Kandidaat Register Makelaar Taxateur Bas Busselaar

Verkoop, verhuur en aankoop in Amsterdam en omgeving en een echte buurtmakelaar in Amsterdam Oud-West, Hoofddorppleinbuurt en Osdorp-Oost.

Bas is een betrokken agent die net dat stapje extra voor je doet. Jouw specifieke wensen en eisen staan bij hem centraal. Hij is een expert in marketing en denkt graag out of the box, waardoor jouw woning op de meest succesvolle manier wordt aangeboden. Lees de reviews!

Het leukste aan zijn werk vindt hij de combinatie van diversiteit, het helpen van mensen en de marketing die daarbij komt kijken. Elk mens is anders, maar ook elke woning is anders. Dat maakt het werk afwisselend.

Neem contact op met Bas
Bellen (020 308 68 44), mailen naar bas.busselaar@vanhuyse.nl, of een appje is natuurlijk ook mogelijk.

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Werkwijze

Een goede MATCH zorgt voor flow in ieder proces! Zijn we een MATCH?


Woning verkopen?

Stap 1. Vrijblijvend Kennismaken met Bas

Relax: Bas komt bij je langs en samen bespreken jullie je situatie, je verkoopwensen en de behoeften die je hebt. Jullie lopen een rondje door de woning, Bas neemt de bouwtechnische en woning specifieke voor- en nadelen op en bekijkt de mogelijkheden.

Je hebt vast vragen over de inhoud van Bas’ dienstverlening. Daarom legt Bas precies uit wat je van hem kunt verwachten. Hij is goed voorbereid, hij weet wat de globale marktwaarde is en hij heeft de kadastrale gegevens bij zich. Na jullie kennismaking weet je gevoelsmatig of jullie MATCHEN.

Lees de volgende stappen van het verkoopproces op de website van Bas


Woning verhuren?

Stap 1. Vrijblijvend kennismaken met Bas

Bas hoort wat de wensen en behoeften zijn. Jullie bespreken wat Bas voor je kan betekenen en wat zijn dienstverlening inhoud. Na jullie kennismaking weet je gevoelsmatig of jullie MATCHEN.

Weet je niet zeker of je de woning wil verhuren of verkopen? Juist dan is een kennismaking met Bas zinvol. Hij kan je helpen met: een puntentelling, stylingsadvies, energylabel verbetering, doelgroep omschrijving, verbouwadvies, verbouw coördinatie, en nog veel meer.

Lees de volgende stappen in het verhuurproces op de website van Bas


Woning kopen?

Stap 1. Vrijblijvend kennismaken met Bas

Je vertelt Bas over je woonwensen en wat je verwacht van je nieuwe thuis. Bas luistert naar je en spart met je over regio’s, wijken, kansen, risico’s en haalbaarheid. Bas informeert je over zijn rol, zijn dienstverlening en zijn toegevoegde waarde.

Jullie bespreken welke courtagemethode het beste aansluit en na deze kennismaking weet je of jullie MATCHEN.

Lees de volgende stappen in het aankoopproces op de website van Bas


Contact met Bas

Bel of mail Bas voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Is er een MATCH? Dan gaat hij met veel positieve energie en een perfecte strategie voor je aan de slag bij de verkoop, verhuur of aankoop van je woning.

Neem contact op met Bas
Bellen (020 308 68 44), mailen naar bas.busselaar@vanhuyse.nl, of een appje is natuurlijk ook mogelijk.

Aantal jaar ervaring

5

Trainingen

  • HBO Marketing
  • IPD – Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Klanten over Bas

5,0 (8 reviews)
Meral

I’m delighted to express my gratitude to Bas for his exceptional help and support throughout the entire process. His expertise and dedication made the experience seamless, and I couldn’t be happier with the outcome.

Gianluca Rago

I have a great experience working with Bas Busselaar, my agent at VanHuyse, and would definitely recommend him. In fact, I did recommend him to friends several times in the past.
Bas is accurate in his support, available and helpful. Most importantly, he understands the importance of the human side of a real estate deal, so he takes the time to explain everything clearly and to help finding solutions where needed, often going above and beyond the tasks of an agent.
He is knowledgeable of the market and of the regulations, which is great when advising a foreigner like myself, and made the entire process seamless and in fact very easy and stress free.
Bas has my full trust and would ask for his help again in the future

Vertaling:

Ik heb zeer goede ervaringen met Bas Busselaar, mijn makelaar bij VanHuyse, en zou hem zeker aanbevelen. Sterker nog, ik heb hem in het verleden meerdere keren bij vrienden aanbevolen.
Bas is accuraat in zijn ondersteuning, beschikbaar en behulpzaam. Het allerbelangrijkste is dat hij het belang van de menselijke kant van een vastgoedtransactie begrijpt, dus neemt hij de tijd om alles duidelijk uit te leggen en waar nodig te helpen oplossingen te vinden, waarbij hij vaak verder gaat dan de taken van een makelaar. Hij kent de markt en de regelgeving, wat geweldig is bij het adviseren van een buitenlander zoals ik, en maakte het hele proces naadloos en in feite heel gemakkelijk en stressvrij.
Bas heeft mijn volledige vertrouwen en zou in de toekomst opnieuw zijn hulp inroepen

Verleende dienst(en):

  • Verhuur
Jurgen Koolhaas

Bas Busselaar heeft het volledige verkooptraject van het appartement van mijn wijlen vader in Haarlem verzorgd. Uitstekende service en kennis van de markt. Appartement is uiteindelijk op zijn advies in de originele staat per inschrijving verkocht en heeft ruim boven de vraagprijs opgebracht. Ik kan Bas dus van harte aanbevelen.

Verleende dienst(en):

  • Verkoopmakelaar

Eerder verkocht door Bas

Bekijk alle verkochte woningen van Bas (1)

Eerder verhuurd door Bas

Bekijk alle verhuurde woningen van Bas (1)

Interesse?

Spreek het profiel en de werkwijze van Bas je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Bas eerst een vraag.