Bianca Bos, Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Maak kennis met Bianca. Makelaar in de regio Maarssen / Woerden en Haarlem, die jou volledig ontzorgt tijdens de aankoop of verkoop van jouw woning. Ze is een deskundige, betrouwbare en enthousiaste makelaar die alleen tevreden is als jij dat ook bent.

“Het verkopen of aankopen van een woning kan erg stressvol zijn. Ik zorg ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Heb je vragen? Ik ben altijd goed bereikbaar waardoor ik je snel en adequaat kan helpen.”

Met inmiddels 19 jaar ervaring in de makelaardij weet ze precies wat er speelt in de markt. Ze staat erom bekend dat ze haar afspraken na komt en zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen rondom de verkoop van je woning.

Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Dan loop jij rustig door de woning om te kijken of je hier zou willen wonen, terwijl Bianca let op de bouwkundige staat van de woning, de juridische aspecten en alle andere belangrijke zaken waar jij je niet druk over hoeft te maken.

Bianca Bos

Werkwijze

Is er een klik tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek? Dan gaat Bianca voor je aan de slag. Van het succesvol verkopen van je woning tot het vinden van jouw droomhuis. Ze begeleidt je tijdens het hele proces, maar ook in de periode daarna staat ze voor je klaar.

Aantal jaar ervaring

19

Opleidingen

  • Academie voor Vastgoed
    Kandidaat Register Makelaar en Taxateur
  • VastgoedCert

Woningen van Bianca

Bekijk alle woningen van Bianca (3)

Interesse in agent Bianca

Spreek het profiel en de werkwijze van Bianca je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Bianca eerst een vraag.