Even voorstellen – Patricia van Zwol

Patricia van Zwol
Home > Blog > Even voorstellen – Patricia van Zwol

Maak kennis met Patricia van Zwol. Hoe is Patricia in de makelaardij terechtgekomen en wat doet ze naast haar werk wat enorm waardevol is? Je leest het in dit blog.

35 jaar geleden kwam Patricia toevallig met de makelaardij in aanraking. Ze werkte parttime bij een administratiekantoor. De eigenaar van dat kantoor zocht een andere kantoorruimte. Hij vond een nieuwe, passende ruimte in een gebouw waar zich ook een makelaar had gevestigd. Patricia wilde graag fulltime werken en deze makelaar zocht personeel: het perfecte scenario. Zo kon Patricia haar beide banen combineren. Het werk op het makelaarskantoor vond ze zo leuk dat ze daar na een paar maanden fulltime aan de slag ging.

Ze begon in de binnendienst en kon later ook in de buitendienst aan het werk. Na 22 jaar werd het kantoor helaas gesloten en startte ze bij een ander makelaarskantoor in Zandvoort. Hier heeft ze ook haar makelaarspapieren (A-RMT) gehaald.

Toen kwam VanHuyse op haar pad. Hier kan ze haar jarenlange werkervaring gebruiken bij het adviseren en ondersteunen van de agents. Ze is ook nieuwbouwagent en inzetbaar in de buitendienst.

Vrije tijd

Naast haar werk gaat ze graag wandelen met haar hond. Ze kan enorm genieten van borrelen en eten met vriendinnen of van een weekendje weg. Ook is ze vaak te vinden bij een goed concert. Haar favoriete strandtent? Dat is Ubuntu in Zandvoort.

Patricia vindt het niet erg om hard te werken. Komend najaar gaat ze op bouwreis naar Jordanië om samen met een groep vrouwen een huis te bouwen voor een kansarm gezin. Ze doet dit via Habitat for Humanity. Ze heeft dit eerder gedaan in Nepal, Vietnam en Lesotho. Een zeer bijzondere ervaring met een prachtig doel.

Heb je een vraag voor Patricia? Mail dan naar patricia.van.zwol@vanhuyse.nl, of bel 06 24 984 032.

Patricia van Zwol