Even voorstellen: Bas Busselaar

Bas Busselaar
Home > Blog > Even voorstellen: Bas Busselaar

Maak kennis met Bas Busselaar. Bas is buurtmakelaar in Amsterdam en omgeving. Hoe marketing, key accountmanagement, kitesurfen, online marketing en webdesign samenkomen tot een toegankelijke en persoonlijke makelaar lees je in deze blog.

Bas begon zijn carrière bij een commercieel bedrijf waar hij stageliep tijdens zijn HBO-opleiding Marketing. Na zijn stage is hij daar blijven werken en heeft hij zich, via diverse promoties, van vertegenwoordiger tot key accountmanager ontwikkeld. Bas werkte graag samen met collega’s, ging altijd voor de langdurige relatie en maakte zich hard voor de individuele klantwensen. Na acht jaar besloot hij om er een jaar tussenuit te gaan om te gaan reizen.

Kitesurfen

Bas: “Tijdens het reizen kwam ik in aanraking met de kitesurfsport. Wat een fantastisch gevoel: vrijheid, sporten en complete rust ervaren middenin harde wind en hoge golven, geweldig! Hier wilde ik verder mee!” Bij terugkomst in Nederland richtte Bas als zelfstandig ondernemer de kitesurfschool- en kitesurfshop, 2B-Real, op. Omdat Bas mensen echt, met aandacht en passie, wilde helpen zich de kitesurfsport eigen te maken, werden klanten vrienden en andersom. Hij organiseerde kitesurftrips naar onder andere Zanzibar en Denemarken. In de wintermaanden heeft hij een tweede bedrijf opgezet waarbij hij zich bezighield met webdesign, hosting en online marketing.

Carrièreswitch

Na acht jaar in de wind staan en mensen helpen met deze fantastische sport, was het tijd voor iets nieuws en besloot ik in 2018 de opleiding tot makelaar te volgen. Huizen, klussen, inrichting en werken voor mensen heeft me altijd getrokken.” Met zijn makelaarspapieren op zak startte hij in 2019 zijn carrière bij een makelaarskantoor waar hij veel ervaring heeft opgedaan in de verhuur en verkoop van woningen, maar ook van bedrijfsonroerend goed. De wereld had toen met COVID-19 te maken, dus marketingplannen, verhuurstrategieën en reclames moesten worden herzien. Schakelen met alle betrokken partijen, samenwerken en de wensen van de klant centraal houden, deden hem weer als ondernemer voelen. Nu is hij zelfstandig makelaar bij VanHuyse en helpt hij jou met veel plezier bij de verkoop, verhuur en aankoop van een woning.

Persoonlijke aandacht

Bas vindt het erg belangrijk om iedereen persoonlijke aandacht te geven en iedereen in zijn waarde te laten. Door zijn marketingachtergrond stelt Bas van nature de wensen van zijn klant centraal en weet hij een woning optimaal te presenteren. Hij kan perfect sterktes en zwaktes analyseren en deze vertalen naar een advies en diverse mogelijkheden.

Bas Busselaar

Bas in zijn vrije tijd

Wie is Bas eigenlijk naast makelaar? Bas is bonusvader van 2 jongens en houdt ervan om in de buurt van het water te zijn. Hij is altijd vriendelijk en erg betrokken. Het liefst brengt hij zijn tijd door met familie en vrienden. Daarnaast is hij dol op mountainbiken, reizen, yoga en hiken.

Buiten de deur brengt hij het liefst zijn tijd door in authentieke of ‘eigenwijze’ locaties. Omdat hij veel dingen leuk vindt, is het vooral de echtheid van dingen of mensen wat hem het meeste trekt. Zijn kop koffie drinkt hij het liefst bij Lot61 (Kinkerstraat) of Fuku Friedhats (Bos en Lommerweg). Hij kan enorm genieten van goed vers brood bij Ulmus, Fort9 (Jan Evertsenstraat) of Sorridi (Osdorpplein).

Contact met Bas

Wil je meer weten over Bas of heb je een vraag over hoe hij jou kan helpen bij het vinden of verkopen van een woning? Kijk dan op zijn agentpagina, mail naar bas@vanhuyse.nl, of bel/app naar 020 308 68 44.