André van Regteren, Register Makelaar en Register Taxateur

André is met meer dan 40 jaar werkervaring een echte expert op het gebied van vastgoed. Of je nu een woning wilt verkopen, op zoek bent naar een nieuwe woning, of een taxatie nodig hebt. André staat altijd voor je klaar en is 24 uur per dag bereikbaar. Hij is niet alleen een expert in woningen, maar ook in zakelijk vastgoed, vooral winkels.

“Ik ben een echt mensen-mens: eerlijk en betrouwbaar. Het is voor mij belangrijk om een aangename en stressvrije aan- of verkoopervaring te creëren. Niet alleen tijdens het hele proces, maar ook daarna. Een transactie moet soepel en zonder problemen verlopen.

Tijdelijk gratis expertadvies voor de aan- of verkoop van je woning

Sticker gratis adviesgesprekHet kopen of verkopen van een woning is een complex proces waarbij elke beslissing impact kan hebben. Waarom zou je risico’s nemen als je kunt leunen op de jarenlange ervaring en expertise van Makelaar André van Regteren? André heeft meer dan 40 jaar ervaring en biedt je nu tijdelijk een GRATIS adviesgesprek aan. Mis deze unieke kans niet! Of je nu persoonlijk, telefonisch of online advies wenst, André is er om je te helpen.

Klik hier, vul je gegevens in en claim meteen jouw gratis expertadvies.

Stel André een vraag, of vraag een offerte aan
Bellen (06 533 90 620), mailen naar andre@vanhuyse.nl, of een appje is natuurlijk ook mogelijk.

André van Regteren, Register Makelaar en Register Taxateur

Werkwijze

Tijdens de eerste kennismaking is het belangrijk dat het goed voelt. Gaan jullie de samenwerking aan? André zal er alles aan doen om te zorgen dat de verkoop van jouw woning prettig verloopt, of hij gaat vol enthousiasme op zoek naar de woning die perfect bij je past!

Aantal jaar ervaring

41

Opleidingen

 • Academie voor vastgoed
  Register Makelaar en Register Taxateur
 • VastgoedCert
  Kamers Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed
 • NRVT

Klanten over André

5,0 (3 reviews)
Yuri van der List

Uiterst professioneel en zeer ervaren makelaarsbedrijf in en rond Haarlem. Andre hanteert een persoonlijke aanpak, gecombineerd met jarenlange verkoopervaring. Zelfs in zeer complexe situaties kent Andre alle details en beschikt hij over relevante contacten om te helpen. Alle papierwerk, technische keuringen en notariële documenten waren binnen no-time online geregeld via een moderne digitale omgeving, waardoor wij bij de verkoop van ons huis menig vlucht terug naar Nederland hebben bespaard. Andre houdt graag dagelijks contact met verkopers en kopers en werkt tegen een zeer redelijke vergoeding. Waarschijnlijk het meest ervaren makelaarskantoor van Haarlem, een echte aanrader!

Vertaald uit het Engels.

Verleende dienst(en):

 • Verkoopmakelaar
Reyer Bernson

Vijf sterren voor André van Regteren, een bevlogen en zeer ervaren makelaar die voor ons de aankoop van een appartement snel en degelijk heeft aangepakt. En een makelaar die de verkoop van ons te groot geworden gezinshuis tot een mooi einde bracht. Rustig, duidelijk, geduldig en zeker heeft hij ons, in een voor ons onzekere tijd, begeleid. Chapeau! Dank André!

Verleende dienst(en):

 • Aankoopmakelaar
 • Verkoopmakelaar
John Nicolaes uit Heerlen
Door een onverwacht overlijden werd ik geconfronteerd met de noodzaak op korte termijn een  huis te ontruimen en te verkopen. Op zich niet zo’n probleem, maar in dit geval moest dat op 200 km van mijn eigen woonplaats en liefst snel. De hulp die ik van de heer van Regteren kreeg was hierbij van doorslaggevende  betekenis. Niet alleen was zijn professionele zorg uitstekend, maar vooral de uitermate  vriendelijke en persoonlijke benadering heeft mij heel erg gesteund  en geholpen. Chapau voor zijn persoon en zijn werk.

Verleende dienst(en):

 • Verkoopmakelaar

Woningen van André

Bekijk alle woningen van André (6)

Eerder verkocht door André

Bekijk alle verkochte woningen van André (6)

Interesse?

Spreek het profiel en de werkwijze van André je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel André eerst een vraag.