Frederik baron van Till

NVM Register Makelaar (wat is dit?)
 • NVM Logo
 • mva
 • funda logo
 • vastgoedcert
5/5 (3 reviews)
VastgoedCert registratienummer: V723345522

Over NVM Register Makelaar Frederik baron van Till

Opleidingen

 • RM
  Academie voor vastgoed
 • Vastgoedcert

VanHuyse Academie

 • Beter Makelen
 • ChatGPT voor makelaars

Specialisaties

 • Appartement
 • Woonhuis

Talen

Nederlands, Engels, Duits

Aantal jaar ervaring

26

Tarieven

Reken af op de manier die jouw voorkeur heeft. De mogelijkheden:

 • Courtage
 • Vast bedrag
 • Uurtarief

Statistieken

Aantal actuele woningen: 14
Aantal woningen verkocht: 7
Aantal woningen verhuurd: 2
Aantal woningen aangekocht: 1
Adres: Dreef 48, 2012 HS Haarlem

Zorgeloos een woning aan- of verkopen in Haarlem, Aerdenhout of Bloemendaal? Dat doe je met VanHuyse oprichter en NVM Register Makelaar, Frederik van Till.

Als voormalig eigenaar van een makelaarskantoor met zeven vestigingen heeft Frederik jarenlange ervaring, als makelaar en NVM-bestuurslid voor de vakgroep Wonen met de portefeuille Data en Innovatie. Zo weet je zeker dat je bij hem aan het juiste adres bent voor een advies over aan- of verkoop, projectontwikkeling of nieuwbouw.

Frederik helpt bij de aan- en/of verkoop van je nieuwe woning. Dat begint met een oriënterend gesprek en gaat veel verder dan begeleiding tijdens de bezichtigingen en onderhandeling.

Frederik is er namelijk als je hem nodig hebt en adviseert je dan eerlijk en vakkundig.

Waar kan ik jou bij helpen?

Het kopen van een huis

Het vinden van jouw droomhuis in de regio’s Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem en Heemstede,  vraagt om lokale kennis, ervaring en een passie voor het matchen van jouw wensen met jouw ideale woning. Als aankoopmakelaar sta ik klaar om deze reis met je aan te gaan, van de eerste zoekopdracht tot het moment dat je de sleutel in handen hebt.

Bij elke stap ben ik er om je te adviseren en ondersteunen. Of het nu gaat om het onderzoeken van het huidige woningaanbod, het inzichtelijk maken van de werkelijke waarde van een potentiële woning, of het voeren van scherpe onderhandelingen; ik zet mijn lokale kennis en netwerk in om ervoor te zorgen dat jij niet alleen het huis vindt dat je zoekt, maar ook de beste deal sluit.

Met een oog voor jouw wensen en behoeften, filter ik het aanbod om alleen de huizen te tonen die echt bij jou passen. Tijdens bezichtigingen kijk ik met een kritische blik, waarbij ik potentiële problemen signaleer voordat ze jou kunnen verrassen. En als we het juiste huis gevonden hebben, sta ik aan jouw zijde om te onderhandelen over de prijs, voorwaarden en alles wat erbij komt kijken om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

De koop van een huis is een van de grootste beslissingen in je leven. Ik maak graag die beslissing makkelijker met mijn expertise, toewijding en persoonlijke zorg. Alsof het om mijn eigen huis gaat!

Aankoopmakelaar

Het verkopen van een huis

Het verkopen van een huis is geen dagelijkse bezigheid. Maar voor mij is dat wel het geval in de regio’s Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem en Heemstede. Als verkoopmakelaar bied ik ondersteuning bij elke stap: van advies en prijsbepaling tot bezichtigingen en de uiteindelijke onderhandelingen. Jouw woning wordt op de meest aantrekkelijke manier gepresenteerd, waarbij ik gebruikmaak van de nieuwste technieken en cijfers. Elke bezichtiging regel ik van A tot Z, met de zorg alsof het mijn eigen huis betreft.

In nauw overleg met jou gaan we voor het beste bod onder de meest gunstige voorwaarden. Mijn lokale marktkennis en netwerk in mijn werkgebied zetten we in jouw voordeel in. Na een succesvolle onderhandeling stel ik de koopakte op en begeleid ik je tot en na de overdracht bij de notaris..

Verkoopmakelaar

Mijn werkgebied

Onderstaande plaatsen vallen binnen mijn werkgebied.

Plaatsen

Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede

Aerdenhout

Bentveld

Bloemendaal

Haarlem

Heemstede

Reviews

5/5 (3 reviews)
Bart Kramer

Echt geweldig goed geholpen! Zowel bij de aankoop als verkoop van mijn woning. Ik kan VanHuyse iedereen hartelijk aanbevelen.

Verleende dienst(en):

 • Aankoopmakelaar
 • Verkoopmakelaar
Rianne Spoor

Er was alle ruimte en professie om mee te denken met onze wensen, maar er werd ook kritisch meegekeken en scherp advies gegeven. Team VanHuyse zette verschillende mensen/disciplines in om van de verkoop van onze woning een succes te maken. Wij zijn erg tevreden en raden anderen aan om met hen in zee te gaan!

Verleende dienst(en):

 • Verkoopmakelaar
Saskia van Zwol

Frederik heeft ons geholpen bij de verkoop van ons huis. Hij brengt rust in het proces, ook als dingen anders lopen dan verwacht. Hij is er echt als je hem nodig hebt en adviseert je dan eerlijk en vakkundig. Daarnaast verliep de communicatie uiterst plezierig. Wij hebben Fredrik echt als toegevoegde waarde ervaren!

Verleende dienst(en):

 • Verkoopmakelaar

Woningaanbod van Frederik

Woningen van Frederik

Bekijk alle woningen van Frederik (14)

Interesse?

Spreekt het profiel en de werkwijze van Frederik je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Frederik eerst een vraag.

Frederik van Till - VanHuyse