Frederique Kronenberg

Kandidaat Register Makelaar Taxateur (wat is dit?)
 • NVM logo
 • MVA logo
 • vastgoedcert logo
 • funda logo
VastgoedCert registratienummer: K651374405

Over Kandidaat Register Makelaar Taxateur Frederique Kronenberg

Opleidingen

 • VastgoedCert
 • Academie voor Vastgoed

Specialisaties

 • Appartement
 • Woonhuis

Talen

Nederlands, Engels, Frans

Aantal jaar ervaring

30

Tarieven

Reken af op de manier die jouw voorkeur heeft. De mogelijkheden:

 • Courtage
 • Vast bedrag
 • Uurtarief

Statistieken

Aantal actuele woningen: 1
Aantal woningen aangekocht: 3

Over Kandidaat Register Makelaar Taxateur Frederique Kronenberg

Frederique heeft een passie voor wonen en een liefde voor monumentaal vastgoed. Daarnaast is ze als jurist een dealmaker. Onderhandelen is haar vak. Frederique: “Als je dat combineert, dan is en blijft het werk in de makelaardij mijn droombaan.

Ze houdt van het persoonlijke contact en is erg zorgvuldig in haar werk. Door jouw wensen te doorgronden en altijd voor je klaar te staan, is zij een rots in de branding tijdens het aan- en verkoopproces. Daarnaast straalt ze rust en vertrouwen uit. Dit kan jou enorm helpen bij het maken van de belangrijke beslissingen die komen kijken bij de verkoop of de aankoop van een woning.

Frederique is een goede adviseur met kennis van zaken, een goede luisteraar, altijd bereikbaar en goed voorbereid. Ze legt het proces goed uit en is pas tevreden als jij dat ook bent.

Waar kan ik jou bij helpen?

Het kopen van een huis

Het vinden van jouw droomhuis in de regio’s midden-Nederland en de Betuwe, vraagt om lokale kennis, ervaring en een passie voor het matchen van jouw wensen met jouw ideale woning. Ik sta klaar om deze reis met je aan te gaan, van de eerste zoekopdracht tot het moment dat je de sleutel in handen hebt.

Bij elke stap ben ik er om je te adviseren en ondersteunen. Of het nu gaat om het onderzoeken van het huidige woningaanbod, het inzichtelijk maken van de werkelijke waarde van een potentiële woning, of het voeren van scherpe onderhandelingen; ik zet mijn lokale kennis en netwerk in om ervoor te zorgen dat jij niet alleen het huis vindt dat je zoekt, maar ook de beste deal sluit.

Met een oog voor jouw wensen en behoeften, filter ik het aanbod om alleen de huizen te tonen die echt bij jou passen. Tijdens bezichtigingen kijk ik met een kritische blik, waarbij ik potentiële problemen signaleer voordat ze jou kunnen verrassen. En als we het juiste huis gevonden hebben, sta ik aan jouw zijde om te onderhandelen over de prijs, voorwaarden en alles wat erbij komt kijken om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

De koop van een huis is een van de grootste beslissingen in je leven. Ik maak graag die beslissing makkelijker met mijn expertise, toewijding en persoonlijke zorg. Alsof het om mijn eigen huis gaat!

 

Aankoopmakelaar

Het verkopen van een huis

Het verkopen van een huis is geen dagelijkse bezigheid. Maar voor mij, actief in de regio Midden-Nederland en de Betuwe, is dat wel het geval. Ik ondersteun je graag bij elke stap: van advies en prijsbepaling tot bezichtigingen en de uiteindelijke onderhandelingen. Jouw woning wordt op de meest aantrekkelijke manier gepresenteerd, waarbij ik gebruikmaak van de nieuwste technieken en cijfers. Elke bezichtiging regel ik van A tot Z, met de zorg alsof het mijn eigen huis betreft.

In nauw overleg met jou gaan we voor het beste bod onder de meest gunstige voorwaarden. Mijn lokale marktkennis en netwerk zetten we in jouw voordeel in. Na een succesvolle onderhandeling stel ik de koopakte op en begeleid ik je tot en na de overdracht bij de notaris.

Woning verkopen
Frederique Kronenberg

Mijn werkgebied

Onderstaande plaatsen vallen binnen mijn werkgebied.

Plaatsen

Driebergen-Rijsenburg, Zeist, Bunnik, Doorn, Leersum, Amerongen, Maarn, Maarsbergen, Wijk bij Duurstede, Cothen, Werkhoven, Culemborg, Beusichem, Zoelmond, Rijswijk, Buren, Asch, Maurik, Eck en Wiel

Driebergen-Rijsenburg

Zeist

Bunnik

Doorn

Leersum

Amerongen

Maarn

Maarsbergen

Wijk bij Duurstede

Cothen

Werkhoven

Culemborg

Beusichem

Zoelmond

Rijswijk

Buren

Asch

Maurik

Eck en Wiel

Woningaanbod van Frederique

Woningen van Frederique

Bekijk alle woningen van Frederique (1)

Interesse?

Spreekt het profiel en de werkwijze van Frederique je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Frederique eerst een vraag.

Frederique Kronenberg