Sietske Jonk

NVM Makelaar (wat is dit?)
 • NVM logo
 • MVA logo
 • vastgoedcert logo
 • funda logo
5/5 (7 reviews)

Over NVM Makelaar Sietske Jonk

Opleidingen

 • VastgoedCert
 • IPD – Kandidaat register makelaar taxateur
 • HBO Vormgeving & Communicatie – Communicatie en reclameadviseur

Specialisaties

 • Appartement
 • Woonhuis

Talen

Nederlands, Engels

Tarieven

Reken af op de manier die jouw voorkeur heeft. De mogelijkheden:

 • Courtage
 • Vast bedrag
 • Uurtarief

Statistieken

Aantal actuele woningen: 4
Aantal woningen verkocht: 2

Sietske is een echte pionier en is al vanaf het ontstaan inwoner van Zeewolde. Daarnaast heeft zij jarenlang op de Veluwe gewerkt. Hierdoor kent zij niet alleen het dorp Zeewolde heel goed, maar is zij ook meer dan bekend in de omliggende regio’s. Ze weet welke buurten geschikt zijn voor jonge gezinnen of waar je juist heel fijn als senior wilt wonen. Ze weet waar je terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen of waar je een heerlijk hapje kunt eten of drinken. De woningmarkt in de regio houdt zij goed in de gaten, en ze weet wat er te koop is en ook wat er te koop komt!

Sietske: “Het kopen en verkopen van een huis is complex en gaat veel verder dan alleen een bord in de tuin en een internetplaatsing. Het is een emotionele gebeurtenis die niet vaak in een mensenleven voorkomt, dus dan is het fijn als je hierin bijgestaan wordt door een ervaren makelaar en volledig ontzorgd wordt. In dit belangrijke proces wil ik een cruciale rol spelen voor mijn klanten.

Nadat Sietske eerder jarenlang werkzaam was in de mediawereld, is zij sinds een aantal jaren actief als makelaar in Zeewolde en omgeving. Zij heeft door deze jarenlange ervaring in verschillende branches veel mensenkennis ontwikkeld en ruime ervaring opgedaan in de dienstverlening. De tevredenheid van haar opdrachtgevers is dan ook wat zij belangrijk vindt! Mensen die haar kennen omschrijven haar als enthousiast, oprecht, betrouwbaar en professioneel.

Waar kan ik jou bij helpen?

Het kopen van een huis

Het vinden van jouw droomhuis in de Zeewolde, vraagt om lokale kennis, ervaring en een passie voor het matchen van jouw wensen met jouw ideale woning. Ik sta klaar om deze reis met je aan te gaan, van de eerste zoekopdracht tot het moment dat je de sleutel in handen hebt.

Bij elke stap ben ik er om je te adviseren en ondersteunen. Of het nu gaat om het onderzoeken van het huidige woningaanbod, het inzichtelijk maken van de werkelijke waarde van een potentiële woning, of het voeren van scherpe onderhandelingen; ik zet mijn lokale kennis en netwerk in om ervoor te zorgen dat jij niet alleen het huis vindt dat je zoekt, maar ook de beste deal sluit.

Met een oog voor jouw wensen en behoeften, filter ik het aanbod om alleen de huizen te tonen die echt bij jou passen. Tijdens bezichtigingen kijk ik met een kritische blik, waarbij ik potentiële problemen signaleer voordat ze jou kunnen verrassen. En als we het juiste huis gevonden hebben, sta ik aan jouw zijde om te onderhandelen over de prijs, voorwaarden en alles wat erbij komt kijken om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

De koop van een huis is een van de grootste beslissingen in je leven. Ik maak graag die beslissing makkelijker met mijn expertise, toewijding en persoonlijke zorg. Alsof het om mijn eigen huis gaat!

Aankoopmakelaar

Het verkopen van een huis

Het verkopen van een huis is geen dagelijkse bezigheid. Maar voor mij, actief in de regio Zeewolde, is dat wel het geval. Ik ondersteun je graag bij elke stap: van advies en prijsbepaling tot bezichtigingen en de uiteindelijke onderhandelingen. Jouw woning wordt op de meest aantrekkelijke manier gepresenteerd, waarbij ik gebruikmaak van de nieuwste technieken en cijfers. Elke bezichtiging regel ik van A tot Z, met de zorg alsof het mijn eigen huis betreft.

In nauw overleg met jou gaan we voor het beste bod onder de meest gunstige voorwaarden. Mijn lokale marktkennis en netwerk zetten we in jouw voordeel in. Na een succesvolle onderhandeling stel ik de koopakte op en begeleid ik je tot en na de overdracht bij de notaris.

Woning verkopen
Sietske Jonk

Mijn werkgebied

Onderstaande plaatsen vallen binnen mijn werkgebied.

Plaatsen

Biddinghuizen, Dronten, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk, Putten, Zeewolde, Almere, Lelystad

Biddinghuizen

Dronten

Ermelo

Harderwijk

Nijkerk

Putten

Zeewolde

Almere

Lelystad

Reviews

5/5 (7 reviews)
Mark en Anja

Sietske is een hele betrokken en betrouwbare makelaar. Het plan van aanpak vooraf en het hele proces in de verkoop was goed en overzichtelijk. Ze denkt met je mee en is fijn in het contact. Ook met het aankopen van onze nieuwe woning is Sietske de aangewezen partij geweest. Ze geeft haar eerlijke mening en advies. Al met al hebben wij de samenwerking als zeer prettig ervaren. Dus, op zoek naar een goede en betrouwbare (aankoop) makelaar? Sietske zou ik zeker uitnodigen!

Verleende dienst(en):

 • Verkoopmakelaar
Koene en Marlot van Rossum

We zijn vanaf het begin tot de laatste seconde uitstekend begeleid in onze aankoop. Zelfs tot het adviseren van de beste schilders aan toe. Het contact was fijn en persoonlijk. Sietske is goed bereikbaar en benaderbaar. We zouden zonder aarzelen weer met haar in zee gaan.

Verleende dienst(en):

 • Aankoopmakelaar
Verkoop Kamperfoeliehof

Fijne makelaar die goed en reëel adviseert en ons in alle stappen goed heeft begeleid. Dus zeker aan te bevelen.

Verleende dienst(en):

 • Verkoopmakelaar

Woningaanbod van Sietske

Woningen van Sietske

Bekijk alle woningen van Sietske (4)

Blog

Meer berichten

Interesse?

Spreekt het profiel en de werkwijze van Sietske je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Sietske eerst een vraag.

Sietske Jonk