Arno Weidema

Register Makelaar en Register Taxateur (wat is dit?)
 • NVM Logo
 • mva
 • funda logo
 • vastgoedcert
VastgoedCert registratienummer: V451972886

Over Register Makelaar en Register Taxateur Arno Weidema

Opleidingen

 • Academie voor Vastgoed
  Register Makelaar en Register Taxateur
 • NRVT
 • VastgoedCert
 • Nederland Recht – Universiteit van Amsterdam
 • Nederlands Recht

VanHuyse Academie

 • Verhuurspecialist
  Academie voor Vastgoed
 • Duurzaamheidspecialist
  Academie voor Vastgoed

Specialisaties

 • Appartement
 • Woonhuis

Talen

Nederlands, Engels, Duits

Aantal jaar ervaring

26

Tarieven

Reken af op de manier die jouw voorkeur heeft. De mogelijkheden:

 • Courtage
 • Vast bedrag
 • Uurtarief

Statistieken

Aantal actuele woningen: 2
Aantal woningen verkocht: 18
Aantal woningen aangekocht: 6

Ben je op zoek naar een makelaar in de regio Haarlem, IJmond of Haarlemmermeer? Maak kennis met Arno. Waar kan Arno je bij helpen? Door zijn jarenlange ervaring weet hij precies hoe hij jou kan ontzorgen bij het verkoop-, aankoop- en het verhuurproces, zowel bij bestaande bouw als nieuwbouw. Daarnaast verzorgt hij ‘gevalideerde’ taxatierapporten.

Wat vindt hij het leukste aan zijn werk? “Niet alleen de mensen zijn heel verschillend, maar ook de huizen waar je komt. Daarnaast zijn de werkzaamheden erg divers. Naast de belangrijke vraag wat een woning precies waard is zorg ik ook voor de verkoopstyling, het goed juridisch vastleggen van belangrijke zaken, bouwkundig- en duurzaamheid advies. Maar natuurlijk ook het enthousiast uitvoeren van bezichtigingen en zo goed mogelijk onderhandelen. Geen dag is hetzelfde. Ik heb het leukste vak dat er bestaat!

Waar kan ik jou bij helpen?

Het kopen van een huis

Het vinden van jouw droomhuis vraagt om lokale kennis, ervaring en een passie voor het matchen van jouw wensen met jouw ideale woning. Als aankoopmakelaar sta ik klaar om deze reis met je aan te gaan, van de eerste zoekopdracht tot het moment dat je de sleutel in handen hebt.

Bij elke stap ben ik er om je te adviseren en ondersteunen. Of het nu gaat om het onderzoeken van het huidige woningaanbod, het inzichtelijk maken van de werkelijke waarde van een potentiële woning, of het voeren van scherpe onderhandelingen; ik zet mijn lokale kennis en netwerk in om ervoor te zorgen dat jij niet alleen het huis vindt dat je zoekt, maar ook de beste deal sluit.

Met een oog voor jouw wensen en behoeften, filter ik het aanbod om alleen de huizen te tonen die echt bij jou passen. Tijdens bezichtigingen kijk ik met een kritische blik, waarbij ik potentiële problemen signaleer voordat ze jou kunnen verrassen. En als we het juiste huis gevonden hebben, sta ik aan jouw zijde om te onderhandelen over de prijs, voorwaarden en alles wat erbij komt kijken om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

De koop van een huis is een van de grootste beslissingen in je leven. Ik maak graag die beslissing makkelijker met mijn expertise, toewijding en persoonlijke zorg. Alsof het om mijn eigen huis gaat!

Aankoopmakelaar

Het verkopen van een huis

Het verkopen van een huis is geen dagelijkse bezigheid. Maar voor mij, actief in de regio’s Haarlem, IJmond of Haarlemmermeer, is dat wel het geval. Als verkoopmakelaar bied ik ondersteuning bij elke stap: van advies en prijsbepaling tot bezichtigingen en de uiteindelijke onderhandelingen. Jouw woning wordt op de meest aantrekkelijke manier gepresenteerd, waarbij ik gebruikmaak van de nieuwste technieken en cijfers. Elke bezichtiging regel ik van A tot Z, met de zorg alsof het mijn eigen huis betreft.

In nauw overleg met jou gaan we voor het beste bod onder de meest gunstige voorwaarden. Mijn lokale marktkennis en netwerk zetten we in jouw voordeel in. Na een succesvolle onderhandeling stel ik de koopakte op en begeleid ik je tot en na de overdracht bij de notaris.

Verkoopmakelaar

De taxatie van een huis

Een betrouwbare taxatie van je woning is cruciaal, of je nu koopt, verkoopt of simpelweg de waarde van je huis wilt weten. Ik stel graag een (gevalideerd) taxatierapport voor je op in de regio’s Haarlem, IJmond en Haarlemmermeer.

Elke taxatie begint met een uitgebreide inspectie van de woning. Ik kijk verder dan de vier muren, met aandacht voor de unieke kenmerken van het huis, de locatie en de huidige markttrends. Deze aanpak garandeert dat je een realistische en marktconforme waardering krijgt, ondersteund door een gedetailleerde onderbouwing die zowel transparant als begrijpelijk is en geaccepteerd wordt door de instantie waarvoor jij de taxatie nodig hebt.

Taxatie
Meer diensten tonen
Arno Weidema - VanHuyse

Mijn werkgebied

Onderstaande plaatsen vallen binnen mijn werkgebied.

Plaatsen

Aalsmeerderbrug, Aerdenhout, Badhoevedorp, Beinsdorp, Bennebroek, Beverwijk, Bloemendaal, Burgerveen, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Hoofddorp, IJmuiden, Nieuw-Vennep, Overveen, Rijsenhout, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Velsen-Zuid, Velserbroek, Vijfhuizen, Vogelenzang, Zandvoort, Zwaanshoek

Aalsmeerderbrug

Aerdenhout

Badhoevedorp

Beinsdorp

Bennebroek

Beverwijk

Bloemendaal

Burgerveen

Cruquius

Driehuis

Haarlem

Heemskerk

Heemstede

Hoofddorp

IJmuiden

Nieuw-Vennep

Rijsenhout

Santpoort-Noord

Santpoort-Zuid

Spaarndam

Velsen-Zuid

Velserbroek

Vijfhuizen

Vogelenzang

Zandvoort

Zwaanshoek

Woningaanbod van Arno

Woningen van Arno

Bekijk alle woningen van Arno (2)
Lieke Bloemhof - VanHuyse

Blog

Meer berichten

Interesse?

Spreekt het profiel en de werkwijze van Arno je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Arno eerst een vraag.

Arno Weidema - VanHuyse