Kandidaat Register Makelaar Taxateur Frederique Kronenberg

Maak kennis met Frederique, onze agent in Midden-Nederland en de Betuwe.

Frederique heeft een passie voor wonen en een liefde voor monumentaal vastgoed. Daarnaast is ze als jurist een dealmaker. Onderhandelen is haar vak. Frederique: “Als je dat combineert, dan is en blijft het werk in de makelaardij mijn droombaan.

Ze houdt van het persoonlijke contact en is erg zorgvuldig in haar werk. Door jouw wensen te doorgronden en altijd voor je klaar te staan, is zij een rots in de branding tijdens het aan- en verkoopproces. Daarnaast straalt ze rust en vertrouwen uit. Dit kan jou enorm helpen bij het maken van de belangrijke beslissingen die komen kijken bij de verkoop of de aankoop van een woning.

Frederique is een goede adviseur met kennis van zaken, een goede luisteraar, altijd bereikbaar en goed voorbereid. Ze legt het proces goed uit en is pas tevreden als jij dat ook bent.

Frederique Kronenberg

Werkwijze

Ben je op zoek naar je droomhuis of wil je graag je woning verkopen? Bel of mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Is er een klik? Dan gaat Frederique graag voor je aan de slag. Ze helpt je graag bij deze spannende, nieuwe stap in je leven.

Aantal jaar ervaring

30

Opleidingen

  • VastgoedCert
  • Academie voor Vastgoed

Interesse?

Spreek het profiel en de werkwijze van Frederique je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Frederique eerst een vraag.