Aangekocht: , Spruitenbosstraat 8 in Haarlem

Vraagprijs: € 1.975.000,-

Omschrijving

Het betreft een prachtig familiehuis in de Bos en Vaartbuurt, gebouwd in 1900 op Spruitenbosstraat 8. Met een royaal woonoppervlak van 300m2, 9 slaap-/werkkamers, 3 badkamers, een aparte wasruimte en een ruime woonkeuken die uitkijkt op de achtertuin met een aparte serre aan de voorzijde, dit huis behoudt veel prachtige originele details. De locatie is ideaal, gelegen in een kindvriendelijke buurt nabij het oudste stadspark van Nederland, Haarlemmerhout, met gemakkelijke toegang tot winkels, restaurants, musea en openbaar vervoer. Bovendien is het gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol, Utrecht en Den Haag.

Kenmerken , Haarlem – Spruitenbosstraat 8

Overdracht

  • Adres: Spruitenbosstraat 8, 2012 LK Haarlem
  • Status: Aangekocht
  • Vraagprijs: € 1.975.000,-

Bouw

  • Bouwjaar: 1900
  • Soort object: Woonhuis
  • Woonoppervlakte: 300 m2

Spruitenbosstraat 8 op de kaart

Street View

Interesse in dit type woningen?

Deze woning is helaas al aangekocht. Ben je ook op zoek naar een soortgelijke woning, neem dan contact met mij op via onderstaand formulier. Heb je een dringende vraag? Bel dan 0616022168, of stuur mij een bericht via Whatsapp of per e-mail.

Ik wil graag(Vereist)
Naam
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen of een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring.