Even voorstellen: Sietske Jonk

Even voorstellen: Sietske Jonk
Home > Blog > Even voorstellen: Sietske Jonk

Maak kennis met onze agent in de regio Zeewolde: Sietske Jonk. Wat vindt Sietske het leukste aan haar werk? Waarom is het zo fijn wonen in de regio Zeewolde en waar is Sietske in haar vrije tijd te vinden?

Sietske heeft, na een eerste start in de uitzendbranche, haar carrière in de mediawereld verder opgebouwd en daar heel veel commerciële ervaring opgedaan. Toch bleef de makelaardij haar altijd aanspreken en besloot zij een aantal jaren geleden dat het tijd was om het roer om te gooien en startte zij met haar opleiding tot makelaar.

Ze is nu alweer geruime tijd actief als makelaar in Zeewolde en omgeving. Hierdoor kent ze de woningmarkt in Zeewolde en een deel van de Veluwe erg goed.  Sietske: “Het is een heerlijke regio om te wonen omdat je er nog de rust en ruimte vindt waarnaar veel mensen op zoek zijn, terwijl je door haar centrale ligging, met de auto binnen korte tijd overal in Nederland kunt zijn.

Sietske gaat dan ook graag aan de slag voor haar klanten om het mooie van deze regio te laten zien. Vanuit haar dienstverlenende instelling is de tevredenheid van haar opdrachtgevers erg belangrijk. Zij is pas tevreden wanneer klanten hun eigen woning naar wens hebben verkocht of hun droomhuis hebben gevonden en het proces naar volle tevredenheid is verlopen.

Sietske in haar vrije tijd

Mensen die Sietske kennen, omschrijven haar als enthousiast, oprecht, betrouwbaar en professioneel. Naast hard werken voor haar opdrachtgevers, vindt ze het ook fijn om samen met haar gezin mooie vakanties te beleven en geniet ze ervan om met vrienden en vriendinnen een borreltje te doen of leuke dingen te ondernemen. Daarnaast is zij een groot liefhebber van muziek, zingt ze graag met haar koor en wandelt ze vaak met haar hond door de bossen en langs het strand van Zeewolde.

Contact met Sietske

Wil je meer over Sietske weten of heb je een vraag over hoe zij jou kan helpen bij het vinden of verkopen van je woning? Kijk dan op haar agentpagina, mail naar sietske@vanhuyse.nl of bel 06 106 96 236.