André van Regteren, Register Makelaar en Register Taxateur

André is met meer dan 40 jaar werkervaring een echte expert op het gebied van vastgoed. Of je nu een woning wilt verkopen, op zoek bent naar een nieuwe woning, of een taxatie nodig hebt. André staat altijd voor je klaar en is 24 uur per dag bereikbaar. Hij is niet alleen een expert in woningen, maar ook in zakelijk vastgoed, vooral winkels.

“Ik ben een echt mensen-mens: eerlijk en betrouwbaar. Het is voor mij belangrijk om een aangename en stressvrije aan- of verkoopervaring te creëren. Niet alleen tijdens het hele proces, maar ook daarna. Een transactie moet soepel en zonder problemen verlopen.

André van Regteren, Register Makelaar en Register Taxateur

Werkwijze

Tijdens de eerste kennismaking is het belangrijk dat het goed voelt. Gaan jullie de samenwerking aan? André zal er alles aan doen om te zorgen dat de verkoop van jouw woning prettig verloopt, of hij gaat vol enthousiasme op zoek naar de woning die perfect bij je past!

Aantal jaar ervaring

40

Opleidingen

  • Academie voor vastgoed
    Register Makelaar en Register Taxateur
  • VastgoedCert
    Kamers Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed
  • NRVT

Klanten over André

5,0 (1 review)
John Nicolaes uit Heerlen
Door een onverwacht overlijden werd ik geconfronteerd met de noodzaak op korte termijn een  huis te ontruimen en te verkopen. Op zich niet zo’n probleem, maar in dit geval moest dat op 200 km van mijn eigen woonplaats en liefst snel. De hulp die ik van de heer van Regteren kreeg was hierbij van doorslaggevende  betekenis. Niet alleen was zijn professionele zorg uitstekend, maar vooral de uitermate  vriendelijke en persoonlijke benadering heeft mij heel erg gesteund  en geholpen. Chapau voor zijn persoon en zijn werk.
John Nicolaes

Verleende dienst(en):

  • Verkoopmakelaar

Woningen van André

Bekijk alle woningen van André (3)

Eerder verkocht door André

Bekijk alle woningen

Interesse in agent André

Spreek het profiel en de werkwijze van André je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel André eerst een vraag.