Astrid Soeters

Register Makelaar en Register Taxateur (wat is dit?)
 • NVM Logo
 • mva
 • funda logo
 • vastgoedcert
5/5 (15 reviews)
VastgoedCert registratienummer: V782751372

Over Register Makelaar en Register Taxateur Astrid Soeters

Opleidingen

 • Academie voor vastgoed
  Register Makelaar en Register Taxateur
 • VastgoedCert
 • NRVT

Specialisaties

 • Appartement
 • Woonhuis

Talen

Nederlands, Engels

Aantal jaar ervaring

41

Tarieven

Reken af op de manier die jouw voorkeur heeft. De mogelijkheden:

 • Courtage
 • Vast bedrag
 • Uurtarief

Statistieken

Aantal woningen verkocht: 6
Aantal woningen aangekocht: 7

Het inleven in de klant en zo het beste resultaat halen, dat is wat Astrid het leukste vindt in haar werk. Ben je op zoek naar een betrouwbare, adequate en deskundige makelaar in de Haaglanden? Dan ben je bij Astrid aan het juiste adres.

Ik beschouw een aankoop- of verkoop opdracht echt als een samenwerking. Klanten stellen veel vertrouwen in mij en ik ben op dat moment onderdeel van hun persoonlijke leven. Ik voel me dan ook altijd erg betrokken bij de klant. Alleen op die manier kan ik het beste resultaat bereiken.

Astrid heeft inmiddels 40 jaar ervaring in de makelaardij. Door haar jarenlange ervaring komt ze niet snel voor verrassingen te staan. Half werk? Daar houdt ze niet van. Als ze een samenwerking met je aan gaat, dan gaat ze er voor de volle 100% voor.

Waar kan ik jou bij helpen?

Het kopen van een huis

Het vinden van jouw droomhuis in de regio’s Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Zoetermeer, vraagt om lokale kennis, ervaring en een passie voor het matchen van jouw wensen met jouw ideale woning. Als aankoopmakelaar sta ik klaar om deze reis met je aan te gaan, van de eerste zoekopdracht tot het moment dat je de sleutel in handen hebt.

Bij elke stap ben ik er om je te adviseren en ondersteunen. Of het nu gaat om het onderzoeken van het huidige woningaanbod, het inzichtelijk maken van de werkelijke waarde van een potentiële woning, of het voeren van scherpe onderhandelingen; ik zet mijn lokale kennis en netwerk in om ervoor te zorgen dat jij niet alleen het huis vindt dat je zoekt, maar ook de beste deal sluit.

Met een oog voor jouw wensen en behoeften, filter ik het aanbod om alleen de huizen te tonen die echt bij jou passen. Tijdens bezichtigingen kijk ik met een kritische blik, waarbij ik potentiële problemen signaleer voordat ze jou kunnen verrassen. En als we het juiste huis gevonden hebben, sta ik aan jouw zijde om te onderhandelen over de prijs, voorwaarden en alles wat erbij komt kijken om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

De koop van een huis is een van de grootste beslissingen in je leven. Ik maak graag die beslissing makkelijker met mijn expertise, toewijding en persoonlijke zorg. Alsof het om mijn eigen huis gaat!

 

Astrid Soeters - VanHuyse

Het verkopen van een huis

Het verkopen van een huis is geen dagelijkse bezigheid. Maar voor mij, actief in de regio Den Haag, is dat wel het geval. Als verkoopmakelaar bied ik ondersteuning bij elke stap: van advies en prijsbepaling tot bezichtigingen en de uiteindelijke onderhandelingen. Jouw woning wordt op de meest aantrekkelijke manier gepresenteerd, waarbij ik gebruikmaak van de nieuwste technieken en cijfers. Elke bezichtiging regel ik van A tot Z, met de zorg alsof het mijn eigen huis betreft.

In nauw overleg met jou gaan we voor het beste bod onder de meest gunstige voorwaarden. Mijn lokale marktkennis en netwerk zetten we in jouw voordeel in. Na een succesvolle onderhandeling stel ik de koopakte op en begeleid ik je tot en na de overdracht bij de notaris.

Verkoopmakelaar

De taxatie van een huis

Een betrouwbare taxatie van je woning is cruciaal, of je nu koopt, verkoopt of simpelweg de waarde van je huis wilt weten. Ik stel graag een (gevalideerd) taxatierapport voor je op in de regio Den Haag.

Elke taxatie begint met een uitgebreide inspectie van de woning. Ik kijk verder dan de vier muren, met aandacht voor de unieke kenmerken van het huis, de locatie en de huidige markttrends. Deze aanpak garandeert dat je een realistische en marktconforme waardering krijgt, ondersteund door een gedetailleerde onderbouwing die zowel transparant als begrijpelijk is en geaccepteerd wordt door de instantie waarvoor jij de taxatie nodig hebt.

Astrid Soeters - VanHuyse
Meer diensten tonen
Astrid Soeters - VanHuyse

Mijn werkgebied

Onderstaande plaatsen vallen binnen mijn werkgebied.

Plaatsen

Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Zoetermeer

Den Haag

Leidschendam-Voorburg

Rijswijk

Zoetermeer

Reviews

5/5 (15 reviews)
Chris van der Veer

Wij hebben gewerkt met Astrid Soeters als aankoopmakelaar. Astrid is zeer professioneel en betrokken.

Verleende dienst(en):

 • Aankoopmakelaar
Olivier Dijk

Dankzij Astrid heb ik snel een fantastische woning kunnen vinden. Astrid heeft daarbij fantastisch ondersteund in het regelen van het papierwerk, en de het uit handen nemen van de zorgen.

Verleende dienst(en):

 • Aankoopmakelaar
Aan en verkoop

Afgelopen weken weken is Astrid Soeters onze steun en toeverlaat geweest bij het proces van aankoop en verkoop. Astrid is deskundig, accuraat, duidelijk, goed bereikbaar. Met de juiste zakelijkheid een betrokken makelaar die staat voor haar zaak en altijd bereid tot uitleg. En bovenal is Astrid een fijn mens, met humor en glans.

Verleende dienst(en):

 • Aankoopmakelaar
 • Verkoopmakelaar

Woningaanbod van Astrid

Lieke Bloemhof - VanHuyse

Blog

Meer berichten

Interesse?

Spreekt het profiel en de werkwijze van Astrid je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Astrid eerst een vraag.

Astrid Soeters - VanHuyse