Rob Verzijlbergen

Register Makelaar Taxateur (wat is dit?)
 • NVM Logo
 • mva
 • funda logo
 • vastgoedcert
5/5 (16 reviews)
VastgoedCert registratienummer: K259911376

Over Register Makelaar Taxateur Rob Verzijlbergen

Opleidingen

 • Register makelaar en taxateur- IPD
 • SCVM (Register Makelaar)
 • VastgoedCert
 • NRVT

VanHuyse Academie

 • Beter makelen

Specialisaties

 • Appartement
 • Woonhuis

Talen

Nederlands, Engels, Duits, Frans

Aantal jaar ervaring

11

Tarieven

Reken af op de manier die jouw voorkeur heeft. De mogelijkheden:

 • Courtage
 • Vast bedrag
 • Uurtarief

Statistieken

Aantal actuele woningen: 2
Aantal woningen verkocht: 12
Aantal woningen aangekocht: 3

Grenzeloze full-service. Daar staat Rob voor. Hij helpt je graag bij de aan- en/of verkoop van een woning. Dat begint met een oriënterend gesprek en gaat veel verder dan begeleiding tijdens de bezichtigingen en onderhandeling.

Rob is gedurende het hele traject jouw aanspreekpunt. Hij neemt zorgen uit handen, beantwoordt al je vragen en zorgt ervoor dat jij je kunt richten op wat leuk is aan het kopen of verkopen van een nieuwe woning.

Binnen 3 dagen een gevalideerd Taxatierapport van je woning

Heb je snel een officieel taxatierapport nodig voor je huis, of appartement? Rob is dé taxateur voor de regio Kennemerland. Bij Rob ben je aan het juiste adres als je snel een kwalitatief taxtierapport nodig hebt dat door elke bank wordt geaccepteerd.

Meer info over taxaties door Rob.

Waar kan ik jou bij helpen?

Het kopen van een huis

Het vinden van jouw droomhuis in de regio Haarlem, Heemstede of Haarlemmermeer, vraagt om lokale kennis, ervaring en een passie voor het matchen van jouw wensen met jouw ideale woning. Als aankoopmakelaar sta ik klaar om deze reis met je aan te gaan, van de eerste zoekopdracht tot het moment dat je de sleutel in handen hebt.

Bij elke stap ben ik er om je te adviseren en ondersteunen. Of het nu gaat om het onderzoeken van het huidige woningaanbod, het inzichtelijk maken van de werkelijke waarde van een potentiële woning, of het voeren van scherpe onderhandelingen; ik zet mijn lokale kennis en netwerk in om ervoor te zorgen dat jij niet alleen het huis vindt dat je zoekt, maar ook de beste deal sluit.

Met een oog voor jouw wensen en behoeften, filter ik het aanbod om alleen de huizen te tonen die echt bij jou passen. Tijdens bezichtigingen kijk ik met een kritische blik, waarbij ik potentiële problemen signaleer voordat ze jou kunnen verrassen. En als we het juiste huis gevonden hebben, sta ik aan jouw zijde om te onderhandelen over de prijs, voorwaarden en alles wat erbij komt kijken om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

De koop van een huis is een van de grootste beslissingen in je leven. Ik maak graag die beslissing makkelijker met mijn expertise, toewijding en persoonlijke zorg. Alsof het om mijn eigen huis gaat!

Aankoopmakelaar

Het verkopen van een huis

Het verkopen van een huis is geen dagelijkse bezigheid. Maar voor mij  is dat wel het geval. Als verkoopmakelaar bied ik ondersteuning bij elke stap: van advies en prijsbepaling tot bezichtigingen en de uiteindelijke onderhandelingen. Jouw woning wordt op de meest aantrekkelijke manier gepresenteerd, waarbij ik gebruikmaak van de nieuwste technieken en cijfers. Elke bezichtiging regel ik van A tot Z, met de zorg alsof het mijn eigen huis betreft.

In nauw overleg met jou gaan we voor het beste bod onder de meest gunstige voorwaarden. Mijn lokale marktkennis en netwerk zetten we in jouw voordeel in. Na een succesvolle onderhandeling stel ik de koopakte op en begeleid ik je tot en na de overdracht bij de notaris.

 

Verkoopmakelaar Rob Verzijlbergen

De taxatie van een huis

Een betrouwbare taxatie van je woning is cruciaal, of je nu koopt, verkoopt of simpelweg de waarde van je huis wilt weten. Ik stel graag een (gevalideerd) taxatierapport voor je op in de regio Kennemerland.

Elke taxatie begint met een uitgebreide inspectie van de woning. Ik kijk verder dan de vier muren, met aandacht voor de unieke kenmerken van het huis, de locatie en de huidige markttrends. Deze aanpak garandeert dat je een realistische en marktconforme waardering krijgt, ondersteund door een gedetailleerde onderbouwing die zowel transparant als begrijpelijk is en geaccepteerd wordt door de instantie waarvoor jij de taxatie nodig hebt.

Binnen 3 dagen een gevalideerd Taxatierapport van je woning

Heb je snel een officieel taxatierapport nodig voor je huis, of appartement? Rob is dé taxateur voor de regio Kennemerland. Bij Rob ben je aan het juiste adres als je snel een kwalitatief taxtierapport nodig hebt dat door elke bank wordt geaccepteerd.

Meer info over taxaties door Rob.

Taxatie - Rob Verzijlbergen VanHuyse
Rob Verzijlbergen - VanHuyse

Mijn werkgebied

Onderstaande plaatsen vallen binnen mijn werkgebied.

Plaatsen

Haarlem, Heemstede, Haarlemmermeer

Haarlem

Heemstede

Haarlemmermeer

Reviews

5/5 (16 reviews)
Dhr. Rob Gorter

Rob is een super aardige vent die echt verstand van zaken heeft. Hij neemt de tijd om vragen te beantwoorden en geeft duidelijke uitleg

Verleende dienst(en):

 • Aankoopmakelaar
Dhr. Walter Kokosky Deforchaux

Omdat mijn makelaar ons goed had begeleid bij de verkoop van ons huis, meenden wij ook dat het een goed plan was hem voor een aankoop te vragen. De vele goede en vlotte contacten, alsmede fijne betrokkenheid van Rob Verzijlbergen, zorgden ervoor dat ik nu het huis heb gekocht dat ik wilde.

Verleende dienst(en):

 • Verkoopmakelaar
Dhr. Harmen Wegkamp

Ja zeer tevreden is duidelijk in het uitleggen van de verkooopstukken. Neemt de tijd voor je met de koop en verkoop. Kunt met alle vragen bij hem terecht. Zeker een aanrader.

Verleende dienst(en):

 • Aankoopmakelaar
 • Verkoopmakelaar

Woningaanbod van Rob

Woningen van Rob

Bekijk alle woningen van Rob (2)
Rob Verzijlbergen - VanHuyse

Blog

 • Rob Verzijlbergen

  Even voorstellen: Rob Verzijlbergen

  Graag stellen we je voor aan onze agent Rob Verzijlbergen, Register Makelaar en Register Taxateur in Haarlem en omgeving. Wie is Rob en wat vindt hij het mooiste aan makelaar zijn?

  Lees verder
Meer berichten

Interesse?

Spreekt het profiel en de werkwijze van Rob je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Rob eerst een vraag.

Rob Verzijlbergen - VanHuyse