Astrid Soeters

Register Makelaar en Register Taxateur (wat is dit?)
  • NVM Logo
  • mva
  • funda logo
  • vastgoedcert
5/5 (14 reviews)
VastgoedCert registratienummer: V782751372

Over Register Makelaar en Register Taxateur Astrid Soeters

Opleidingen

  • Academie voor vastgoed
    Register Makelaar en Register Taxateur
  • VastgoedCert
  • NRVT

Specialisaties

  • Appartement
  • Woonhuis

Talen

Nederlands, Engels

Aantal jaar ervaring

41

Tarieven

Reken af op de manier die jouw voorkeur heeft. De mogelijkheden:

  • Courtage
  • Vast bedrag
  • Uurtarief

Statistieken

Aantal actuele woningen: 3
Aantal woningen verkocht: 2
Aantal woningen aangekocht: 8

Het inleven in de klant en zo het beste resultaat halen, dat is wat Astrid het leukste vindt in haar werk. Ben je op zoek naar een betrouwbare, adequate en deskundige makelaar in de Haaglanden? Dan ben je bij Astrid aan het juiste adres.

Ik beschouw een aankoop- of verkoop opdracht echt als een samenwerking. Klanten stellen veel vertrouwen in mij en ik ben op dat moment onderdeel van hun persoonlijke leven. Ik voel me dan ook altijd erg betrokken bij de klant. Alleen op die manier kan ik het beste resultaat bereiken.

Astrid heeft inmiddels 40 jaar ervaring in de makelaardij. Door haar jarenlange ervaring komt ze niet snel voor verrassingen te staan. Half werk? Daar houdt ze niet van. Als ze een samenwerking met je aan gaat, dan gaat ze er voor de volle 100% voor.

Waar kan ik jou bij helpen?

Het kopen van een huis

Het vinden van jouw droomhuis in de regio’s Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Zoetermeer, vraagt om lokale kennis, ervaring en een passie voor het matchen van jouw wensen met jouw ideale woning. Als aankoopmakelaar sta ik klaar om deze reis met je aan te gaan, van de eerste zoekopdracht tot het moment dat je de sleutel in handen hebt.

Bij elke stap ben ik er om je te adviseren en ondersteunen. Of het nu gaat om het onderzoeken van het huidige woningaanbod, het inzichtelijk maken van de werkelijke waarde van een potentiële woning, of het voeren van scherpe onderhandelingen; ik zet mijn lokale kennis en netwerk in om ervoor te zorgen dat jij niet alleen het huis vindt dat je zoekt, maar ook de beste deal sluit.

Met een oog voor jouw wensen en behoeften, filter ik het aanbod om alleen de huizen te tonen die echt bij jou passen. Tijdens bezichtigingen kijk ik met een kritische blik, waarbij ik potentiële problemen signaleer voordat ze jou kunnen verrassen. En als we het juiste huis gevonden hebben, sta ik aan jouw zijde om te onderhandelen over de prijs, voorwaarden en alles wat erbij komt kijken om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

De koop van een huis is een van de grootste beslissingen in je leven. Ik maak graag die beslissing makkelijker met mijn expertise, toewijding en persoonlijke zorg. Alsof het om mijn eigen huis gaat!

 

Astrid Soeters - VanHuyse

Het verkopen van een huis

Het verkopen van een huis is geen dagelijkse bezigheid. Maar voor mij, actief in de regio Den Haag, is dat wel het geval. Als verkoopmakelaar bied ik ondersteuning bij elke stap: van advies en prijsbepaling tot bezichtigingen en de uiteindelijke onderhandelingen. Jouw woning wordt op de meest aantrekkelijke manier gepresenteerd, waarbij ik gebruikmaak van de nieuwste technieken en cijfers. Elke bezichtiging regel ik van A tot Z, met de zorg alsof het mijn eigen huis betreft.

