Over Nicole van Gorkom, kandidaat makelaar

Al ruim 30 jaar is Nicole actief als kandidaat makelaar in de regio Zuid-Kennemerland. Ga je wel of niet die grote stap zetten om te verhuizen? Nicole helpt en adviseert je graag bij deze belangrijke beslissing!
Het leukste aan haar werk vindt ze het contact met een grote diversiteit aan mensen en hun persoonlijkheden. Doordat ze zelf vaak is verhuisd weet Nicole precies hoe het proces voelt en dat maakt het makkelijk mensen te begrijpen.”
Verbindingen maken die in eerste instantie niet direct voor de hand liggen. Het proces van het vinden over verkopen van je thuis, relaxed en overzichtelijk maken. Dat is wat ik wil bereiken,

Nicole heeft door haar jaren lange ervaring in de makelaardij een brede vakkennis, heeft een goed inlevingsvermogen. Ze is enthousiast, actief, betrouwbaar en zegt (met een positieve twist) waar het op staat.

Nicole van Gorkom

Werkwijze

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin jullie kijken of er een klik is, gaat Nicole voor je aan de slag. Wat jouw woonwensen ook zijn, Nicole vindt de beste manier om deze vorm te geven.

Aantal jaar ervaring

31

Opleidingen

  • Academie voor Vastgoed
    Kandidaat Register Makelaar Taxateur
  • PR
  • VastgoedCert

Trainingen

  • Beter makelen
    - 2022

Woningen van Nicole

Bekijk alle woningen van Nicole (2)

Interesse?

Spreek het profiel en de werkwijze van Nicole je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Nicole eerst een vraag.