Over Frederik van Till, aan- en verkoopmakelaar

Zorgeloos een woning aan- of verkopen in Haarlem, Aerdenhout of Bloemendaal? Dat doe je met VanHuyse oprichter en agent Frederik van Till.

Als voormalig eigenaar van een makelaarskantoor met zeven vestigingen heeft Frederik jarenlange ervaring, als makelaar en NVM-bestuurslid voor de vakgroep Wonen met de portefeuille Data en Innovatie. Zo weet je zeker dat je bij hem aan het juiste adres bent voor een advies over aan- of verkoop, projectontwikkeling of nieuwbouw.

Frederik baron van-Till

Werkwijze

Frederik helpt bij de aan- en/of verkoop van je nieuwe woning. Dat begint met een oriënterend gesprek en gaat veel verder dan begeleiding tijdens de bezichtigingen en onderhandeling.

Frederik is er namelijk als je hem nodig hebt en adviseert je dan eerlijk en vakkundig.

Aantal jaar ervaring

25

Opleidingen

  • RM
    Academie voor vastgoed
  • Vastgoedcert

Trainingen

  • Beter Makelen
    - 2022

Klanten over Frederik

5,0 (2 reviews)
Rianne Spoor

Er was alle ruimte en professie om mee te denken met onze wensen, maar er werd ook kritisch meegekeken en scherp advies gegeven. Team VanHuyse zette verschillende mensen/disciplines in om van de verkoop van onze woning een succes te maken. Wij zijn erg tevreden en raden anderen aan om met hen in zee te gaan!

Verleende dienst(en):

  • Verkoopmakelaar
Saskia van Zwol

Frederik heeft ons geholpen bij de verkoop van ons huis. Hij brengt rust in het proces, ook als dingen anders lopen dan verwacht. Hij is er echt als je hem nodig hebt en adviseert je dan eerlijk en vakkundig. Daarnaast verliep de communicatie uiterst plezierig. Wij hebben Fredrik echt als toegevoegde waarde ervaren!

Verleende dienst(en):

  • Verkoopmakelaar

Woningen van Frederik

Bekijk alle woningen van Frederik (4)

Eerder verkocht door Frederik

Bekijk alle verkochte woningen van Frederik (4)

Eerder verhuurd door Frederik

Bekijk alle verhuurde woningen van Frederik (2)

Interesse?

Spreek het profiel en de werkwijze van Frederik je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Frederik eerst een vraag.