In nauw overleg met jou gaan we voor het beste bod onder de meest gunstige voorwaarden. Mijn lokale marktkennis en netwerk zetten we in jouw voordeel in. Na een succesvolle onderhandeling stel ik de koopakte op en begeleid ik je tot en na de overdracht bij de notaris.

Verkoopmakelaar

De taxatie van een huis

Een betrouwbare taxatie van je woning is cruciaal, of je nu koopt, verkoopt of simpelweg de waarde van je huis wilt weten. Ik stel graag een (gevalideerd) taxatierapport voor je op in de regio Den Haag.

Elke taxatie begint met een uitgebreide inspectie van de woning. Ik kijk verder dan de vier muren, met aandacht voor de unieke kenmerken van het huis, de locatie en de huidige markttrends. Deze aanpak garandeert dat je een realistische en marktconforme waardering krijgt, ondersteund door een gedetailleerde onderbouwing die zowel transparant als begrijpelijk is en geaccepteerd wordt door de instantie waarvoor jij de taxatie nodig hebt.

Astrid Soeters - VanHuyse
Meer diensten tonen
Astrid Soeters - VanHuyse

Mijn werkgebied

Onderstaande plaatsen vallen binnen mijn werkgebied.

Plaatsen

Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Zoetermeer

Den Haag

Leidschendam-Voorburg

Rijswijk

Zoetermeer

Reviews

5/5 (14 reviews)
Olivier Dijk

Dankzij Astrid heb ik snel een fantastische woning kunnen vinden. Astrid heeft daarbij fantastisch ondersteund in het regelen van het papierwerk, en de het uit handen nemen van de zorgen.

Verleende dienst(en):

  • Aankoopmakelaar
Aan en verkoop

Afgelopen weken weken is Astrid Soeters onze steun en toeverlaat geweest bij het proces van aankoop en verkoop. Astrid is deskundig, accuraat, duidelijk, goed bereikbaar. Met de juiste zakelijkheid een betrokken makelaar die staat voor haar zaak en altijd bereid tot uitleg. En bovenal is Astrid een fijn mens, met humor en glans.

Verleende dienst(en):

  • Aankoopmakelaar
  • Verkoopmakelaar
Judit Dombi

I can strongly recommend Astrid and her professional work!

I asked Astrid’s service to sell my apartment.
After the first meeting with her, I felt heard, understood and felt that she knows what I want. She kept me updated all along the process and represented my interest in consultations with the buyer.
She was always very responsive, got my calls even at the weekends and with a lovely, friendly and easy manner.
She advised me all along but also understood me when I decided to go differently.
She is great in handling challenging situations in a calm and friendly way.

I must say, I could not imagine better help that what I got from her in selling my apartment.
Strongly recommended.

Vertaling:

Ik kan Astrid en haar professionele werk van harte aanbevelen!

Ik heb de diensten van Astrid ingeschakeld om mijn appartement te verkopen. Na de eerste ontmoeting met haar voelde ik me gehoord, begrepen en had ik het gevoel dat ze wist wat ik wilde. Ze hield me gedurende het hele proces op de hoogte en behartigde mijn belangen tijdens de onderhandelingen met de koper. Ze was altijd zeer responsief, nam mijn oproepen zelfs in het weekend aan en deed dit altijd op een vriendelijke, liefdevolle en gemakkelijke manier. Ze heeft me tijdens het hele proces geadviseerd, maar begreep het ook als ik besloot het anders aan te pakken. Ze is geweldig in het kalm en vriendelijk omgaan met uitdagende situaties.

Ik moet zeggen, ik kon me geen betere hulp voorstellen dan wat ik van haar heb gekregen bij de verkoop van mijn appartement. Zeer aan te bevelen.

Verleende dienst(en):

  • Verkoopmakelaar

Woningaanbod van Astrid

Woningen van Astrid

Bekijk alle woningen van Astrid (3)
Lieke Bloemhof - VanHuyse

Blog

Meer berichten

Interesse?

Spreekt het profiel en de werkwijze van Astrid je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Astrid eerst een vraag.

Astrid Soeters - VanHuyse