Patricia van Zwol

Assistent Register Makelaar Taxateur (wat is dit?)
  • NVM logo
  • MVA logo
  • vastgoedcert logo
  • funda logo
VastgoedCert registratienummer: A76530502

Over Assistent Register Makelaar Taxateur Patricia van Zwol

Opleidingen

  • Academie voor vastgoed en Vastgoedcert

Specialisaties

  • Appartement
  • Woonhuis

Talen

Nederlands, Engels, Duits

Aantal jaar ervaring

36

Tarieven

Reken af op de manier die jouw voorkeur heeft. De mogelijkheden:

  • Courtage
  • Vast bedrag
  • Uurtarief

Statistieken

Aantal actuele woningen: 2
Aantal woningen verhuurd: 3

Maak kennis met Patricia. Patricia is een ervaren Assistent Register Makelaar Taxateur die al 35 jaar haar kennis en ervaring inzet in de regio Zuid-Kennemerland. Ze begeleidt je graag bij de verkoop of verhuur van jouw woning.

Patricia staat bekend om haar goede humeur, haar professionele aanpak, nauwkeurigheid en diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt. Haar jarenlange ervaring zorgt ervoor dat ze jou kan voorzien van waardevol advies bij de verkoop van jouw woning, bij verhuur en bij nieuwbouw.

Patricia is betrouwbaar, werkt hard en doet er alles aan om te zorgen dat alles gedurende het verkoop- of verhuurproces vlekkeloos verloopt.

 

Waar kan ik jou bij helpen?

Het kopen van een huis

Het vinden van jouw droomhuis in de regio Zuid-Kennemerland, vraagt om lokale kennis, ervaring en een passie voor het matchen van jouw wensen met jouw ideale woning. Ik sta klaar om deze reis met je aan te gaan, van de eerste zoekopdracht tot het moment dat je de sleutel in handen hebt.

Bij elke stap ben ik er om je te adviseren en ondersteunen. Of het nu gaat om het onderzoeken van het huidige woningaanbod, het inzichtelijk maken van de werkelijke waarde van een potentiële woning, of het voeren van scherpe onderhandelingen; ik zet mijn lokale kennis en netwerk in om ervoor te zorgen dat jij niet alleen het huis vindt dat je zoekt, maar ook de beste deal sluit.

Met een oog voor jouw wensen en behoeften, filter ik het aanbod om alleen de huizen te tonen die echt bij jou passen. Tijdens bezichtigingen kijk ik met een kritische blik, waarbij ik potentiële problemen signaleer voordat ze jou kunnen verrassen. En als we het juiste huis gevonden hebben, sta ik aan jouw zijde om te onderhandelen over de prijs, voorwaarden en alles wat erbij komt kijken om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

De koop van een huis is een van de grootste beslissingen in je leven. Ik maak graag die beslissing makkelijker met mijn expertise, toewijding en persoonlijke zorg. Alsof het om mijn eigen huis gaat!

Aankoopmakelaar

Het verkopen van een huis

Het verkopen van een huis is geen dagelijkse bezigheid. Maar voor mij, actief in de regio Zuid-Kennemerland., is dat wel het geval. Ik ondersteun je bij elke stap: van advies en prijsbepaling tot bezichtigingen en de uiteindelijke onderhandelingen. Jouw woning wordt op de meest aantrekkelijke manier gepresenteerd, waarbij ik gebruikmaak van de nieuwste technieken en cijfers. Elke bezichtiging regel ik van A tot Z, met de zorg alsof het mijn eigen huis betreft.

In nauw overleg met jou gaan we voor het beste bod onder de meest gunstige voorwaarden. Mijn lokale marktkennis en netwerk zetten we in jouw voordeel in. Na een succesvolle onderhandeling stel ik de koopakte op en begeleid ik je tot en na de overdracht bij de notaris.

 

Woning verkopen

Woning aanhuren

Het vinden van de perfecte huurwoning vraagt om geduld, doorzettingsvermogen en vooral, de juiste begeleiding. Of je nu voor het eerst gaat huren of op zoek bent naar een nieuwe huurervaring, ik ben er om je te ondersteunen als aanhuur makelaar van jouw ideale woning.

Samen beginnen we met het in kaart brengen van jouw wensen en eisen: van de locatie en grootte tot aan specifieke voorzieningen en je budget. Met deze informatie duik ik in het actuele aanbod, gebruikmakend van zowel mijn netwerk als mijn lokale marktkennis, om woningen te vinden die niet alleen aan jouw criteria voldoen, maar ook echt aanvoelen als thuis.

Bij het aanhuren van een woning komt veel kijken. Ik begeleid je door het gehele proces: van het plannen van bezichtigingen en het beoordelen van huurovereenkomsten tot aan onderhandelingen over de huurvoorwaarden. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat je volledig geïnformeerd en comfortabel bent met elke stap en dat alle afspraken duidelijk en eerlijk zijn vastgelegd.

Huis huren
Meer diensten tonen
Patricia van Zwol

Mijn werkgebied

Onderstaande plaatsen vallen binnen mijn werkgebied.

Plaatsen

Haarlem, Heemstede, Vlaardingen

Haarlem

Heemstede

Vlaardingen

Woningaanbod van Patricia

Woningen van Patricia

Bekijk alle woningen van Patricia (2)

Blog

Meer berichten

Interesse?

Spreekt het profiel en de werkwijze van Patricia je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Patricia eerst een vraag.

Patricia van Zwol