André van Regteren

NVM Register Makelaar / NVM Register Taxateur (wat is dit?)
 • NVM Logo
 • mva
 • funda logo
 • vastgoedcert
5/5 (3 reviews)
VastgoedCert registratienummer: V697579157

Over NVM Register Makelaar / NVM Register Taxateur André van Regteren

Opleidingen

 • Academie voor vastgoed
  Register Makelaar en Register Taxateur
 • VastgoedCert
  Kamers Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed
 • NRVT

Specialisaties

 • Appartement
 • Woonhuis

Talen

Nederlands, Engels, Duits

Aantal jaar ervaring

41

Tarieven

Reken af op de manier die jouw voorkeur heeft. De mogelijkheden:

 • Flexibele courtage

Statistieken

Aantal actuele woningen: 6
Aantal woningen verkocht: 12

André is met meer dan 40 jaar werkervaring een echte expert op het gebied van vastgoed. Of je nu een woning wilt verkopen, op zoek bent naar een nieuwe woning, of een taxatie nodig hebt. André staat altijd voor je klaar en is 24 uur per dag bereikbaar. Hij is niet alleen een expert in woningen, maar ook in zakelijk vastgoed, vooral winkels.

“Ik ben een echt mensen-mens: eerlijk en betrouwbaar. Het is voor mij belangrijk om een aangename en stressvrije aan- of verkoopervaring te creëren. Niet alleen tijdens het hele proces, maar ook daarna. Een transactie moet soepel en zonder problemen verlopen.

Waar kan ik jou bij helpen?

Het kopen van een huis

Het vinden van jouw droomhuis in de regio’s Aerdenhout, Bentveld, Haarlem, Heemstede, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Vogelenzang en Zandvoort, vraagt om lokale kennis, ervaring en een passie voor het matchen van jouw wensen met jouw ideale woning. Als aankoopmakelaar sta ik klaar om deze reis met je aan te gaan, van de eerste zoekopdracht tot het moment dat je de sleutel in handen hebt.

Bij elke stap ben ik er om je te adviseren en ondersteunen. Of het nu gaat om het onderzoeken van het huidige woningaanbod, het inzichtelijk maken van de werkelijke waarde van een potentiële woning, of het voeren van scherpe onderhandelingen; ik zet mijn lokale kennis en netwerk in om ervoor te zorgen dat jij niet alleen het huis vindt dat je zoekt, maar ook de beste deal sluit.

Met een oog voor jouw wensen en behoeften, filter ik het aanbod om alleen de huizen te tonen die echt bij jou passen. Tijdens bezichtigingen kijk ik met een kritische blik, waarbij ik potentiële problemen signaleer voordat ze jou kunnen verrassen. En als we het juiste huis gevonden hebben, sta ik aan jouw zijde om te onderhandelen over de prijs, voorwaarden en alles wat erbij komt kijken om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

De koop van een huis is een van de grootste beslissingen in je leven. Ik maak graag die beslissing makkelijker met mijn expertise, toewijding en persoonlijke zorg. Alsof het om mijn eigen huis gaat!

André van Regteren - VanHuyse

Het verkopen van een huis

Het verkopen van een huis is geen dagelijkse bezigheid. Maar voor mij is dat wel het geval. Als verkoopmakelaar bied ik ondersteuning bij elke stap: van advies en prijsbepaling tot bezichtigingen en de uiteindelijke onderhandelingen. Jouw woning wordt op de meest aantrekkelijke manier gepresenteerd, waarbij ik gebruikmaak van de nieuwste technieken en cijfers. Elke bezichtiging regel ik van A tot Z, met de zorg alsof het mijn eigen huis betreft.

In nauw overleg met jou gaan we voor het beste bod onder de meest gunstige voorwaarden. Mijn lokale marktkennis en netwerk zetten we in jouw voordeel in. Na een succesvolle onderhandeling stel ik de koopakte op en begeleid ik je tot en na de overdracht bij de notaris.

