Over Rob Verzijlbergen, makelaar en taxateur

Zorgeloos een woning aan- of verkopen in Haarlem, Heemstede of Haarlemmermeer? Dat doe je met VanHuyse agent Rob Verzijlbergen.

Of je nu je eerste of je tiende woning wilt (ver)kopen, als makelaar en taxateur helpt Rob je graag. En dankzij zijn ruime kennis en ervaring ben je zeker van het beste advies.

Het hele pakket van aan- en verkoop oppakken en alles voor de opdrachtgever naadloos op elkaar aan laten sluiten zodat zij zich kunnen richten op het plezier van aan- en verkoop. Daar krijg ik energie van

Rob heeft ruim tien jaar ervaring in de woningmakelaardij. Bij hem ben je dus aan het juiste adres voor advies over en begeleiding bij aan- of verkoop in de regio Haarlem.

Rob Verzijlbergen

Werkwijze

Grenzeloze full-service. Daar staat Rob voor. Hij helpt je graag bij de aan- en/of verkoop van een woning. Dat begint met een oriënterend gesprek en gaat veel verder dan begeleiding tijdens de bezichtigingen en onderhandeling.

Rob is gedurende het hele traject jouw aanspreekpunt. Hij neemt zorgen uit handen, beantwoordt al je vragen en zorgt ervoor dat jij je kunt richten op wat leuk is aan het kopen of verkopen van een nieuwe woning.

Binnen 3 dagen een gevalideerd Taxatierapport van je woning

Heb je snel een officieel taxatierapport nodig voor je huis, of appartement? Rob is dé taxateur voor de regio Kennemerland. Bij Rob ben je aan het juiste adres als je snel een kwalitatief taxtierapport nodig hebt dat door elke bank wordt geaccepteerd.

Meer info over taxaties door Rob.

Aantal jaar ervaring

10

Opleidingen

  • Register makelaar en taxateur- IPD
  • SCVM (Register Makelaar)
  • VastgoedCert
  • NRVT

Trainingen

  • Beter makelen

Woningen van Rob

Bekijk alle woningen van Rob (2)

Eerder verkocht door Rob

Bekijk alle verkochte woningen van Rob (2)

Interesse?

Spreek het profiel en de werkwijze van Rob je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Rob eerst een vraag.