Astrid Soeters, Register Makelaar en Register Taxateur

Het inleven in de klant en zo het beste resultaat halen, dat is wat Astrid het leukste vindt in haar werk. Ben je op zoek naar een betrouwbare, adequate en deskundige makelaar in de Haaglanden? Dan ben je bij Astrid aan het juiste adres.

Ik beschouw een aankoop- of verkoop opdracht echt als een samenwerking. Klanten stellen veel vertrouwen in mij en ik ben op dat moment onderdeel van hun persoonlijke leven. Ik voel me dan ook altijd erg betrokken bij de klant. Alleen op die manier kan ik het beste resultaat bereiken.

Astrid heeft inmiddels 40 jaar ervaring in de makelaardij. Door haar jarenlange ervaring komt ze niet snel voor verrassingen te staan. Half werk? Daar houdt ze niet van. Als ze een samenwerking met je aan gaat, dan gaat ze er voor de volle 100% voor.

Stel Astrid een vraag, of vraag een offerte aan
Bellen (06 119 59 486), mailen naar astrid@vanhuyse.nl, of een appje is natuurlijk ook mogelijk.

Werkwijze

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek is het belangrijk dat er een fijne klik is. Gaan jullie de samenwerking aan? Dan gaat Astrid graag voor je aan de slag. Ze helpt je graag bij de verkoop van je woning of ze gaat met je op zoek naar een woning die perfect bij je past. Een taxatie nodig? Ook dan kun je bij Astrid terecht.

Aantal jaar ervaring

40

Opleidingen

  • Academie voor vastgoed
    Register Makelaar en Register Taxateur
  • VastgoedCert
  • NRVT

Klanten over Astrid

5,0 (13 reviews)
Aan en verkoop

Afgelopen weken weken is Astrid Soeters onze steun en toeverlaat geweest bij het proces van aankoop en verkoop. Astrid is deskundig, accuraat, duidelijk, goed bereikbaar. Met de juiste zakelijkheid een betrokken makelaar die staat voor haar zaak en altijd bereid tot uitleg. En bovenal is Astrid een fijn mens, met humor en glans.

Verleende dienst(en):

  • Aankoopmakelaar
  • Verkoopmakelaar
Judit Dombi

I can strongly recommend Astrid and her professional work!

I asked Astrid’s service to sell my apartment.
After the first meeting with her, I felt heard, understood and felt that she knows what I want. She kept me updated all along the process and represented my interest in consultations with the buyer.
She was always very responsive, got my calls even at the weekends and with a lovely, friendly and easy manner.
She advised me all along but also understood me when I decided to go differently.
She is great in handling challenging situations in a calm and friendly way.

I must say, I could not imagine better help that what I got from her in selling my apartment.
Strongly recommended.

Vertaling:

Ik kan Astrid en haar professionele werk van harte aanbevelen!

Ik heb de diensten van Astrid ingeschakeld om mijn appartement te verkopen. Na de eerste ontmoeting met haar voelde ik me gehoord, begrepen en had ik het gevoel dat ze wist wat ik wilde. Ze hield me gedurende het hele proces op de hoogte en behartigde mijn belangen tijdens de onderhandelingen met de koper. Ze was altijd zeer responsief, nam mijn oproepen zelfs in het weekend aan en deed dit altijd op een vriendelijke, liefdevolle en gemakkelijke manier. Ze heeft me tijdens het hele proces geadviseerd, maar begreep het ook als ik besloot het anders aan te pakken. Ze is geweldig in het kalm en vriendelijk omgaan met uitdagende situaties.

Ik moet zeggen, ik kon me geen betere hulp voorstellen dan wat ik van haar heb gekregen bij de verkoop van mijn appartement. Zeer aan te bevelen.

Verleende dienst(en):

  • Verkoopmakelaar
Mevrouw Niepce

Fijn geholpen en begeleid door Astrid, ze was altijd bereikbaar als ik vragen had of advies nodig had.
Toch nog vlot verlopen.

Verleende dienst(en):

  • Verkoopmakelaar

Eerder verkocht door Astrid

Bekijk alle verkochte woningen van Astrid (1)

Interesse?

Spreek het profiel en de werkwijze van Astrid je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Astrid eerst een vraag.