 

Verkoopmakelaar

De taxatie van een huis

Een betrouwbare taxatie van je woning is cruciaal, of je nu koopt, verkoopt of simpelweg de waarde van je huis wilt weten. Ik stel graag een (gevalideerd) taxatierapport voor je op.

Elke taxatie begint met een uitgebreide inspectie van de woning. Ik kijk verder dan de vier muren, met aandacht voor de unieke kenmerken van het huis, de locatie en de huidige markttrends. Deze aanpak garandeert dat je een realistische en marktconforme waardering krijgt, ondersteund door een gedetailleerde onderbouwing die zowel transparant als begrijpelijk is en geaccepteerd wordt door de instantie waarvoor jij de taxatie nodig hebt.

André van Regteren - VanHuyse
Meer diensten tonen
André van Regteren - VanHuyse

Mijn werkgebied

Onderstaande plaatsen vallen binnen mijn werkgebied.

Plaatsen

Aerdenhout, Bentveld, Haarlem, Heemstede, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Vogelenzang, Zandvoort

Aerdenhout

Bentveld

Haarlem

Heemstede

Overveen

Santpoort-Noord

Santpoort-Zuid

Vogelenzang

Zandvoort

Reviews

5/5 (3 reviews)
Yuri van der List

Uiterst professioneel en zeer ervaren makelaarsbedrijf in en rond Haarlem. Andre hanteert een persoonlijke aanpak, gecombineerd met jarenlange verkoopervaring. Zelfs in zeer complexe situaties kent Andre alle details en beschikt hij over relevante contacten om te helpen. Alle papierwerk, technische keuringen en notariële documenten waren binnen no-time online geregeld via een moderne digitale omgeving, waardoor wij bij de verkoop van ons huis menig vlucht terug naar Nederland hebben bespaard. Andre houdt graag dagelijks contact met verkopers en kopers en werkt tegen een zeer redelijke vergoeding. Waarschijnlijk het meest ervaren makelaarskantoor van Haarlem, een echte aanrader!

Vertaald uit het Engels.

Verleende dienst(en):

 • Verkoopmakelaar
Reyer Bernson

Vijf sterren voor André van Regteren, een bevlogen en zeer ervaren makelaar die voor ons de aankoop van een appartement snel en degelijk heeft aangepakt. En een makelaar die de verkoop van ons te groot geworden gezinshuis tot een mooi einde bracht. Rustig, duidelijk, geduldig en zeker heeft hij ons, in een voor ons onzekere tijd, begeleid. Chapeau! Dank André!

Verleende dienst(en):

 • Aankoopmakelaar
 • Verkoopmakelaar
John Nicolaes uit Heerlen
Door een onverwacht overlijden werd ik geconfronteerd met de noodzaak op korte termijn een  huis te ontruimen en te verkopen. Op zich niet zo’n probleem, maar in dit geval moest dat op 200 km van mijn eigen woonplaats en liefst snel. De hulp die ik van de heer van Regteren kreeg was hierbij van doorslaggevende  betekenis. Niet alleen was zijn professionele zorg uitstekend, maar vooral de uitermate  vriendelijke en persoonlijke benadering heeft mij heel erg gesteund  en geholpen. Chapau voor zijn persoon en zijn werk.

Verleende dienst(en):

 • Verkoopmakelaar

Woningaanbod van André

Woningen van André

Bekijk alle woningen van André (6)
Lieke Bloemhof - VanHuyse

Blog

 • Even voorstellen: André van Regteren

  Even voorstellen – André van Regteren

  André is onze senior agent in de regio Zuid-Kennemerland. Wie is André precies, werkt hij al lang in de makelaardij en waarom moet je voor de verkoop-, aankoop of taxatie van een woning of winkelpand juist bij hem zijn?

  Lees verder
Meer berichten

Interesse?

Spreekt het profiel en de werkwijze van André je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel André eerst een vraag.

André van Regteren - VanHuyse