Karin van Zuilen

Nieuwbouwspecialist (wat is dit?)
  • funda logo

Over Nieuwbouwspecialist Karin van Zuilen

Opleidingen

  • Assistent Register Makelaar en Taxateur
  • Diverse certificaten bouwkunde - Academie voor Vastgoed

Talen

Nederlands, Engels, Duits

Aantal jaar ervaring

24

Tarieven

Reken af op de manier die jouw voorkeur heeft. De mogelijkheden:

  • Courtage
  • Vast bedrag
  • Uurtarief

Maak kennis met Karin. Zij is een nieuwbouwspecialist in de regio Midden-Nederland. Op het gebied van nieuwbouw is zij van alle markten thuis. Ze ondersteunt projectontwikkelaars en makelaars en helpt kopers bij het realiseren van hun droomhuis. In een markt waar een grote behoefte is aan creativiteit en kwaliteit is zij de perfecte commerciële verbinder.

“Het verkopen van een nieuwbouwproject vraagt meer dan het verkopen van een “reguliere” woning. Een goede samenwerking tussen projectontwikkelaar en makelaar is erg belangrijk.“

Naast het begeleiden van projectontwikkelaars en makelaars begeleidt Karin ook de kopers van een nieuwbouwwoning. Dit doet zij door de koper bij de hand te nemen en zo samen alle stappen van het aankooptraject te doorlopen. Ze geeft advies en neemt uitgebreid samen de tekeningen door. Ook meer-/minderwerk wordt besproken om zo tot het best mogelijke eindresultaat te komen. “Door mijn enthousiasme en plezier in het vak is het voor mij vanzelfsprekend om dit over te brengen en zo de opdrachtgever met de klant te verbinden.“

Waar kan ik jou bij helpen?

Aankoopbegeleiding nieuwbouw

Een nieuwbouwhuis klinkt als een droom, en de aankoop ervan lijkt op het eerste gezicht vaak eenvoudig. De werkelijkheid is echter dat de aankoop van een nieuwbouwwoning complex en tijdrovend kan zijn. Als koper wordt er veel van je gevraagd. Je staat voor een continue stroom aan keuzes, wordt geconfronteerd met complexe begrippen en moet navigeren door een web van juridische zaken. Vaak voel je je als koper alleen in dit ingewikkelde proces.

Dat hoeft niet, dankzij mijn expertise in de begeleiding van de aankoop van een nieuwbouwwoning. Met een diepgaand inzicht in de nieuwbouwmarkt en uitgebreide ervaring in het begeleiden van kopers zoals jij, zorg ik ervoor dat je goed geïnformeerd en ondersteund bent bij elke stap.

Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering, ik sta naast je om te zorgen dat jouw belangen altijd voorop staan. Dit betekent hulp bij het begrijpen van bouwtekeningen, het maken van weloverwogen keuzes over meerwerk, en het bewaken van de bouwvoortgang. Ik ben jouw stem richting de ontwikkelaar en aannemer, ervoor zorgend dat afspraken worden nagekomen en jouw toekomstige thuis voldoet aan al jouw verwachtingen.

Bovendien navigeer ik samen met jou door de juridische aspecten van de aankoop, van contractonderhandelingen tot de uiteindelijke overdracht. Met mijn begeleiding wordt het aankoopproces niet alleen helder en gestroomlijnd, maar ook een ervaring waar je met plezier op terugkijkt.

Nieuwbouw

Nieuwbouwconsultancy

Of je nu een projectontwikkelaar, gemeente of investeerder bent, mijn doel is om de beste ondersteuning te bieden op basis van deskundig advies, volledig afgestemd op jouw specifieke situatie en behoeften.

Je kunt mij inschakelen voor de verkoop/verhuur, bemiddeling en taxatie, prijsadvies en doelgroepbepaling en meer. Ik kan het volledige traject verzorgen, of ondersteuning bieden bij specifieke diensten in elke gewenste fase van een nieuwbouwproject.

Nieuwbouwconsultancy
Karin van Zuilen

Mijn werkgebied

Onderstaande plaatsen vallen binnen mijn werkgebied.

Plaatsen

Montfoort

Montfoort

Interesse?

Spreekt het profiel en de werkwijze van Karin je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Karin eerst een vraag.

Karin van Zuilen