Jos de Gier

Vastgoedadviseur in Spanje (wat is dit?)

Over Vastgoedadviseur in Spanje Jos de Gier

Opleidingen

  • Erkend Financieel Adviseur

Specialisaties

  • Appartement
  • Woonhuis

Talen

Nederlands, Engels

Over Jos de Gier, vastgoedadviseur in Spanje

De procedures in Spanje zijn niet te vergelijken met hoe de aankoop van een woning in Nederland verloopt.

Jos: “Wist je bijvoorbeeld dat, als je een bod wilt doen op een woning, je tussen de € 3.000 en € 10.000 moet betalen voor een ‘reservado’? De woning wordt dan uit de markt gehaald. De verkoper loopt nu de kans mis een andere koper te vinden. Wanneer de deal toch niet doorgaat, is de koper in veel gevallen de ‘reservado’ kwijt. Wordt de koop wel gesloten, dan wordt dit bedrag verrekend met de koopsom.

Jos heeft een uitstekende kennis van zaken, is altijd bereikbaar en komt zijn beloftes na. Dit zorgt voor een langdurige en goede relatie. Daarnaast heeft hij sterke connecties met een Spaanse bank, waar men Nederlands spreekt en Nederlandse documenten accepteert.

Waar kan ik jou bij helpen?

Vastgoedadvies Spanje

Wil je een huis kopen in Spanje? Let dan op, want de procedures in Spanje zijn niet te vergelijken met hoe de aankoop van een woning in Nederland verloopt. Zelf handelen kan uitlopen op een nare ervaring. Er zijn veel verhalen van Nederlanders die duizenden euro’s kwijtraken zonder er iets voor terug te zien. Gelukkig kan Jos je goed informeren, zodat je precies weet wat je te wachten staat, zonder verrassingen. Jos staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat je precies weet wat de Spaanse regels zijn, welke kosten je kunt verwachten en hoe de aankoop van een woning in zijn werk gaat. Zo ben je er zeker van dat je niet onverwachts voor verrassingen komt te staan.

Een woning kopen in Spanje
Jos de Gier - vastgoedadviseur Spanje

Mijn werkgebied

Onderstaande plaatsen vallen binnen mijn werkgebied.

Plaatsen

Costa Blanca

Costa Blanca

Lieke Bloemhof - VanHuyse

Blog

  • Even voorstellen: Jos de Gier

    Even voorstellen: Jos de Gier

    Maak kennis met onze Spaanse vastgoedadviseur, Jos de Gier. Waar kan hij je mee helpen? Hoe is hij in Spanje terechtgekomen en waar geniet hij het meest van? 

    Lees verder
Meer berichten

Interesse?

Spreekt het profiel en de werkwijze van Jos je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Jos eerst een vraag.

Jos de Gier - vastgoedadviseur Spanje