Even voorstellen: Sonja Haag

Sonja Haag
Home > Blog > Even voorstellen: Sonja Haag

Van kraamverzorgster naar makelaar. Hoe is zij in de makelaardij terechtgekomen en wat doet zij het liefst in haar vrije tijd? Je leest alles over Sonja Haag in deze blog.

Na haar middelbare school is Sonja gestart met de opleiding tot verzorgende. Na het afronden van haar opleiding ging ze met veel plezier aan de slag als kraamverzorgster. Naast het begeleiden van de nieuwe ouders en hun baby ging ze ook aan de slag bij de thuiszorg, waar ze op verschillende afdelingen heeft gewerkt. Ze werkte bij de thuiszorg niet alleen als verzorgende, maar deed ze ook veel achter de schermen, van roosters maken tot vergaderingen voorzitten.

In 2009 gooide ze het roer om en ging aan de slag bij een groot uitzendbureau. Als relatiebeheerder onderhield Sonja contacten met klanten en was ze verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van commerciële netwerken. Ze inventariseerde de behoeften van klanten, vertaalde deze wensen naar optimale oplossingen en adviseerde klanten. Daarnaast was ze onder andere betrokken bij het huisvesten van medewerkers. “Tijdens het zoeken naar woningen voor medewerkers om te huren of te kopen kwam ik erachter dat ik dit wel heel erg leuk vond!” Zo werd haar interesse voor de makelaardij gewekt. Ze besloot te starten met de opleiding K-RMT en ging na het behalen van haar papieren in 2020 aan de slag als K-RMT makelaar. Daar heeft ze nog geen moment spijt van gehad.

Sonja heeft door haar achtergrond in de zorg een goed inlevingsvermogen en is erg sociaal. Door haar verleden in de uitzendbranche heeft ze een groot netwerk opgebouwd. Dit komt goed van pas bij de verkoop van jouw woning of bij de aankoop van een woning.

Vrije tijd

In haar vrije tijd brengt ze graag tijd door met haar gezin en gaat ze graag op citytrip naar een leuke stad. Maar ook een boekje lezen op het strand vindt ze heerlijk. Ze houdt van gezelligheid en heeft een druk sociaal leven. Ze is regelmatig te vinden bij eetcafé “De Zwaan” in Schoonrewoerd, waar ze geniet van heerlijk eten of een lekker drankje op het terras.

Sonja is vrijwilliger bij de sportvereniging bij haar in de buurt. Daaarnaast is ze ook erg sportief. Ze is vaak te vinden op de tennisbaan, houdt van skiën, maar ook een fietstocht door de prachtige omgeving van Schoonrewoerd vindt ze heerlijk.

Wil je meer weten over Sonja of heb je een vraag over hoe zij jou kan helpen bij het vinden of verkopen van je woning? Heb je een woning die je graag wil verhuren en wil je daar advies over? Kijk dan op haar agentpagina, mail naar sonja.haag@vanhuyse.nl of bel 06 20 58 55 67.

Sonja Haag