatie. Zeer tevreden met het eindresultaat!

Verleende dienst(en):

 • Verkoopmakelaar
Barbara Aarts Vrielink

De verhuur van mijn appartement werd door de makelaar superstrak geregeld. Veel bezichtigingen en goed advies bij de keuze tussen de gegadigden. Binnen een paar dagen kon ik – bijgestaan door de makelaar- de sleutels aan de nieuwe huurders overhandigen!

Verleende dienst(en):

 • Verhuur

Woningaanbod van Ivette

Woningen van Ivette

Bekijk alle woningen van Ivette (3)
Lieke Bloemhof - VanHuyse

Blog

Meer berichten

Interesse?

Spreekt het profiel en de werkwijze van Ivette je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Ivette eerst een vraag.

IIvette Ruijters - VanHuyse