Over Ivette Ruijters - Kandidaat Makelaar

Ben je op zoek naar een betrokken makelaar in ’t Gooi, de Vechtstreek of Amsterdam en omgeving? Naar iemand die luistert naar jouw wensen en de tijd neemt om mee te denken? Maak kennis met Ivette.

Het mooiste aan het vak vind ik het samenwerken met allerlei verschillende mensen. Om betrokken te zijn bij belangrijke keuzes in verschillende periodes in hun levens. Dat is bijzonder”.

Typisch Ivette: Ze doet wat ze zegt, is altijd goed bereikbaar, reageert snel en zorgt dat zaken naar volle tevredenheid worden afgehandeld.

Naast het aan- en verkopen en andere makelaarsactiviteiten, ontzorgt ze haar buitenlandse klanten die vastgoed hebben in Nederland.

Werkwijze

Maak vrijblijvend een afspraak met Ivette om kennis te maken, je vragen te bespreken en te overleggen wat zij voor jou zou kunnen betekenen. Zij gaat graag voor je aan de slag.

Aantal jaar ervaring

23

Opleidingen

  • Academie voor vastgoed
    Kandidaat Register Makelaar Taxateur
  • VastgoedCert

Klanten over Ivette

5,0 (2 reviews)

De verhuur van mijn appartement werd door de makelaar superstrak geregeld. Veel bezichtigingen en goed advies bij de keuze tussen de gegadigden. Binnen een paar dagen kon ik – bijgestaan door de makelaar- de sleutels aan de nieuwe huurders overhandigen!

Barbara Aarts Vrielink

Verleende dienst(en):

  • Verhuur

Uitermate tevreden over hoe Ivette ons weer heeft geholpen met de verhuur van ons huis, zeer professioneel meedenkend snel en een goede kijk op wat wij zochten. Daarnaast heel fijn in het contact en erg betrokken in het proces.

Gerald de Graaf

Verleende dienst(en):

  • Verhuur

Woningen van Ivette

Bekijk alle woningen van Ivette (1)

Interesse in agent Ivette

Spreek het profiel en de werkwijze van Ivette je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Ivette eerst een vraag.