Even voorstellen: Nicole van Gorkom

Nicole van Gorkom
Home > Blog > Even voorstellen: Nicole van Gorkom

Maak kennis met Nicole van Gorkom, makelaar (K-RMT) in de regio Zuid-Kennemerland. Wie is Nicole, wat vindt ze het leukste aan haar werk en waar is ze te vinden in haar vrije tijd? Lees er alles over in deze blog.

Nicole heeft jarenlange ervaring in de makelaardij. Ze is begonnen als secretaresse bij een groot internationaal vastgoed advieskantoor in Amsterdam. Daarna is ze gaan werken bij Cobraspen Vastgoed waar ze alle facetten van het vastgoed heeft leren kennen. ‘Hier kreeg ik de overtuiging dat het vak makelaar bij me past en dat ik er goed in ben’.

Ze besloot haar makelaarspapieren te halen. ‘Om na mijn studie beëdigd te worden ben ik bij een makelaar in Haarlem gaan werken. Hier heb ik mijn beëdiging gehaald. Na mijn beëdiging als register makelaar en taxateur ben ik mijn eigen makelaarskantoor ‘Kennemerpoort Makelaardij’ gestart’.

Nicole heeft een aantal jaren niet actief als makelaar gewerkt. Ze heeft in die tijd op verschillende manieren haar kennis op het gebied van Vastgoed verbreed door advieswerkzaamheden op het gebied van verhuur, verbouw en back-office ondersteuning bij het commercieel vastgoedbedmiddelingsbedrijf Van Gorkom & Partners BV. Daarna is ze aan de slag gegaan bij Vesteda. Het bloed kroop toch waar het niet gaan kon en zo is ze als makelaar aan de slag gegaan bij Puur Makelaars in Bloemendaal. Na jaren met veel plezier bij Puur Makelaars gewerkt te hebben kwam VanHuyse op haar pad. Een nieuwe uitdaging die ze niet kon laten schieten.

Het mooiste aan makelen? De grote verscheidenheid aan mensen en persoonlijkheden die ze tegen komt. Zorgen dat het vinden of verkopen van een woning zo relaxt mogelijk verloopt, dat is haar streven.

Naast makelaar is Nicole moeder, echtgenoot, baasje van haar hond Cooper en een goede vriendin. ‘Je kunt altijd bij mij terecht. Is sta positief in het leven en ik vind dat je van iedere dag een klein feestje moet maken. Zelfs als het regent of stormt.

In haar vrije tijd is ze jarenlang actief geweest als vrijwilliger bij de hockeyclub HC Bloemendaal. Dit heeft ze recent op een wat lager pitje gezet zodat ze meer tijd heeft voor een rondje op de golfbaan. Ze wandelt graag met haar hond in het bos of op het strand en houdt van een hapje en een drankje. Dat mag in een goed restaurant maar mag ook lekker thuis zijn met familie en vrienden. ‘Waar ik wel altijd tijd voor vrij maak is carnaval in Naarden’ zegt ze met een glimlach.

Wil je meer weten over Nicole of heb je een vraag over hoe zij jou kan helpen bij het vinden of verkopen van je woning? Kijk dan op haar agentpagina, mail naar nicole@vanhuyse.nl of
bel 06 20 60 96 92.