Kandidaat Register Makelaar Taxateur Bas Busselaar

Ben je op zoek naar een makelaar in Amsterdam die je kan helpen bij de verkoop van je woning, bij het zoeken van een woning of bij verhuur? Maak kennis met Bas.

Bas is een betrokken agent die net dat stapje extra voor je doet. Jouw specifieke wensen en eisen staan bij hem centraal. Hij is een expert in marketing, denkt graag out of the box, waardoor jouw woning op de meest succesvolle manier wordt verkocht.

Het leukste aan zijn werk vindt hij de combinatie van diversiteit, mensen helpen en de marketing die daarbij komt kijken. Ieder mens is anders maar ook iedere woning is anders, dat maakt het werk zo afwisselend.

Naast het verkopen van jouw woning, begeleidt Bas je ook graag bij de aankoop van een nieuwe woning. Wil je liever een woning huren? Ook hiervoor ben je bij Bas aan het juiste adres.

Liever verhuren? Hij geeft je graag advies en maakt een puntentelling om zo de juiste huurprijs te kunnen vaststellen.

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Werkwijze

Bel of mail Bas voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Is er een klik? Dan gaat hij met veel positieve energie en een perfecte verkoopstrategie voor je aan de slag bij de verkoop van je woning of helpt hij je bij het zoeken van naar nieuwe woning. Ook voor advies bij verhuur ben je bij hem aan het juiste adres.

Aantal jaar ervaring

4

Trainingen

  • HBO Marketing
  • IPD – Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Klanten over Bas

5,0 (5 reviews)
Alexandra Kruell

Bas is a true asset in the world of real estate. With his additional talent adding emotional value and his social skills, he is the perfect “partner in crime” for a tailored research for your spot to live. Anytime again. In case we would move back, we know who is our trusted person in real estate . THANK YOU .FOR MAKING IT HAPPEN !

Vertaling:

Bas is een echte aanwinst in de wereld van vastgoed. Met zijn extra talent dat emotionele waarde toevoegt en zijn sociale vaardigheden, is hij de perfecte “partner in crime” voor een op maat gemaakt onderzoek naar jouw woonplek. Altijd weer. Mochten we terugverhuizen, dan weten we wie onze vertrouwenspersoon in vastgoed is. BEDANKT VOOR HET MOGELIJK MAKEN!

 

Verleende dienst(en):

  • Aankoopmakelaar
Wieteke van Riet

Bas heeft mij erg goed geholpen met het bezichtigen van een huis. Hij stelde goede vragen waardoor ik zelf beter begreep wat ik wilde en waar ik op moest letten. Tijdens de afspraak kon ik rustig kijken terwijl hij goede vragen stelde aan de verkoop Makelaar. Bas was relaxed maar zeer betrokken zowel tijdens als na de bezichtiging. Een aanrader als je een iemand zoekt met net dat beetje meer aandacht.

Verleende dienst(en):

  • Aankoopmakelaar
Anouke Jansen

Zeer goede ervaring met Bas. Persoonlijk en informeel, maar tegelijkertijd ruimschoots professioneel. Ontspannen contact. Betrokken, stelt de juiste vragen, handelt snel. Het was een plezier om op deze manier in zeer korte tijd de huur van een nieuwe woning rond te krijgen, waar wij uiteindelijk met ons gezin met veel gemak. Wat een prettige ervaring en start van nieuwe (woon)fase in ons leven!

Verleende dienst(en):

  • Aanhuur

Eerder verhuurd door Bas

Bekijk alle verhuurde woningen van Bas (1)

Interesse?

Spreek het profiel en de werkwijze van Bas je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Bas eerst een vraag.