Bianca Bos, Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Maak kennis met Bianca. Makelaar (K-RMT) in de regio Maarssen / Woerden en Haarlem, die jou volledig ontzorgt tijdens de aankoop of verkoop van jouw woning. Ze is een deskundige, betrouwbare en enthousiaste makelaar die alleen tevreden is als jij dat ook bent.

“Het verkopen of aankopen van een woning kan erg stressvol zijn. Ik zorg ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Heb je vragen? Ik ben altijd goed bereikbaar waardoor ik je snel en adequaat kan helpen.”

Met inmiddels 19 jaar ervaring in de makelaardij weet ze precies wat er speelt in de markt. Ze staat erom bekend dat ze haar afspraken na komt en zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen rondom de verkoop van je woning.

Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Dan loop jij rustig door de woning om te kijken of je hier zou willen wonen, terwijl Bianca let op de bouwkundige staat van de woning, de juridische aspecten en alle andere belangrijke zaken waar jij je niet druk over hoeft te maken.

Tijdelijk gratis expertadvies voor de aan- of verkoop van je woning

Sticker gratis adviesgesprekHet kopen of verkopen van een woning is een complex proces waarbij elke beslissing impact kan hebben. Waarom zou je risico’s nemen als je kunt leunen op de jarenlange ervaring en expertise van Bianca Bos? Bianca heeft meer dan 19 jaar ervaring in de makelaardij en biedt je nu tijdelijk een GRATIS adviesgesprek aan. Mis deze unieke kans niet! Of je nu persoonlijk, telefonisch of online advies wenst, Bianca is er om je te helpen.

Klik hier, vul je gegevens in en claim meteen jouw gratis expertadvies.

Stel Bianca een vraag, of vraag een offerte aan
Bellen (06 453 26 893), mailen naar bianca@vanhuyse.nl, of een appje is natuurlijk ook mogelijk.

Bianca Bos

Werkwijze

Is er een klik tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek? Dan gaat Bianca voor je aan de slag. Van het succesvol verkopen van je woning tot het vinden van jouw droomhuis. Ze begeleidt je tijdens het hele proces, maar ook in de periode daarna staat ze voor je klaar.

Aantal jaar ervaring

19

Opleidingen

  • Academie voor Vastgoed
    Kandidaat Register Makelaar en Taxateur
  • VastgoedCert

Eerder verkocht door Bianca

Bekijk alle verkochte woningen van Bianca (7)

Eerder verhuurd door Bianca

Bekijk alle verhuurde woningen van Bianca (2)

Interesse?

Spreek het profiel en de werkwijze van Bianca je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Bianca eerst een vraag.