Karin van Zuilen, Nieuwbouwspecialist

Maak kennis met Karin. Zij is een nieuwbouwspecialist in de regio Midden-Nederland. Op het gebied van nieuwbouw is zij van alle markten thuis. Ze ondersteunt projectontwikkelaars en makelaars en helpt kopers bij het realiseren van hun droomhuis. In een markt waar een grote behoefte is aan creativiteit en kwaliteit is zij de perfecte commerciële verbinder.

“Het verkopen van een nieuwbouwproject vraagt meer dan het verkopen van een “reguliere” woning. Een goede samenwerking tussen projectontwikkelaar en makelaar is erg belangrijk.“

Naast het begeleiden van projectontwikkelaars en makelaars begeleidt Karin ook de kopers van een nieuwbouwwoning. Dit doet zij door de koper bij de hand te nemen en zo samen alle stappen van het aankooptraject te doorlopen. Ze geeft advies en neemt uitgebreid samen de tekeningen door. Ook meer-/minderwerk wordt besproken om zo tot het best mogelijke eindresultaat te komen. “Door mijn enthousiasme en plezier in het vak is het voor mij vanzelfsprekend om dit over te brengen en zo de opdrachtgever met de klant te verbinden.“

Karin van Zuilen

Werkwijze

Op zoek naar een nieuwbouwspecialist die kan helpen bij de verkoop van een nieuwbouwproject? Ben je op zoek naar advies om het maximale uit een project te halen? Misschien heb je zelf een nieuwbouwwoning op het oog, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Maak gauw een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met Karin.

Aantal jaar ervaring

24

Opleidingen

  • Assistent Register Makelaar en Taxateur
  • Diverse certificaten bouwkunde - Academie voor Vastgoed

Interesse?

Spreek het profiel en de werkwijze van Karin van Zuilen je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Karin van Zuilen eerst een vraag.