Even voorstellen: Astrid Soeters

Even voorstellen: Astrid Soeters-
Home > Blog > Even voorstellen: Astrid Soeters

Maak kennis met Astrid. Makelaar in Den Haag en omstreken en heeft ruim 40 jaar ervaring! Wie is Astrid, waar heeft ze deze ervaring opgedaan en waar is ze te vinden in haar vrije tijd? 

Hoe is Astrid in de makelaardij terecht gekomen? “Ik ben er op een leuke manier ingerold. Na mijn middelbare school was ik van plan om te gaan studeren, maar ik wilde eerst een tussenjaar. Ik ben toen bij een makelaarskantoor in Den Haag gaan werken. Dat was mijn eerste kennismaking met het makelaarsvak.

Toen haar tussenjaar erop zat werd ze gevraagd om bij een projectontwikkelaar aan de slag te gaan. Daar vond ze dat ze meer kennis nodig had. Het was een logische stap om te starten met de opleiding tot makelaar.

Na het behalen van haar makelaarsdiploma was het tijd om echt in de makelaardij te gaan werken. Zo is ze terechtgekomen bij ‘Nieboer & Van Kuijen’ in Den Haag. Daar is ze begonnen op de nieuwbouwafdeling en doorgestroomd naar de afdeling bestaande bouw. “Na tien jaar vond ik het tijd om verder te kijken en ben ik bij ‘De Vries Robbé’ aan de slag gegaan. Destijds waren zij gevestigd op de Nieuwe Uitleg, één van de mooiste stukjes van Den Haag.

In 2010 had ze genoeg ervaring opgedaan en besloot Astrid om voor zichzelf te beginnen. Ze is toen haar eigen makelaarskantoor ‘ARE Makelaars’ gestart. Na 12,5 jaar haar eigen kantoor te hebben gehad kwam VanHuyse op haar pad. Een nieuwe uitdaging die perfect bij haar past!

Astrid is een makelaar die niet houdt van half werk. Ze vindt het belangrijk om zich in te leven in haar klanten om zo samen het beste resultaat te bereiken. Ze is betrouwbaar, adequaat en met haar 40 jaar werkervaring zeer deskundig.

Wie is Astrid naast makelaar? “Ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde en trotse moeder van 3 kinderen. De laatste jaren waren druk omdat ik ook veel tijd met mijn gezin wilde doorbrengen. Voordat je het weet zijn ze groot.” Inmiddels zijn ze volwassen en gaan ze hun eigen weg. Astrid kan zich nu weer volledig richten op haar werk als makelaar.

Haar roots liggen in Den Haag maar haar hart ligt in Italië. “Daar ga ik ieder jaar naartoe. Dat is ook de reden dat mijn favoriete restaurants Italiaans zijn.” Gelukkig heeft ze ook in Den Haag haar favoriete plekjes gevonden. “Ik ben dol op een echte Italiaanse espresso bij Zamcafé in de Reinkenstraat en geniet graag van een visje bij ZOT in de Bankastraat.

Wil je meer weten over Astrid of heb je een vraag over hoe zij jou kan helpen bij de aan- of verkoop van een woning of heb je een taxatie nodig? Kijk dan op haar agentpagina, mail naar astrid@vanhuyse.nl, of bel 06 11 95 94 86.