Even voorstellen – André van Regteren

Even voorstellen: André van Regteren
Home > Blog > Even voorstellen – André van Regteren

André is onze senior agent in de regio Zuid-Kennemerland. Wie is André precies, werkt hij al lang in de makelaardij en waarom moet je voor de verkoop-, aankoop of taxatie van een woning of winkelpand juist bij hem zijn? 

Hoe is André in de makelaardij terecht gekomen? Hij had een vriendin die destijds in de makelaardij werkte. Dat beviel haar zo goed, dat ze André, nadat hij uit dienst kwam, enthousiast had gemaakt voor het vak. Zo kwam hij terecht bij ‘Fibbe Makelaardij’, een makelaar die stond voor kwaliteit en jarenlange ervaring.

De vriendin had gelijk, hij was helemaal op zijn plek in de makelaardij. André besloot daarom in 1993 in Haarlem zijn eigen kantoor ‘Van Regteren Makelaars’ te beginnen. Zijn bedrijf werd een groot succes. Hij werd bekend om zijn unieke ontbijttraditie. In 1993 werd het aanbod van nieuwe woningen nog niet realtime naar alle zoekers gestuurd. Toen was het de taak van de makelaar om zo snel mogelijk op de dag het aanbod door te nemen en iedereen te informeren. André deed dit altijd tijdens zijn ontbijt om 07.00 uur. Naast zijn bakje muesli stond zijn computer zodat hij als een van de eerste op de hoogte was van het nieuwe aanbod. Zo kon hij, voordat de mensen naar hun werk gingen, iedereen direct informeren. Om 09.00 uur, als de andere kantoren hun deuren opende, belde hij direct met de verkopende makelaar om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

De tijden zijn nu anders, maar André belt en mailt nog steeds direct zodra hij een geschikte woning voorbij ziet komen, zodat jij nooit iets hoeft te missen.

Hoe omschrijft André zichzelf? “Ik omschrijf mezelf als altijd bereikbaar, altijd vrolijk en bereid om dat extra stapje te zetten. Ik hecht veel waarde aan het opbouwen van langdurige relaties met mijn klanten, zodat ik ze generaties lang kan bijstaan bij het kopen of verkopen van een huis.

Even voorstellen: André van Regteren

Het onderhandelen ziet hij als een sport waarbij hij altijd het beste resultaat wil behalen. Ben je op zoek naar een woning waarbij hij je mag begeleiden? André geeft eerlijk zijn mening over de voor- en nadelen van een woning zodat jij weet waar je aan toe bent. Hij werkt bij de aankoop van een woning op basis van no cure no pay, je hoeft alleen te betalen als je tevreden bent en de perfecte woning hebt gevonden.

Naast zijn werk is hij een sportieve, bourgondische levensgenieter met oog voor detail. In de zomer ontspannen met een goed glas wijn aan het strand met relaxte muziek op de achtergrond. Daar kan hij enorm van genieten.

Wil je meer weten over André of heb je een vraag over hoe hij jou kan ondersteunen bij het vinden of verkopen van je woning of bedrijfspand? Of misschien heb je een taxatie nodig? Bezoek dan zijn agentpagina, stuur een e-mail naar andre@vanhuyse.nl, bel naar 06 53 39 06 20, of stuur André een bericht via WhatsApp.