Sonja Haag

Kandidaat Register Makelaar Taxateur (wat is dit?)
  • NVM logo
  • MVA logo
  • vastgoedcert logo
  • funda logo
VastgoedCert registratienummer: K89124284

Over Kandidaat Register Makelaar Taxateur Sonja Haag

Opleidingen

  • K-RMT

Specialisaties

  • Appartement
  • Woonhuis

Talen

Nederlands, Engels, Duits

Aantal jaar ervaring

4

Tarieven

Reken af op de manier die jouw voorkeur heeft. De mogelijkheden:

  • Courtage
  • Vast bedrag
  • Uurtarief

Statistieken

Aantal woningen verkocht: 3

Sonja zorgt dat het hele verkoop- of aankoopproces rondom jouw woning goed verloopt door een goede communicatie zodat je altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen. Heb je een woning die je wilt verhuren en wil je daar verder geen omkijken meer naar hebben? Ze neemt graag alle zorg uit handen.
Ze is erg betrokken. Of je nu voor de eerste keer een woning gaat kopen, een belegger bent die op zoek is naar een leuk beleggingspand, of als je ouder bent en een laatste stap wilt maken naar een nieuwe woning, Sonja staat voor je klaar.

Waar kan ik jou bij helpen?

Het kopen van een huis

Het vinden van jouw droomhuis ivraagt om lokale kennis, ervaring en een passie voor het matchen van jouw wensen met jouw ideale woning. Ik sta klaar om deze reis met je aan te gaan, van de eerste zoekopdracht tot het moment dat je de sleutel in handen hebt.

Bij elke stap ben ik er om je te adviseren en ondersteunen. Of het nu gaat om het onderzoeken van het huidige woningaanbod, het inzichtelijk maken van de werkelijke waarde van een potentiële woning, of het voeren van scherpe onderhandelingen; ik zet mijn lokale kennis en netwerk in om ervoor te zorgen dat jij niet alleen het huis vindt dat je zoekt, maar ook de beste deal sluit.

Met een oog voor jouw wensen en behoeften, filter ik het aanbod om alleen de huizen te tonen die echt bij jou passen. Tijdens bezichtigingen kijk ik met een kritische blik, waarbij ik potentiële problemen signaleer voordat ze jou kunnen verrassen. En als we het juiste huis gevonden hebben, sta ik aan jouw zijde om te onderhandelen over de prijs, voorwaarden en alles wat erbij komt kijken om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

De koop van een huis is een van de grootste beslissingen in je leven. Ik maak graag die beslissing makkelijker met mijn expertise, toewijding en persoonlijke zorg. Alsof het om mijn eigen huis gaat!

Aankoopmakelaar

Het verkopen van een huis

Het verkopen van een huis is geen dagelijkse bezigheid. Maar voor mij is dat wel het geval. Ik ondersteun je bij elke stap: van advies en prijsbepaling tot bezichtigingen en de uiteindelijke onderhandelingen. Jouw woning wordt op de meest aantrekkelijke manier gepresenteerd, waarbij ik gebruikmaak van de nieuwste technieken en cijfers. Elke bezichtiging regel ik van A tot Z, met de zorg alsof het mijn eigen huis betreft.

In nauw overleg met jou gaan we voor het beste bod onder de meest gunstige voorwaarden. Mijn lokale marktkennis en netwerk zetten we in jouw voordeel in. Na een succesvolle onderhandeling stel ik de koopakte op en begeleid ik je tot en na de overdracht bij de notaris.

Woning verkopen

Huis verhuren

Het succesvol verhuren van je huis begint met een strategie die niet alleen de juiste huurders aantrekt, maar ook zorgt voor een zorgeloze verhuurervaring voor jou als verhuurder. Of je nu een ervaren verhuurder bent of voor het eerst je woning gaat aanbieden op de huurmarkt, ik bied de expertise en ondersteuning die nodig zijn om je woning optimaal te presenteren en te beheren.

Het proces start met een grondige evaluatie van je woning, waarbij we samen de huurprijs vaststellen op basis van een realistische marktwaardering en jouw verwachtingen. Ik zorg ervoor dat je woning opvalt in de markt, door professionele fotografie, doeltreffende marketingstrategieën en mijn uitgebreide netwerk van potentiële huurders.

Het vinden van betrouwbare huurders is cruciaal. Daarom voer ik een zorgvuldige screening uit van kandidaten, inclusief kredietwaardigheid, referenties en achtergrondcontroles, om ervoor te zorgen dat je woning in goede handen komt. Gedurende het hele proces sta ik klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de beste praktijken voor het beheren van je eigendom en het navigeren door de huurwetgeving.

Eenmaal de ideale huurder gevonden, zorg ik voor een vlekkeloze overdracht, inclusief het opstellen van een solide huurovereenkomst, het regelen van de borg, en het coördineren van de sleuteloverdracht. Mijn doel is om het verhuurproces zo efficiënt en voordelig mogelijk te maken, terwijl jouw belangen altijd voorop staan.

Laat mij de last van het verhuren van je woning wegnemen, zodat je kunt genieten van de inkomsten van je investering zonder de stress en tijdsinvestering die daar normaal gesproken bij komen kijken. Samen zorgen we ervoor dat je woning niet alleen een bron van inkomsten is, maar ook een zorgeloze investering blijft.

Woning verhuren
Meer diensten tonen
Sonja Haag

Mijn werkgebied

Onderstaande plaatsen vallen binnen mijn werkgebied.

Plaatsen

Almelo, Amsterdam, Emmen, Groningen, Lelystad, Rozendaal, Rozendaal, Tilburg

Almelo

Amsterdam

Emmen

Groningen

Lelystad

Rozendaal

Rozendaal

Tilburg

Woningaanbod van Sonja

Blog

Meer berichten

Interesse?

Spreekt het profiel en de werkwijze van Sonja je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Sonja eerst een vraag.

Sonja Haag