Even voorstellen: Els Broese van Groenou

Els Broese van Groenou
Home > Blog > Even voorstellen: Els Broese van Groenou

Maak kennis met Els Broese van Groenou, kandidaat makelaar in ‘s Hertogenbosch, Vught, Helvoirt, Oisterwijk, Haaren, Sint Michielsgestel, Den Dungen en Domburg e.o.. Ze is makelaar in hart en nieren. Hoe lang werkt Els in de makelaardij en hoe is ze in de makelaardij terecht gekomen? Wij vroegen het haar.

Els is begonnen als verpleegster maar wilde graag iets totaal anders gaan doen. Ze is toen gaan werken als optie- en effectenhandelaar op Beursplein 5. ‘Onderhandelen en de gedrevenheid zit in mijn bloed, daarom heb ik besloten om de opleiding tot makelaar te volgen’ vertelt ze. In 2009 heeft zij haar makelaarspapieren gehaald. Ze is dus nu niet alleen makelaar in effecten maar ook in onroerend goed.

Ze startte haar carrière in Bloemendaal waar ze jaren met veel plezier in de makelaardij heeft gewerkt. Toen werd het tijd om de andere kant van Nederland te ontdekken en verhuisde ze naar Brabant. ‘Ik wilde eerst alle ins en outs van de omgeving weten voordat ik als professional aan het werk wilde gaan en dat is gelukt!’ Els weet feilloos te vertellen wat de beste wijken zijn om te wonen, wat de beste scholen zijn, de leukste winkels in de buurt en waar je het beste kunt golfen want dat is één van haar grote hobby’s. Ze heeft inmiddels ook een enorm netwerk opgebouwd.

‘Ik vind het heerlijk om met mensen om te gaan en ze te adviseren over geld en vastgoed. Met mijn leeftijd van 62 jaar heb ik veel ervaring in het leven wat goed van pas komt tijdens mijn werk’.

Het leukste aan makelen vindt ze de sport. ‘Ik moet winnen voor mijn klanten. Ik ben alleen tevreden met het allerbeste resultaat, net als een echte topsporter’ vertelt Els. Ze is daarnaast ook heel creatief, zowel in privé als in haar werk. ‘Ik denk vaak ‘out of the box’ voor mijn klanten om zo tot verrassende resultaten te komen.’

De mensen om haar heen zeggen dat ze de gave heeft om mensen te verbinden. Haar grote netwerk door heel Nederland helpt daarbij enorm. Zo gebeurt het regelmatig dat Els tegen een leuke woning aanloopt die niet op de markt staat maar die wel geschikt is voor één van haar klanten. Ze probeert deze woning dan buiten de markt om voor haar klanten aan te kopen. Zo krijgen haar klanten de mogelijkheid om een woning te kopen die anders nooit op hun pad was gekomen. Dat is haar grote kracht!

Wat maakt Brabant zo fijn wonen? ‘Er is veel groen waar je heerlijk kunt wandelen, het is er relaxt en veilig wonen maar het is er ook dynamisch. Ik hou daarnaast ook enorm van het bourgondische leven’. Els brengt graag veel tijd door in haar favoriete stad Den Bosch. ‘Er is hier elke dag wel wat te doen. Ik ben vaak te vinden op één van de terrasjes op ‘De Parade’. Altijd gezellig en de terrasjes zitten altijd vol. Ben je in Den Bosch dan moet je hier zeker even plaats nemen en genieten van een hapje en een drankje.’

Wil je meer weten over Els of heb je een vraag over hoe zij jou kan helpen bij het vinden, verhuren of verkopen van je woning? Kijk dan op haar agentpagina, mail naar els@vanhuyse.nl of bel 06 54 96 67 04.