Over Rob Verzijlbergen, makelaar en taxateur

Zorgeloos een woning aan- of verkopen in Haarlem, Heemstede of Haarlemmermeer? Dat doe je met VanHuyse agent Rob Verzijlbergen.

Of je nu je eerste of je tiende woning wilt (ver)kopen, als makelaar en taxateur helpt Rob je graag. En dankzij zijn ruime kennis en ervaring ben je zeker van het beste advies.

Het hele pakket van aan- en verkoop oppakken en alles voor de opdrachtgever naadloos op elkaar aan laten sluiten zodat zij zich kunnen richten op het plezier van aan- en verkoop. Daar krijg ik energie van

Rob heeft ruim tien jaar ervaring in de woningmakelaardij. Bij hem ben je dus aan het juiste adres voor advies over en begeleiding bij aan- of verkoop in de regio Haarlem.

Tijdelijk gratis expertadvies voor de aan- of verkoop van je woning

Sticker gratis adviesgesprekHet kopen of verkopen van een woning is een complex proces waarbij elke beslissing impact kan hebben. Waarom zou je risico’s nemen als je kunt leunen op de jarenlange ervaring en expertise van Makelaar en taxateur Rob Verzijlbergen? Rob heeft meer dan 10 jaar ervaring en biedt je nu tijdelijk een GRATIS adviesgesprek aan. Mis deze unieke kans niet! Of je nu persoonlijk, telefonisch of online advies wenst, Rob is er om je te helpen.

Klik hier, vul je gegevens in en claim meteen jouw gratis expertadvies.

Stel Rob een vraag, of vraag een offerte aan
Bellen (06 263 24 719), mailen naar rob@vanhuyse.nl, of een appje is natuurlijk ook mogelijk.

Rob Verzijlbergen - verkocht

Werkwijze

Grenzeloze full-service. Daar staat Rob voor. Hij helpt je graag bij de aan- en/of verkoop van een woning. Dat begint met een oriënterend gesprek en gaat veel verder dan begeleiding tijdens de bezichtigingen en onderhandeling.

Rob is gedurende het hele traject jouw aanspreekpunt. Hij neemt zorgen uit handen, beantwoordt al je vragen en zorgt ervoor dat jij je kunt richten op wat leuk is aan het kopen of verkopen van een nieuwe woning.

Binnen 3 dagen een gevalideerd Taxatierapport van je woning

Heb je snel een officieel taxatierapport nodig voor je huis, of appartement? Rob is dé taxateur voor de regio Kennemerland. Bij Rob ben je aan het juiste adres als je snel een kwalitatief taxtierapport nodig hebt dat door elke bank wordt geaccepteerd.

Meer info over taxaties door Rob.

Aantal jaar ervaring

10

Opleidingen

  • Register makelaar en taxateur- IPD
  • SCVM (Register Makelaar)
  • VastgoedCert
  • NRVT

Trainingen

  • Beter makelen

Klanten over Rob

5,0 (16 reviews)
Dhr. Rob Gorter

Rob is een super aardige vent die echt verstand van zaken heeft. Hij neemt de tijd om vragen te beantwoorden en geeft duidelijke uitleg

Verleende dienst(en):

  • Aankoopmakelaar
Dhr. Walter Kokosky Deforchaux

Omdat mijn makelaar ons goed had begeleid bij de verkoop van ons huis, meenden wij ook dat het een goed plan was hem voor een aankoop te vragen. De vele goede en vlotte contacten, alsmede fijne betrokkenheid van Rob Verzijlbergen, zorgden ervoor dat ik nu het huis heb gekocht dat ik wilde.

Verleende dienst(en):

  • Verkoopmakelaar
Dhr. Harmen Wegkamp

Ja zeer tevreden is duidelijk in het uitleggen van de verkooopstukken. Neemt de tijd voor je met de koop en verkoop. Kunt met alle vragen bij hem terecht. Zeker een aanrader.

Verleende dienst(en):

  • Aankoopmakelaar
  • Verkoopmakelaar

Woningen van Rob

Bekijk alle woningen van Rob (1)

Eerder verkocht door Rob

Bekijk alle verkochte woningen van Rob (6)

Interesse?

Spreek het profiel en de werkwijze van Rob je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Rob eerst een vraag.