Huub Hoogeveen

NVM Register Makelaar (wat is dit?)
 • NVM logo
 • MVA logo
 • funda logo
 • vastgoedcert logo
4.5/5 (23 reviews)
VastgoedCert registratienummer: V823182852

Over NVM Register Makelaar Huub Hoogeveen

Opleidingen

 • Beroepsopleiding Makelaardij
 • CIPS-opleiding bij Academie voor Vastgoed i.s.m. National Association of Realtors
  Registratie NAR/CIPS
 • Registratie VastgoedCert
 • Koninklijk Instituut voor de Marine (KIM) in Den Helder
  Opleiding tot beroepsofficier

Specialisaties

 • Appartement
 • Woonhuis

Talen

Nederlands, Engels, Duits

Aantal jaar ervaring

29

Tarieven

Reken af op de manier die jouw voorkeur heeft. De mogelijkheden:

 • Courtage
 • Vast bedrag

Statistieken

Aantal actuele woningen: 1
Aantal woningen verkocht: 9

Huub is sinds 1995 werkzaam in de makelaardij. Hierdoor heeft hij enorm veel kennis en ervaring en komt hij niet snel voor verrassingen te staan. Huub helpt je graag bij het verkopen of kopen van een woning of appartement. Zijn vaste werkgebied is de regio Alkmaar tot Hoorn. Relaties die buiten deze regio wonen en die hij soms jaren geleden heeft geholpen, weten hem echter nog steeds te vinden. Ook hen kan hij – al dan niet samen met zijn collega’s van VanHuyse – uitstekend van dienst zijn.

Naast makelaar in de regio is hij ook Certified International Property Specialist (NAR/CIPS). Dit betekent dat hij je ook kan adviseren als je wil investeren in vastgoed in het buitenland (met name Portugal heeft zijn persoonlijke interesse).

Relaties omschrijven Huub als integer en toegewijd, en tegelijkertijd zakelijk en innemend. Hij heeft veel kennis van zaken en vindt het belangrijk om rust te brengen in het voor velen toch wel spannende aankoop- of verkoopproces.

Het leukste aan zijn werk vindt hij de blijdschap en tevredenheid van zijn opdrachtgevers bij de afronding van een succesvolle transactie. Huub: “Het feit dat oud-opdrachtgevers regelmatig weer contact opnemen voor nieuwe opdrachten binnen de familie (voor henzelf, ouders of kinderen) maakt het werk dankbaar en leuk.

Werkwijze

Een woning verkopen of aankopen is een spannende periode. Huub zorgt ervoor dat het gehele proces zo zorgeloos mogelijk verloopt. Tijdens een kennismakingsgesprek kijkt hij wat hij voor je kan betekenen. Is er een klik, dan gaat hij met toewijding direct voor je aan de slag.

Waar kan ik jou bij helpen?

Het kopen van een huis

Het vinden van jouw droomhuis vraagt om lokale kennis, ervaring en een passie voor het matchen van jouw wensen met jouw ideale woning. Als aankoopmakelaar sta ik klaar om deze reis met je aan te gaan, van de eerste zoekopdracht tot het moment dat je de sleutel in handen hebt.

Bij elke stap ben ik er om je te adviseren en ondersteunen. Of het nu gaat om het onderzoeken van het huidige woningaanbod, het inzichtelijk maken van de werkelijke waarde van een potentiële woning, of het voeren van scherpe onderhandelingen; ik zet mijn lokale kennis en netwerk in om ervoor te zorgen dat jij niet alleen het huis vindt dat je zoekt, maar ook de beste deal sluit.

Met een oog voor jouw wensen en behoeften, filter ik het aanbod om alleen de huizen te tonen die echt bij jou passen. Tijdens bezichtigingen kijk ik met een kritische blik, waarbij ik potentiële problemen signaleer voordat ze jou kunnen verrassen. En als we het juiste huis gevonden hebben, sta ik aan jouw zijde om te onderhandelen over de prijs, voorwaarden en alles wat erbij komt kijken om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

De koop van een huis is een van de grootste beslissingen in je leven. Ik maak graag die beslissing makkelijker met mijn expertise, toewijding en persoonlijke zorg. Alsof het om mijn eigen huis gaat!

Aankoopmakelaar

Het verkopen van een huis

Het verkopen van een huis is geen dagelijkse bezigheid. Maar voor mij is dat wel het geval. Als verkoopmakelaar bied ik ondersteuning bij elke stap: van advies en prijsbepaling tot bezichtigingen en de uiteindelijke onderhandelingen. Jouw woning wordt op de meest aantrekkelijke manier gepresenteerd, waarbij ik gebruikmaak van de nieuwste technieken en cijfers. Elke bezichtiging regel ik van A tot Z, met de zorg alsof het mijn eigen huis betreft.

In nauw overleg met jou gaan we voor het beste bod onder de meest gunstige voorwaarden. Mijn lokale marktkennis en netwerk in mijn werkgebied zetten we in jouw voordeel in. Na een succesvolle onderhandeling stel ik de koopakte op en begeleid ik je tot en na de overdracht bij de notaris..

Verkoopmakelaar
Huub Hoogeveen

Mijn werkgebied

Onderstaande plaatsen vallen binnen mijn werkgebied.

Plaatsen

Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Zwaag, Heiloo, Sint Pancras, Broek op Langedijk, Zuid-Scharwoude, Noord-Scharwoude, Oudkarspel

Alkmaar

Heerhugowaard

Hoorn

Zwaag

Heiloo

Sint Pancras

Broek op Langedijk

Zuid-Scharwoude

Noord-Scharwoude

Oudkarspel

Reviews

4.5/5 (23 reviews)
Mevr. Kark

Het contact was vanaf het eerste moment erg prettig. Onze makelaar kwam deskundig, professioneel en menselijk over. Ook was hij altijd bereid om vragen te beantwoorden of onduidelijkheden nog een keer uit te leggen. Het contact en het op de hoogte brengen van nieuwe ontwikkelingen via het kantoorpersoneel of door hem zelf via de telefoon of whatsapp met fotos of andere zaken vonden wij heel plezierig. Al met al meer dan een aanbeveling waard!

Dhr. de Groot

Zeer tevreden van A tot Z, een mensvriendelijke benaderbare vakman die niets aan het toeval overlaat en met regelmaat het verkoopverloop persoonlijk toelicht als er vragen zijn.
Zou echt geen negatief puntje kunnen bedenken.

Verleende dienst(en):

 • Verkoopmakelaar
Dhr. Van Baar

Prima Makelaar en komt altijd zijn afspraken na!

Verleende dienst(en):

 • Aankoopmakelaar

Woningaanbod van Huub

Interesse?

Spreekt het profiel en de werkwijze van Huub je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Huub eerst een vraag.

Huub Hoogeveen