Elise Schaaps

Register Makelaar Taxateur (wat is dit?)
 • NVM Logo
 • mva
 • funda logo
 • vastgoedcert
VastgoedCert registratienummer: V886339104

Over Register Makelaar Taxateur Elise Schaaps

Opleidingen

 • Academie voor Vastgoed
  Register Makelaar en Register Taxateur
 • NRVT
 • VastgoedCert
 • Bedrijfswetenschappen
  Radboud Universiteit
 • TMO
  Hogeschool voor modemanagement

Specialisaties

 • Appartement
 • Woonhuis

Talen

Nederlands, Engels, Duits, Frans

Aantal jaar ervaring

21

Tarieven

Reken af op de manier die jouw voorkeur heeft. De mogelijkheden:

 • Courtage
 • Vast bedrag

Statistieken

Aantal woningen verkocht: 3

Maak kennis met Elise, makelaar en taxateur. Met ruim 20 jaar ervaring in de regio Nijmegen helpt ze je graag bij de verkoop, de aankoop van een nieuwe woning of een taxatie.

Verhuizen is een ingrijpende gebeurtenis. Ik kan me goed inleven in jouw situatie en zorg dat alles zo zorgeloos mogelijk verloopt.“

Het leukste aan haar werk? De interactie met verschillende mensen. Ze vindt het heerlijk om te zien hoe iemand van zijn nieuwe woning weer zijn eigen “thuis” heeft gemaakt.
Enthousiast, positief en oplossingsgericht, dat is Elise.

Waar kan ik jou bij helpen?

Het kopen van een huis

Het vinden van jouw droomhuis in de regio Nijmegen, vraagt om lokale kennis, ervaring en een passie voor het matchen van jouw wensen met jouw ideale woning. Als aankoopmakelaar sta ik klaar om deze reis met je aan te gaan, van de eerste zoekopdracht tot het moment dat je de sleutel in handen hebt.

Bij elke stap ben ik er om je te adviseren en ondersteunen. Of het nu gaat om het onderzoeken van het huidige woningaanbod, het inzichtelijk maken van de werkelijke waarde van een potentiële woning, of het voeren van scherpe onderhandelingen; ik zet mijn lokale kennis en netwerk in om ervoor te zorgen dat jij niet alleen het huis vindt dat je zoekt, maar ook de beste deal sluit.

Met een oog voor jouw wensen en behoeften, filter ik het aanbod om alleen de huizen te tonen die echt bij jou passen. Tijdens bezichtigingen kijk ik met een kritische blik, waarbij ik potentiële problemen signaleer voordat ze jou kunnen verrassen. En als we het juiste huis gevonden hebben, sta ik aan jouw zijde om te onderhandelen over de prijs, voorwaarden en alles wat erbij komt kijken om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

De koop van een huis is een van de grootste beslissingen in je leven. Ik maak graag die beslissing makkelijker met mijn expertise, toewijding en persoonlijke zorg. Alsof het om mijn eigen huis gaat!

 

Aankoopmakelaar

Het verkopen van een huis

Het verkopen van een huis is geen dagelijkse bezigheid. Maar voor mij, actief in de regio Nijmegen, is dat wel het geval. Als verkoopmakelaar bied ik ondersteuning bij elke stap: van advies en prijsbepaling tot bezichtigingen en de uiteindelijke onderhandelingen. Jouw woning wordt op de meest aantrekkelijke manier gepresenteerd, waarbij ik gebruikmaak van de nieuwste technieken en cijfers. Elke bezichtiging regel ik van A tot Z, met de zorg alsof het mijn eigen huis betreft.

In nauw overleg met jou gaan we voor het beste bod onder de meest gunstige voorwaarden. Mijn lokale marktkennis en netwerk zetten we in jouw voordeel in. Na een succesvolle onderhandeling stel ik de koopakte op en begeleid ik je tot en na de overdracht bij de notaris.

Verkoopmakelaar

De taxatie van een huis

Een betrouwbare taxatie van je woning is cruciaal, of je nu koopt, verkoopt of simpelweg de waarde van je huis wilt weten. Ik stel graag een (gevalideerd) taxatierapport voor je op in de regio Nijmegen.

Elke taxatie begint met een uitgebreide inspectie van de woning. Ik kijk verder dan de vier muren, met aandacht voor de unieke kenmerken van het huis, de locatie en de huidige markttrends. Deze aanpak garandeert dat je een realistische en marktconforme waardering krijgt, ondersteund door een gedetailleerde onderbouwing die zowel transparant als begrijpelijk is en geaccepteerd wordt door de instantie waarvoor jij de taxatie nodig hebt.

 

Taxatie
Meer diensten tonen
Elise Schaaps - VanHuyse

Mijn werkgebied

Onderstaande plaatsen vallen binnen mijn werkgebied.

Plaatsen

Nijmegen

Nijmegen

Woningaanbod van Elise

Lieke Bloemhof - VanHuyse

Blog

Meer berichten

Interesse?

Spreekt het profiel en de werkwijze van Elise je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Elise eerst een vraag.