Ingeborg Vissers

Kandidaat Register Makelaar Taxateur (wat is dit?)
 • NVM Logo
 • mva
 • funda logo
 • vastgoedcert

Over Kandidaat Register Makelaar Taxateur Ingeborg Vissers

Opleidingen

 • KRMT
 • WFT Hypotheekadviseur krediet
 • VastgoedCert
 • Stichting Erkend Hypotheekadviseur

Specialisaties

 • Appartement
 • Woonhuis

Talen

Nederlands, Engels

Aantal jaar ervaring

8

Tarieven

Reken af op de manier die jouw voorkeur heeft. De mogelijkheden:

 • Courtage
 • Vast bedrag

Ingeborg is een deskundige bevlogen professional die haar cliënten vol overgave bij staat. Jaren lang heeft ze in Amersfoort en Leusden gewoond waardoor ze de omgeving kent als geen ander.

Jou bijstaan bij het nemen van één van de belangrijkste beslissingen in het leven, daar wordt ze blij van. “Wat is er mooier dan na een intensief traject van hypotheekadvies en het zoeken naar een geschikte woning uiteindelijk met mijn cliënten bij de notaris te zitten?”

Op basis van jouw woonwensen kan zij de juiste inschatting maken of een woning goed bij je past. In een krappe markt wijken mensen soms af van hun eerder gestelde voorwaarden van een woning. Ingeborg probeert in deze situaties te spiegelen. Klopt deze woning wel bij jullie eerder opgegeven voorkeuren? Is dit de woning waar je je thuis zult voelen?

Ook bij de verkoop van een woning staat bij haar een goede communicatie voorop. Hoe meer duidelijkheid er is hoe fijner dit voor jou zal zijn. “Om tot een goed resultaat te komen zorg ik er voor dat er een goede samenwerking is tussen mij en mijn cliënten.”

Waar kan ik jou bij helpen?

Het kopen van een huis

Het vinden van jouw droomhuis in de regio Amersfoort vraagt om lokale kennis, ervaring en een passie voor het matchen van jouw wensen met jouw ideale woning. Ik sta klaar om deze reis met je aan te gaan, van de eerste zoekopdracht tot het moment dat je de sleutel in handen hebt.

Bij elke stap ben ik er om je te adviseren en ondersteunen. Of het nu gaat om het onderzoeken van het huidige woningaanbod, het inzichtelijk maken van de werkelijke waarde van een potentiële woning, of het voeren van scherpe onderhandelingen; ik zet mijn lokale kennis en netwerk in om ervoor te zorgen dat jij niet alleen het huis vindt dat je zoekt, maar ook de beste deal sluit.

Met een oog voor jouw wensen en behoeften, filter ik het aanbod om alleen de huizen te tonen die echt bij jou passen. Tijdens bezichtigingen kijk ik met een kritische blik, waarbij ik potentiële problemen signaleer voordat ze jou kunnen verrassen. En als we het juiste huis gevonden hebben, sta ik aan jouw zijde om te onderhandelen over de prijs, voorwaarden en alles wat erbij komt kijken om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

De koop van een huis is een van de grootste beslissingen in je leven. Ik maak graag die beslissing makkelijker met mijn expertise, toewijding en persoonlijke zorg. Alsof het om mijn eigen huis gaat!

Aankoopmakelaar

Het verkopen van een huis

Het verkopen van een huis is geen dagelijkse bezigheid. Maar voor mij, actief in de regio Amersfoort, is dat wel het geval. Ik ondersteun je graag bij elke stap: van advies en prijsbepaling tot bezichtigingen en de uiteindelijke onderhandelingen. Jouw woning wordt op de meest aantrekkelijke manier gepresenteerd, waarbij ik gebruikmaak van de nieuwste technieken en cijfers. Elke bezichtiging regel ik van A tot Z, met de zorg alsof het mijn eigen huis betreft.

In nauw overleg met jou gaan we voor het beste bod onder de meest gunstige voorwaarden. Mijn lokale marktkennis en netwerk in Amersfoort zetten we in jouw voordeel in. Na een succesvolle onderhandeling stel ik de koopakte op en begeleid ik je tot en na de overdracht bij de notaris.

 

Verkoopmakelaar

Hypotheekadvies

Het kiezen van de juiste hypotheek is een van de belangrijkste financiële beslissingen die je in je leven zult maken. Met een wirwar aan hypotheekvormen, rentetarieven en voorwaarden kan dit proces al snel overweldigend zijn. Mijn kennos als hypotheekadviseur zet ik in om jou door dit complexe landschap te leiden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken die perfect aansluit bij jouw persoonlijke en financiële situatie.

Hypotheekadvies
Verkoopmakelaar - verkocht

Mijn werkgebied

Onderstaande plaatsen vallen binnen mijn werkgebied.

Plaatsen

Amersfoort, Leusden, Achterveld, Hoevelaken, Soest, Soesterberg, Hoogland, Hooglandersveen, Woudenberg

Amersfoort

Leusden

Achterveld

Hoevelaken

Soest

Soesterberg

Hoogland

Hooglandersveen

Woudenberg

Lieke Bloemhof - VanHuyse

Blog

Meer berichten

Interesse?

Spreekt het profiel en de werkwijze van Ingeborg je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Ingeborg eerst een vraag.

Ingeborg Vissers