Nicole van Gorkom

Kandidaat Register Makelaar Taxateur (wat is dit?)
 • NVM Logo
 • mva
 • funda logo
 • vastgoedcert
VastgoedCert registratienummer: K22751154

Over Kandidaat Register Makelaar Taxateur Nicole van Gorkom

Opleidingen

 • Academie voor Vastgoed
  Kandidaat Register Makelaar Taxateur
 • PR
 • VastgoedCert

VanHuyse Academie

 • Beter makelen

Specialisaties

 • Appartement
 • Woonhuis

Talen

Nederlands, Engels

Aantal jaar ervaring

31

Tarieven

Reken af op de manier die jouw voorkeur heeft. De mogelijkheden:

 • Courtage
 • Vast bedrag
 • Uurtarief
 • Flexibele courtage

Statistieken

Aantal actuele woningen: 1
Aantal woningen verkocht: 1

Al ruim 30 jaar is Nicole actief in de regio Zuid-Kennemerland. Ga je wel of niet die grote stap zetten om te verhuizen. Nicole helpt en adviseert je graag bij deze belangrijke beslissing.

Een van de leuke aspecten aan haar werk vindt ze het contact met een grote diversiteit aan mensen en hun persoonlijkheden. Nicole: “Verbindingen maken die in eerste instantie niet direct voor de hand liggen. Het proces van het vinden of verkopen van je (t)huis, relaxed en overzichtelijk maken. Dat is wat ik wil bereiken.

Nicole heeft door haar jaren lange ervaring in de makelaardij een brede vakkennis, en heeft een goed inlevingsvermogen. Ze is enthousiast, actief, betrouwbaar en zegt (met een positieve twist) waar het op staat.

Waar kan ik jou bij helpen?

Het verkopen van een huis

Het verkopen van een huis is een grote en vaak emotionele stap. Ik ondersteun en adviseer je graag gedurende het gehele proces.

Dit proces begint met een gedegen advies omtrent de vraagprijs en het (gezamenlijk) opzetten van een verkoopplan. Belangrijk onderdeel van dit verkoopplan is de presentatie. Bij VanHuyse beschikken we over alle mogelijke verkoop-tools. Welke tools voor jou het best geschikt zijn bepalen we samen.

Nadat de woning “op de markt staat”, plannen we de bezichtigingen in overleg met jou in. Tijdens de bezichtigingen, die ik zelf zal verzorgen, zal ik de potentiële kopers rondleiden en goed informeren omtrent de woning. Ik neem de tijd voor de bezichtigingen en geef de kijkers voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en de woning goed te kunnen bekijken.

Na de bezichtigingen geef ik altijd persoonlijk feedback over hoe de bezichtigingen zijn verlopen.

Gedurende het gehele proces is er veel persoonlijk contact, zodat je goed weet wat de stand van zaken is. De onderhandelingen worden door mij, namens jullie gevoerd en zodra er een overeenkomst is, zal ik de koopovereenkomst opmaken. Uiteraard zorg ik ervoor dat alle gemaakte afspraken duidelijk in de overeenkomst zijn opgenomen en dat de koper alle benodigde stukken ontvangt. Indien een koper een bouwkundige inspectie wil laten uitvoeren, zal ik ook daarbij aanwezig zijn. Na ondertekenen van de overeenkomst door beide partijen houd ik alle data in de gaten, zoals 3 dagen bedenktijd, financieringsvoorbehoud, bankgarantie, inspectie en transport datum.

Jou als verkoper ontzorgen tijdens het hele verkoopproces dat is mijn doel.

Verkoopmakelaar

Het kopen van een huis

Het vinden van jouw droomhuis in de regio Zuid-Kennemerland, vraagt om lokale kennis, ervaring en passie voor het matchen van jouw wensen met jouw ideale woning. Ik sta klaar om deze reis met je aan te gaan. Van het eerste intake gesprek tot het moment dat je de sleutel van je nieuwe (t)huis in handen hebt.

Bij elke stap ben ik er om je te adviseren en te ondersteunen. Of het nu gaat om het onderzoeken van het huidige woningaanbod, het inzichtelijk maken van de werkelijke waarde van een potentiële woning, of het voeren van onderhandelingen; ik zet mijn lokale kennis en netwerk in om ervoor te zorgen dat jij je nieuwe thuis vindt.

Met oog voor jouw wensen en behoeften, filter ik het aanbod dat bij je past. Tijdens bezichtigingen kijk ik met een kritische blik, waarbij ik potentiële problemen signaleer voordat ze jou kunnen verrassen. En als we het juiste huis gevonden hebben, sta ik aan jouw zijde om te onderhandelen over de prijs, de voorwaarden en alles wat erbij komt kijken om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

De koop van een huis is een van de grootste beslissingen in je leven. Ik ondersteun je graag in het maken van die beslissing met mijn expertise, toewijding en persoonlijke zorg. Alsof het om mijn eigen huis gaat!

Aankoopmakelaar

Aankoopbegeleiding nieuwbouw

Een nieuwbouwhuis lijkt een droom en de aankoop ervan oogt op het eerste gezicht vaak eenvoudig. De werkelijkheid is echter dat de aankoop van een nieuwbouwwoning complex en tijdrovend kan zijn. Als koper wordt er veel van je gevraagd. Je staat voor een continue stroom aan keuzes, wordt geconfronteerd met complexe begrippen en moet navigeren door een web van juridische zaken. Vaak voel je je als koper alleen in dit ingewikkelde proces. Dat hoeft niet; dankzij mijn expertise op het gebied van nieuwbouw zorg ik ervoor dat je goed geïnformeerd en ondersteund bent bij elke stap. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering, ik sta naast je om te zorgen dat jouw belangen altijd voorop staan. Dat betekent hulp bij het begrijpen van bouwtekeningen, het doorgronden van de juridische stukken zoals de koop- en aannemingsovereenkomst, het maken van weloverwogen keuzes over meerwerk, en het bewaken van de bouwvoortgang. Ik vertegenwoordig jouw belangen bij de ontwikkelaar en aannemer, waarbij ik erop toezie dat afspraken worden nagekomen en jouw toekomstige thuis aan al jouw verwachtingen voldoet.

Met mijn begeleiding wordt het aankoopproces niet alleen helder en gestroomlijnd; het wordt ook een ervaring waarop je met plezier terugkijkt.

 

Meer diensten tonen
Nicole van Gorkom - VanHuyse

Mijn werkgebied

Onderstaande plaatsen vallen binnen mijn werkgebied.

Plaatsen

Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Driehuis, Haarlem, Heemstede, Overveen, Santpoort-Zuid, Santpoort-Noord, Vogelenzang, Zandvoort

Aerdenhout

Bennebroek

Bentveld

Bloemendaal

Driehuis

Haarlem

Heemstede

Overveen

Santpoort-Zuid

Santpoort-Noord

Vogelenzang

Zandvoort

Woningaanbod van Nicole

Woningen van Nicole

Bekijk alle woningen van Nicole (1)
Lieke Bloemhof - VanHuyse

Blog

 • Nicole van Gorkom

  Even voorstellen: Nicole van Gorkom

  Maak kennis met Nicole van Gorkom, makelaar (K-RMT) in de regio Zuid-Kennemerland. Wie is Nicole, wat vindt ze het leukste aan haar werk en waar is ze te vinden in haar vrije tijd?

  Lees verder
Meer berichten

Interesse?

Spreekt het profiel en de werkwijze van Nicole je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Nicole eerst een vraag.

Nicole van Gorkom - VanHuyse