Even voorstellen: Bianca Bos

Bianca Bos
Home > Blog > Even voorstellen: Bianca Bos

Maak kennis met Bianca. Actief in de regio’s Maarssen, Breukelen, Vleuten, De Meern, Harmelen en Woerden als Register Taxateur en Kandidaat Register Makelaar. Hoe lang werkt Bianca al in de makelaardij, hoe is ze in de makelaardij terecht gekomen en waar is ze na haar werk te vinden? Je leest het in deze blog.

Bianca is geboren in Arnhem. Na haar middelbare school heeft ze een toeristische opleiding gevolgd en is ze aan de slag gegaan bij de VVV Arnhem en het GOBT, een touroperator in het oosten van het land. In 2004 kwam ze er achter dat dit niet was wat ze wilde. Haar oma vond een vacature in de plaatselijke krant waar ze op zoek waren naar een binnendienst medewerker bij een makelaarskantoor. Zo ging ze aan de slag bij Best Living Makelaars in Dieren.

Ze kwam er achter dat ze helemaal op haar plek zat in de makelaardij. Toen ze vanuit Arnhem naar Haarlem verhuisde was het logisch dat ze daar ook bij een makelaarskantoor ging werken. Ze ging aan de slag bij Mooijekind Vleut Makelaars en Puur* Makelaars. Na 7 jaar met veel plezier in Haarlem en Bloemendaal te hebben gewerkt werd ze verliefd.

Ik werd verliefd op mijn man die in Harmelen woonde. Ik ging met hem samenwonen en verhuisde van Haarlem naar Harmelen in het midden van het land. Omdat het niet handig was om iedere dag van Harmelen naar Haarlem te rijden ging ik op zoek naar een baan bij een makelaarskantoor in de buurt van Harmelen. Zo kwam ik terecht bij een makelaar in Woerden. In de tussentijd heb ik ook mijn makelaarspapieren gehaald zodat ik ook in de buitendienst aan de slag kon.

Maarssen

Toen hun dochter werd geboren verhuisden ze naar Maarssen waar ze nu alweer 8 jaar met veel plezier wonen. Ze besloot om voor zichzelf te beginnen en is agent geworden bij VanHuyse. Met een kantoor aan huis in Maarssen helpt ze iedereen vol enthousiasme bij de verkoop en aankoop van een woning. Door haar jarenlange ervaring weet ze precies wat er speelt in de regio en kan ze jou daarom goed adviseren.

Het leukste aan haar werk? Dat vindt ze het persoonlijk contact met de mensen. “Ik ben alleen tevreden als jij dat ook bent. Ik vind het belangrijk om mijn afspraken na te komen en altijd goed bereikbaar te zijn als je vragen hebt. Ben je op zoek naar een huis? Dan gaan we net zo lang op zoek naar die ene woning totdat je zeker weet dat dit je doomhuis is. Wil je je woning verkopen? Dan geef ik je de optimale tips om je woning klaar te maken voor de verkoop en zal ik er alles aan doen om voor jou de beste prijs te realiseren.

Naast haar werk als makelaar is Bianca dol op schrijven. Bij VanHuyse mag ze naast makelen ook interessante blogs schijven voor de website. “Voor mij de perfecte combinatie!

Wat doet Bianca in haar vrije tijd?

Ze vindt het heerlijk om te hardlopen in de prachtige omgeving waar ze woont. “Ik kan enorm genieten van een hardlooprondje door Landgoed Haarzuilens. Omgeven door reigers, ooievaars en konijntjes, met aan het einde het prachtige Kasteel De Haar.” Een lekkere koffie of een goed glas wijn drinkt ze het liefst bij Covino of op het terras van Le Brasseur in Maarssen.

Wil je meer weten over Bianca of heb je een vraag over hoe zij jou kan helpen bij het vinden of verkopen van je woning? Heb je een taxatie nodig? Kijk dan op haar agentpagina, mail naar bianca@vanhuyse.nl of bel 0346 785 713 of 06 45 326 893.

Bianca Bos