Bianca Bos

Register Taxateur / Kandidaat Register Makelaar (wat is dit?)
 • NVM logo
 • MVA logo
 • vastgoedcert logo
 • funda logo
5/5 (4 reviews)
VastgoedCert registratienummer: K35781892

Over Register Taxateur / Kandidaat Register Makelaar Bianca Bos

Opleidingen

 • Academie voor Vastgoed
  Kandidaat Register Makelaar en Taxateur
 • VastgoedCert
 • Academie voor Vastgoed
  Register Taxateur

Specialisaties

 • Appartement
 • Woonhuis

Talen

Nederlands, Engels, Duits

Aantal jaar ervaring

20

Tarieven

Reken af op de manier die jouw voorkeur heeft. De mogelijkheden:

 • Courtage
 • Vast bedrag
 • Uurtarief
 • Flexibele courtage

Statistieken

Aantal actuele woningen: 1
Aantal woningen verkocht: 7
Adres: Spechtenkamp 189, 3607KK Maarssen

Maak kennis met Bianca. Register Taxateur en Kandidaat Register Makelaar in de regio Maarssen, die jou volledig ontzorgt tijdens de aankoop of verkoop van jouw woning. Ze is een deskundige, betrouwbare en enthousiaste makelaar die alleen tevreden is als jij dat ook bent. Naast de verkoop- of aankoop van een woning verzorgd ze ook taxaties.

Bianca: “Het verkopen of aankopen van een woning kan erg stressvol zijn. Ik zorg ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Heb je vragen? Ik ben altijd goed bereikbaar waardoor ik je snel en adequaat kan helpen.”

Met inmiddels 20 jaar ervaring in de makelaardij weet ze precies wat er speelt in de markt. Ze staat erom bekend dat ze haar afspraken na komt en zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen rondom de verkoop van je woning.

Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Dan loop jij rustig door de woning om te kijken of je hier zou willen wonen, terwijl Bianca let op de bouwkundige staat van de woning, de juridische aspecten en alle andere belangrijke zaken waar jij je niet druk over hoeft te maken.

Waar kan ik jou bij helpen?

Het kopen van een huis

Het vinden van jouw droomhuis in de regio Maarssen, vraagt om lokale kennis, ervaring en een passie voor het matchen van jouw wensen met jouw ideale woning. Ik sta klaar om deze reis met je aan te gaan, van de eerste zoekopdracht tot het moment dat je de sleutel in handen hebt.

Bij elke stap ben ik er om je te adviseren en ondersteunen. Of het nu gaat om het onderzoeken van het huidige woningaanbod, het inzichtelijk maken van de werkelijke waarde van een potentiële woning, of het voeren van scherpe onderhandelingen; ik zet mijn lokale kennis en netwerk in om ervoor te zorgen dat jij niet alleen het huis vindt dat je zoekt, maar ook de beste deal sluit.

Met een oog voor jouw wensen en behoeften, filter ik het aanbod om alleen de huizen te tonen die echt bij jou passen. Tijdens bezichtigingen kijk ik met een kritische blik, waarbij ik potentiële problemen signaleer voordat ze jou kunnen verrassen. En als we het juiste huis gevonden hebben, sta ik aan jouw zijde om te onderhandelen over de prijs, voorwaarden en alles wat erbij komt kijken om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

De koop van een huis is een van de grootste beslissingen in je leven. Ik maak graag die beslissing makkelijker met mijn expertise, toewijding en persoonlijke zorg. Alsof het om mijn eigen huis gaat!

Aankoopmakelaar

Het verkopen van een huis

Het verkopen van een huis is geen dagelijkse bezigheid. Maar voor mij, actief in de regio Maarssen, is dat wel het geval. Ik ondersteun je bij elke stap: van advies en prijsbepaling tot bezichtigingen en de uiteindelijke onderhandelingen. Jouw woning wordt op de meest aantrekkelijke manier gepresenteerd, waarbij ik gebruikmaak van de nieuwste technieken en cijfers. Elke bezichtiging regel ik van A tot Z, met de zorg alsof het mijn eigen huis betreft.

In nauw overleg met jou gaan we voor het beste bod onder de meest gunstige voorwaarden. Mijn lokale marktkennis en netwerk zetten we in jouw voordeel in. Na een succesvolle onderhandeling stel ik de koopakte op en begeleid ik je tot en na de overdracht bij de notaris.

Woning verkopen

De taxatie van een huis

Een betrouwbare taxatie van je woning is cruciaal, of je nu koopt, verkoopt of simpelweg de waarde van je huis wilt weten. Ik stel graag een (gevalideerd) taxatierapport voor je op in de regio Maarssen.

Elke taxatie begint met een uitgebreide inspectie van de woning. Ik kijk verder dan de vier muren, met aandacht voor de unieke kenmerken van het huis, de locatie en de huidige markttrends. Deze aanpak garandeert dat je een realistische en marktconforme waardering krijgt, ondersteund door een gedetailleerde onderbouwing die zowel transparant als begrijpelijk is en geaccepteerd wordt door de instantie waarvoor jij de taxatie nodig hebt.

 

Taxatie van je huis
Meer diensten tonen
Bianca Bos

Mijn werkgebied

Onderstaande plaatsen vallen binnen mijn werkgebied.

Plaatsen

Breukelen, De Meern, Haarzuilens, Harmelen, Kamerik, Maarssen, Vleuten, Woerden, Zegveld

Breukelen

De Meern

Haarzuilens

Harmelen

Kamerik

Maarssen

Vleuten

Woerden

Zegveld

Reviews

5/5 (4 reviews)
Familie Roos

“Een hele fijne en persoonlijke aanpak. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en vragen. Er was altijd wel een mouw te passen aan dingen. Bianca gaf altijd een eerlijke en goed onderbouwde mening waarom een woning wel of niet goed voor ons was.”

Verleende dienst(en):

 • Aankoopmakelaar
John Kuiper

‘Ik vond het heel spannend om onze woning te verkopen. Had geen idee wat daar allemaal bij kwam kijken. Bianca heeft steeds alle stappen goed uitgelegd en ons goed begeleidt zodat wij wisten waar we aan toe waren. Dat was heel prettig.”

 

 

Verleende dienst(en):

 • Verkoopmakelaar
Kim van den Brink

‘Ze is altijd goed bereikbaar om vragen te beantwoorden of advies te geven en belt netjes na iedere bezichtiging om een terugkoppeling te geven. We hebben de verkoop van onze woning door Bianca als erg prettig ervaren.’

 

Verleende dienst(en):

 • Verkoopmakelaar

Woningaanbod van Bianca

Woningen van Bianca

Bekijk alle woningen van Bianca (1)
Bianca Bos

Blog

Meer berichten

Interesse?

Spreekt het profiel en de werkwijze van Bianca je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Bianca eerst een vraag.

Bianca Bos