Astrid Soeters, Register Makelaar en Register Taxateur

Het inleven in de klant en zo het beste resultaat halen, dat is wat Astrid het leukste vindt in haar werk. Ben je op zoek naar een betrouwbare, adequate en deskundige makelaar in de Haaglanden? Dan ben je bij Astrid aan het juiste adres.

Ik beschouw een aankoop- of verkoop opdracht echt als een samenwerking. Klanten stellen veel vertrouwen in mij en ik ben op dat moment onderdeel van hun persoonlijke leven. Ik voel me dan ook altijd erg betrokken bij de klant. Alleen op die manier kan ik het beste resultaat bereiken.

Astrid heeft inmiddels 40 jaar ervaring in de makelaardij. Door haar jarenlange ervaring komt ze niet snel voor verrassingen te staan. Half werk? Daar houdt ze niet van. Als ze een samenwerking met je aan gaat, dan gaat ze er voor de volle 100% voor.

Werkwijze

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek is het belangrijk dat er een fijne klik is. Gaan jullie de samenwerking aan? Dan gaat Astrid graag voor je aan de slag. Ze helpt je graag bij de verkoop van je woning of ze gaat met je op zoek naar een woning die perfect bij je past. Een taxatie nodig? Ook dan kun je bij Astrid terecht.

Aantal jaar ervaring

40

Opleidingen

  • Academie voor vastgoed
    Register Makelaar en Register Taxateur
  • VastgoedCert
  • NRVT

Klanten over Astrid

5,0 (11 reviews)
Mevrouw Niepce

Fijn geholpen en begeleid door Astrid, ze was altijd bereikbaar als ik vragen had of advies nodig had.
Toch nog vlot verlopen.

Mevrouw Niepce

Verleende dienst(en):

  • Verkoopmakelaar
Andrea Vasi

Astrid Soeters heeft ervoor gezorgd dat onze droom uit kon komen! Ze heeft niet alleen de ideale woning voor ons gevonden en daarvoor gevochten, ze heeft ook de oude woning voor een goede prijs verkocht waardoor we geen financiële stress hadden. Ze was zeer goed bereikbaar, altijd positief, assertief als het moest, en luisterde perfect naar onze wensen, en handelde daar ook naar. Absolute aanrader!!

Andrea Vasi

Verleende dienst(en):

  • Aankoopmakelaar
  • Verkoopmakelaar
Wilco

Ik heb 4 bezichtigingen gehad met Astrid waar het bij de 4e bezichtiging tot een koop kwam. Dit ging allemaal relatief snel. Het contact was persoonlijk en ik had echt het idee dat ze op zoek was naar huizen die bij mijn wensen pasten. Een paar keer heb ik gehad dat ik mijn woonwensen wilde aanpassen, hiervoor belde ik haar en werd dit snel en goed afgehandeld. Bij de bezichtigingen ging ze altijd mee. Astrid was scherp en goed voorbereid en wist goed hoe het zat en wat voor vragen er nog gesteld moesten worden om aan mijn wensen te voldoen.

Wilco

Verleende dienst(en):

  • Aankoopmakelaar

Eerder verkocht door Astrid

Bekijk alle woningen

Interesse in agent Astrid

Spreek het profiel en de werkwijze van Astrid je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Astrid eerst een vraag.