Even voorstellen: Rob Verzijlbergen

Rob Verzijlbergen
Home > Blog > Even voorstellen: Rob Verzijlbergen

Graag stellen we je voor aan onze agent Rob Verzijlbergen, Register Makelaar en Register Taxateur in Haarlem en omgeving. Wie is Rob en wat vindt hij het mooiste aan makelaar zijn? Leer hem beter kennen in onderstaande blog.

Rob is opgegroeid in Utrecht, na zijn middelbare school ging hij studeren aan de UvA in Amsterdam. Naast zijn studie kon hij toen aan de slag als manager in de horeca. Gastvrijheid en service zit in zijn bloed. ‘Ik heb toen verschillende management functies in de horeca vervuld’ vertelt Rob, ‘totdat aan mij werd gevraagd om zelf een vestiging te starten. Deze kans kon ik niet laten schieten’. Na het opzetten van verschillende vestigingen in en rond Amsterdam kreeg hij de mogelijkheid om naar Haarlem te verhuizen om daar uit te bouwen naar drie vestigingen.

In 2011 werd Rob voor de tweede keer vader en merkte dat hij toe was aan iets anders. Hij heeft toen alles verkocht, zijn bedrijf en zijn huis in Haarlem. Daarna is hij naar Heemstede verhuisd. Dit was in de kredietcrisis. ‘Ik merkte dat het heel erg moeilijk was om persoonlijk contact te maken en terugkoppeling te krijgen van makelaars die ik toen had benaderd. Dit moest toch beter kunnen? Vlak na de verkoop van mijn woning kwam ik in contact met een franchiseformule in de makelaardij en ben toen daar gestart. De franchise had een concept dat als eerste in Nederland werkte met een vanafprijs in plaats van een vraagprijs. Inmiddels is de markt heel anders dan toen, maar wat toen vernieuwend en inventief was, is wat me nu ook aantrekt bij VanHuyse.’ Daarnaast vindt Rob het serviceaspect heel erg belangrijk.

Waarin Rob zich onderscheidt ten opzichte van andere makelaars?
Voor de meeste mensen is een huis kopen geen dagelijkse business, daarom neemt Rob je graag bij de hand, van het eerste gesprek aan de keukentafel tot aan de notaris. Een huis goed verkopen is eigenlijk altijd maatwerk. Juist die persoonlijke aandacht vindt hij belangrijk, waarbij hij veel tijd steekt in uitleg en planning. ‘Hierdoor kan ik bijna alle stress bij mijn klanten wegnemen, zodat ze zich alleen nog maar hoeven te richten op het leuke deel’, vertelt hij. ‘Ik zorg daarbij ook dat ik altijd goed bereikbaar ben.

Doordat Rob zelf een aantal keren is verhuisd en daarbij alle woonstappen heeft gemaakt kan hij overal over mee praten. Hij is verhuisd o.a. van Amsterdam naar Haarlem, waar hij zowel in appartementen als eengezinswoningen heeft gewoond. Hij kent ieder straatje in Haarlem. Inmiddels woont hij alweer 10 jaar in Heemstede. ‘Hoewel het overal in de regio mooi wonen is tussen stad en strand, ben ik echt gevallen voor Heemstede’. Rob is dan ook dagelijks met zijn hond te vinden in het Groenendaalse bos. Daarnaast vindt hij het heerlijk om lekker te eten in een goed restaurant. “Café Colette” in Haarlem is zijn favoriet.

Wil je meer weten over Rob, heb je een vraag over hoe hij jou kan helpen bij het vinden of verkopen van je woning of heb je een taxatie nodig? Kijk dan op zijn agentpagina, mail naar rob@vanhuyse.nl of bel 06 26 324 719.