Kandidaat Register Makelaar Taxateur Sietske Jonk

Sietske is een echte pionier en is al vanaf het ontstaan inwoner van Zeewolde. Daarnaast heeft zij jarenlang op de Veluwe gewerkt. Hierdoor kent zij niet alleen het dorp Zeewolde heel goed, maar is zij ook meer dan bekend in de omliggende regio’s. Ze weet welke buurten geschikt zijn voor jonge gezinnen of waar je juist heel fijn als senior wilt wonen. Ze weet waar je terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen of waar je een heerlijk hapje kunt eten of drinken. De woningmarkt in de regio houdt zij goed in de gaten, en ze weet wat er te koop is en ook wat er te koop komt!

Sietske: “Het kopen en verkopen van een huis is complex en gaat veel verder dan alleen een bord in de tuin en een internetplaatsing. Het is een emotionele gebeurtenis die niet vaak in een mensenleven voorkomt, dus dan is het fijn als je hierin bijgestaan wordt door een ervaren makelaar en volledig ontzorgd wordt. In dit belangrijke proces wil ik een cruciale rol spelen voor mijn klanten.

Nadat Sietske eerder jarenlang werkzaam was in de mediawereld, is zij sinds een aantal jaren actief als makelaar in Zeewolde en omgeving. Zij heeft door deze jarenlange ervaring in verschillende branches veel mensenkennis ontwikkeld en ruime ervaring opgedaan in de dienstverlening. De tevredenheid van haar opdrachtgevers is dan ook wat zij belangrijk vindt! Mensen die haar kennen omschrijven haar als enthousiast, oprecht, betrouwbaar en professioneel.

Sietske Jonk

Werkwijze

Tijdens de eerste kennismaking is het belangrijk dat het contact goed voelt. Is dat het geval, dan zal Sietske meteen voor je aan de slag gaan! Zij helpt je met veel plezier, inzet en deskundigheid bij de verkoop van je woning of bij het kopen van je nieuwe droomhuis. Wil je kennismaken met Sietske? Neem dan gerust contact met haar op.

Opleidingen

  • VastgoedCert
  • IPD – Kandidaat register makelaar taxateur
  • HBO Vormgeving & Communicatie – Communicatie en reclameadviseur

Klanten over Sietske

4,5 (5 reviews)
Verkoop Kamperfoeliehof

Fijne makelaar die goed en reëel adviseert en ons in alle stappen goed heeft begeleid. Dus zeker aan te bevelen.

Verleende dienst(en):

  • Verkoopmakelaar
Verkoop Constantijnlaan

Het contact met de makelaar verliep goed. De makelaar hielp ons door het hele proces heen en gaf goede informatie over het hoe en waarom van bepaalde stappen in het gekke proces . Ik vond m’n dus de informatie voorziening echt heel goed . Je weet van tevoren en tijdens het proces precies waar je aan toe bent als klant . . Met vragen kun je laagdrempelig altijd contact opnemen.

Verleende dienst(en):

  • Verkoopmakelaar
Verkoop Prinsesselaan

Fijne en deskundige makelaar. Sietske heeft ons goed geadviseerd en begeleid, en ons appartement is nu verkocht. Wij bevelen haar van harte aan!

Verleende dienst(en):

  • Verkoopmakelaar

Interesse?

Spreek het profiel en de werkwijze van Sietske je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Sietske eerst een vraag.