Even voorstellen: Ingeborg Vissers

Even voorstellen: Ingeborg Vissers
Home > Blog > Even voorstellen: Ingeborg Vissers

Maak kennis met Ingeborg, makelaar in de regio Amersfoort. Waarin onderscheidt zij zich van anderen, wat zijn haar specialiteiten en wat hebben hypotheken te maken met haar werk als makelaar? 

Hypotheekadvies

Met 20 jaar ervaring als hypotheekadviseur is ze in 2016 gestart als hypotheekadviseur bij Succes Makelaars in Leusden. Ze merkte dat ze niet alleen de hypotheek voor mensen wilde adviseren. Ze wilde graag betrokken zijn bij het gehele traject. Naast het adviseren van de hypotheek wilde ze mensen ook helpen bij het vinden van hun droomhuis.

Ze besloot om de opleiding ARMT en daarna KRMT te volgen. Met deze opleidingen op zak kon ze, naast het adviseren van een hypotheek, nu doen wat ze het liefste doet: mensen helpen bij het vinden van een nieuw thuis of helpen bij het verkopen van een woning.

Een nieuwe stap

Nu, met inmiddels 8 jaar ervaring als makelaar, is het tijd voor een volgende stap. Ze is druk bezig met het behalen van haar diploma als Register-Makelaar en ze is agent bij VanHuyse.

Doordat ze jarenlang in Amersfoort en Leusden heeft gewerkt en gewoond, kent ze de omgeving uitstekend. Hierdoor kan ze jou perfect adviseren over leuke plekken om te wonen en waar je alle voorzieningen kunt vinden. Daarnaast heeft ze in al die jaren een groot netwerk opgebouwd. Hierdoor weet zij net wat eerder dan een ander welke woningen er nieuw in de verkoop komen. Dit kan jou helpen om er snel bij te zijn.

ingeborg: “In een krappe markt wijken klanten soms af van eerder gestelde voorwaarden van een woning. Ik probeer in die situaties te spiegelen. Klopt deze woning wel bij jullie eerder opgegeven voorkeuren? Is dit de woning waar jullie fijn gaan wonen?

Wie is Ingeborg naast makelaar?

Ingeborg is partner en moeder van een zoon en een dochter. Na 25 jaar met veel plezier in Leusden te hebben gewoond, zijn ze 3 jaar geleden naar Woudenberg verhuisd.

Sport is een rode draad in haar leven. Ze is dol op tennis en wordt regelmatig gezien in de bossen op haar mountainbike. Sinds kort is ze begonnen met golf en padel.

Naast sportief bezig zijn, is ze ook graag te vinden op één van de mooie terrassen in de binnenstad van Amersfoort.

Contact met Ingeborg

Wil je meer weten over Ingeborg en hoe ze jou kan helpen bij de aankoop of verkoop van een woning? Neem dan contact op via het contactformulier op haar agentpagina, stuur een e-mail naar ingeborg.vissers@vanhuyse.nl of bel haar via 06 58 86 04 27.