Els Broese van Groenou

Vastgoedadviseur (wat is dit?)
 • funda logo
5/5 (2 reviews)

Over Vastgoedadviseur Els Broese van Groenou

Opleidingen

 • Academie voor Vastgoed
  KRM-T

VanHuyse Academie

 • Beter makelen

Specialisaties

 • Appartement
 • Woonhuis

Talen

Nederlands, Engels

Aantal jaar ervaring

16

Tarieven

Reken af op de manier die jouw voorkeur heeft. De mogelijkheden:

 • Courtage
 • Vast bedrag
 • Uurtarief

Statistieken

Aantal actuele woningen: 6
Aantal woningen verhuurd: 6
Aantal woningen aangekocht: 2

Een bijzondere woning aan- of verkopen in Brabant of Domburg e.o.? Daar kan Els je bij adviseren. Zij gaat op zoek naar jouw ideale woning of koper. Vaak weet Els al dat huizen te koop komen, nog voor dat de verkopend makelaar het huis aanmeldt. En jouw perfecte koper? Die vindt ze moeiteloos in haar brede netwerk.

Els: “Ons werk, is mijn passie, mijn grootste drijfveer. Ik realiseer me dat de aan- of verkoop van een huis zo belangrijk is. Een goede deal is bepalend voor de rest van iemands leven. Het is aan mij om mijn meerwaarde aan te tonen.

Naast makelen is Els dol op golf en schilderen. Dus ook voor tips over de beste golfbanen kun je bij haar terecht.

Waar kan ik jou bij helpen?

Het kopen van een huis

Het vinden van jouw droomhuis in de regio’sBrabant,  Domburg e.o., vraagt om lokale kennis, ervaring en een passie voor het matchen van jouw wensen met jouw ideale woning. Ik sta klaar om deze reis met je aan te gaan, van de eerste zoekopdracht tot het moment dat je de sleutel in handen hebt.

Bij elke stap ben ik er om je te adviseren en ondersteunen. Of het nu gaat om het onderzoeken van het huidige woningaanbod, het inzichtelijk maken van de werkelijke waarde van een potentiële woning, of het voeren van scherpe onderhandelingen; ik zet mijn lokale kennis en netwerk in om ervoor te zorgen dat jij niet alleen het huis vindt dat je zoekt, maar ook de beste deal sluit.

Met een oog voor jouw wensen en behoeften, filter ik het aanbod om alleen de huizen te tonen die echt bij jou passen. Tijdens bezichtigingen kijk ik met een kritische blik, waarbij ik potentiële problemen signaleer voordat ze jou kunnen verrassen. En als we het juiste huis gevonden hebben, sta ik aan jouw zijde om te onderhandelen over de prijs, voorwaarden en alles wat erbij komt kijken om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

De koop van een huis is een van de grootste beslissingen in je leven. Ik maak graag die beslissing makkelijker met mijn expertise, toewijding en persoonlijke zorg. Alsof het om mijn eigen huis gaat!

 

Aankoopmakelaar

Het verkopen van een huis

Het verkopen van een huis is geen dagelijkse bezigheid. Maar voor mij, actief in de regio’s Brabant,  Domburg e.o. is dat wel het geval. Als verkoopmakelaar bied ik ondersteuning bij elke stap: van advies en prijsbepaling tot bezichtigingen en de uiteindelijke onderhandelingen. Jouw woning wordt op de meest aantrekkelijke manier gepresenteerd, waarbij ik gebruikmaak van de nieuwste technieken en cijfers. Elke bezichtiging regel ik van A tot Z, met de zorg alsof het mijn eigen huis betreft.

In nauw overleg met jou gaan we voor het beste bod onder de meest gunstige voorwaarden. Mijn lokale marktkennis en netwerk zetten we in jouw voordeel in. Na een succesvolle onderhandeling stel ik de koopakte op en begeleid ik je tot en na de overdracht bij de notaris.

 

Woning verkopen
Els Broese van Groenou

Mijn werkgebied

Onderstaande plaatsen vallen binnen mijn werkgebied.

Plaatsen

's-Hertogenbosch, Den Dungen, Domburg, Haaren, Helvoirt, Oisterwijk, Sint Michielsgestel, Vught

's-Hertogenbosch

Den Dungen

Domburg

Haaren

Helvoirt

Oisterwijk

Sint Michielsgestel

Vught

Reviews

5/5 (2 reviews)
Aankoper

Els heeft ons enorm goed geholpen met het vinden van onze droomwoning. Zeker bij de huizen die iets groter zijn en meer ruimte hebben, moet je er maar net op het juiste moment bij zijn en de juiste toon aanslaan om uiteindelijk het huis te kunnen vinden en kopen. Els heeft ons daar enorm goed bij geholpen met haar kennis van de omgeving en haar ervaring bij het aankoopproces. Een aanrader!

Verleende dienst(en):

 • Aankoopmakelaar
Eva Schepens

Het was een lange aanloop om ons droomhuis te vinden, maar Els heeft er alles aan gedaan om ons te helpen aan het huis waar wij al lang naar op zoek waren.
Els is betrokken, denkt met je mee en heeft kennis van de markt. Wij kunnen haar van harte aanbevelen. 

Verleende dienst(en):

 • Aankoopmakelaar

Blog

Meer berichten

Interesse?

Spreekt het profiel en de werkwijze van Els je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Els eerst een vraag.

Els Broese van Groenou